184

Новият главен

преди 1 година

Идва краят на Пеевски Борисов, Гешев, Цацаров и техните опг

183

Българин

преди 1 година

Аууу, много съм уплашен! Че си останем бедняк! А у Франция пак ще трябва да ядат торти вместо хляб! Обещаното богатство и изобилие от САЩ ще си замини преди да е дошло! Ауууу! Ке трябва пак да плащам данък робство и най големия син да го дадем кръвен данък на Нато!Щото Русия щяла да ме нападне..Толко ме е страх от Русия!

182

Новият световен ред

преди 1 година

Не е лъжа от 2020г с вкара тук от гнусната партия на боко за това и го свалихме.Медиите които им вкарват пропагандата съм им хванал по 1000 лъжи от тогава насам! Колкото по-малко вярва населението на елита и *** им наще политици,то толкова по сложно е за тях да ни вкарат този ред!!!ПЛАН-ДЕМИЯТА НА ЕСЕС И ФАЩ СЕ ПРОВАЛИ ОТ БЪЛГАРИТЕ,РАЗБИХМЕ ИМ МИТА,ЧЕ КОЙТО НЕ СЕ ВАКСИНИРА ЩЕ УМРЕ,НО УМРЯХА САМО БУСТЕРИЗИРАНИ МОЗЪЦИ И ТОВА СЪЩО СЕ ЗАМИТА ПОД КИЛИМА!!!

181

Анонимен

преди 1 година

ГРАФ ИГНАТИЕВ ОДОБРЯВА СМИРТНАТА ПРИСЪДА НА ЛЕВСКИ ОФИЦИАЛНО! ЗА ДА МОГАТ ПОСЛЕ ДА НИ "ОСВОБОЖДАВАТ"!

180

АЗ ПЪК

преди 1 година

ПРИПОМНЯМ 10.11.1989! КОЛКО О.РАНИ БЯХА РАШКИТЕ , КАК БЯХА СВАЛИЛИ Г.ЩИТЕ! И ПАК НАТАМ ВЪРВЯТ, ГОРКИТЕ!

179

Невероятно

преди 1 година

Плащат българина, че няма повече да живее богато и Русия ще нападне България! Ха ха ха ха! Плийз адаптирайте си поне западната пропаганда за икономическата реалност в БГ!

178

Анонимен

преди 1 година

КОПЕКИ, ПИШЕТЕ,Ч Е ВИ СВЪРШВА ЛИМИТА! ВЛИЗА 10 ПАКЕТ САНКЦИИ, НАСОЧЕН ТОЧНО СРЕЩУ ВАС! ЩЕ КВВИЧИТЕ НА УМРЕЛО...

177

До 189

преди 1 година

В погрешната война си човек! Сега се повтаря ПСВ на изтощение, не ВСВ! Сега сме някъде 1917, една година преди Германия да открие че няма достатъчно ресурси за дълга война на изтощение и да се предаде ;))

176

Анонимен

преди 1 година

ЧЕ КВО МУ Е НА СВЕТА? ИМА ТАМ ЕДНИ ПРИИИМАТИ АЗИАТСКИ, ДЕТО МУЧАТ И МЪТЯТ ВОДАТА, НО ТЕ ВЕЧЕ СИ ПОЛУЧАВАТ ОТПЛАТАТА. СТОЯТ СИ В КОНЦЛАГЕРА, МИИЗЕРУВАТ И ЗЛОБЕЯТ!

175

Анонимен

преди 1 година

сашо, дрънчиш на копейки отвсякъде! Колкото ид а ги пишеш тия фантазии, Русия ке падне!

174

Аз казах!

преди 1 година

Ае тия западни лидери и протежетата им като говорят .. сметка дават ли си?! Те в кой точно холивудски филм живеят? Единия вика , нанасял тежки загуби .. ама си личи, че му е опряло на кокала и квиченето е проглушително. Другите щели да наказват , нюрмбергски процес щели да правят ... бахахаха ..

173

Анонимен

преди 1 година

от 1938 г. През тази година баварската столица е домакин на конференция, в резултат на която е подписано прословутото Мюнхенско споразумение, в което европейските сили отстъпват Судетската област на Германия, правейки погрешен ход, който според тях може да запази мира. --------------------------------------------------------------------------------------- ЕТО ТОВА Е ЕСЕНЦИЯТА НА статията горе!!!! Някои хора на изток искат да повторят историята...ама няма да им се получи!!!

172

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците днес решихте ли кой пол ще сте

171

Анонимен

преди 1 година

Ко стана бе меки китки комай нещо не можете да я победите тая Русия хахаха

170

САЩ и колонии

преди 1 година

Имат едно решение за всички кризи! Печатане и раздаване на пари( инфлация)!И сега през войната го правят, во не се получава-защото тук трябват оръжие, суровини, производство! САЩ бяха до тука с измислените им виртуални пари! Нямаш ли оръжие и производство, губеш войната!!

169

...

преди 1 година

Мдааа! путинофилията тука явно пак им се иска голям Байдън! САЩ умирали! дам! СССР-ре умре и от 1918г ви слушаме как САЩ и капитализъма ще умре! вижте комунизъма умре! премете го поемете го! :))))))))))))))))))) това не е новина комунизъма умре още 1918г просто още не го беше разбрал! :))))))

168

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

ДА ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА АНГЛОСАКСКАТА ХЕГИМОНИЯ НА СВЕТА ЗАВИНАГИ. И ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ТОТАЛНА ВОЙНА СЪС СВЕТОВНИЯ ОЛИГАРХАТ И БАНКИТЕ КАТО ПРЯК ПОТИСНИК НА НАРОДА!!!

167

Анонимен

преди 1 година

Тази война и всеки ден който продължава е кражба на нашите ресурси и бъдеще на нас и децата ни в Европа! Само Германия досега е загубила 200 милиарда евро от войната.. тук няма лекари, болници затворят, предприятия затварят, няма достатъчно учители и пътищата се разпадат пред очите ни! Всичките пари отиват за оръжие и санкции!!

166

cmd

преди 1 година

Светът не е същия от 2020 год. И никога повече няма да бъде същия! Може би ще има и други катаклизми. Може би няма и да има свят! Светът е към своя окончателен край!

165

Анонимен

преди 1 година

Още не е късно, ако се опомнят така наречените световни*лидери* и световни организации, или това е целта! Рухване на всичко нормално и хубаво за хората, съществуващо преди *ковид кризата*.