64

Анонимен

преди 1 година

До до 60 - Не ми лагай думи в устата, моля те! Проучването е направено сред "12000 души", кеото е достатъчно голям брой хора, за да можем да и вадим генерални заключения за общата ситуация в Германия. Или е това или проучването е греншно проведено или дори лъже. Ако е така, то тогава се иззвинявам и искам същото от журналисите и immowelt. Ако не е така - то тогава въпроситее ми в оригиналният ми коментар все още са в сила и настоявам за отговори!

63

до 58

преди 1 година

Масовата песен на неуспелия е да пее как успелите били връзкари и крадци. Седи си на софрата, топ приоритет е пърцуцата и плоската клюка, докато успелите обсъждат идеи и се развиват. А нашият си седи на софрата и не мърда и крачка напред. Свикнал съм като ми видят новия автомобил, луксозните апартаменти и къщи, да ме наричат крадец. Не се впечатлявам.

62

до 60

преди 1 година

Не можеш да смелиш 1 изречение с елементарна математика за втори клас. От напусналите (неясно какъв процент) 38% са направили еди какво си. А не 38% от всички жители на града. Схвана ли? Не.

61

Анонимен

преди 1 година

Германния е социаен експериемнт, *** Биг Брадър ... самоубисйтвата им не са чак толкова мнгоо, защото всеки втори е на тееежки тежки хапчета ...

60

Искате да кажете, че

преди 1 година

не ги мотивират повишаването на разходите за наем прочие?

59

60

преди 1 година

Кай па реши, ми наплюи минусчиту?

58

Анонимен

преди 1 година

"Сред тези, които са напуснали големите градове, 38 процента са се пренесли в предградия," - как така за 12 мееца 38% се пренасят някдъе, ей така? Как става тоя номер? Това какво означва? Че има огромен борйпразни къщи, дето някои ги е сторил и седят и чакт, някой да се прехвърли? А какво става с другите жилища? Продават ли ги?На кого? Нали никой не искал, да живее там? Уж имаха жилищна криза до миналата година, сега се окава, че бол с къщи и апартменти за всички ...

57

Анонимен

преди 1 година

До 57-чката - Мааани го тоя, тука смао взиа и вика на ората че лъжели, мамемли, приказва си с 50 човека,а все ендо сси говори с един ... мани ***!

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55, на думата "мисля" излъга :) Ако мислеше щеше да знаеш, че има хора, които наистина успяват със собствени усилия! И да, злобен си :) Какво искаш дипломи и сертификати ли да ти покажа? Фишове от заплати? Трудови договори ли? Образование: доктор в областта на статистиката; позиции две: синиър мениджър и СЕО. Говоря 4 западни езика свободно. И за всяко нещо имам доказателства :) Да, злобен си и завиждаш! За това и се опитваш да "мислиш", а не ти се получава. Смешни сте!

55

Анонимен

преди 1 година

До 55 : Ето вече имаме поне едно ПОЧТИ смислено изказване. Само че двата аргумента си противоречат - от една страна казваш че не ме познаваш, от друга твърдиш че лъжа. Няма как да едното да е вярно. Ако не ме познаваш не знаеш дали лъжа, ако знаеш че лъжа значи ме познаваш. Къде си зяпал като са преподавали логика, ако изобщо си учил тази дисциплина?

54

От 55

преди 1 година

И си служиш с фалшивите плюсове и минуси, което е толкова лесно през търсачка като тор. Въпросът е защо на един успял човек, за какъвто се представяш, му е необходимо да използва фалшиви плюсове и минуси, за да придаде тежест на твърденията си?

53

До 51 и 52

преди 1 година

Дам, изобщо не си личи, че сте един и същи човек. Фактите подлежат на доказване, но ти не си предоставил нито едно доказателство в подкрепа на твърденията си. Не, не ти злобея или завиждам, защото 1) Не те познавам и 2) Мисля, че лъжеш за всичко, с което се "хвалиш". :)

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 : Жив е той жив е :) Сега ще отговориш ли на въпроса ми в кой коментар съм "започнал да обиждам пръв", или ще продължиш да се пенявиш без да кажеш нещо смислено?

51

Анонимен

преди 1 година

52, ето че се върнах, к елеш с к елеш за да ти кажа че ако не днес или утре, то на смъртното си легло ще разбереш какво съм ти говорил тук

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 : Хайде ти се похвали с нещо тогава? В изказването ти няма нито един факт или аргумент, който да обори казаното по-долу, единствено съдържа обида и погрешни квалификации. Отново се аргументирате със злоба и завист. Типично.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49, не бих казала, че изказът му е елементарен. Изказът му е съобразен с аудиторията. А тук масата е с IQ под 90. Апропо, твоят изказ не е по-различен от неговият. Въпросът сега е: ти си елементарният тук :) Или?

48

Анонимен

преди 1 година

До 48, връщаш ми вярата у хората! Мерси! Хубаво е да си припомняме подобни истории!

47

Анонимен

преди 1 година

"Преуспелият програмист" налази и тази тема. По елементарния му начин на изразяване и времето, което отделя да се "доказва" пред непознати анонимни в интернет, познавам, че е доста далеч от успеха. Очевидно е, че момчето има психически отклонения и комплекси. :)

46

до 46

преди 1 година

Има осъзнати бачкатори, но много малко. Давам пример със собствения ми втори братовчед. Момче от провинцията. Каза, че не иска да учи, ще си бъде бачкатор. Мъкна цименти по складове, работи по строежи. Изкара няколко курса в Кнауф и ела да видиш- не може да смогне от работа и клиенти. Доволни клиенти, защото е сръчен и го търсят. А и си плаща данъците- няма скрито-покрито и ПОС терминал мобилен си има. Нае доста служители. Но си признава, че не би допуснал детето му да не се изучи.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45, изчакай 5 минути. Все ще се появи някой друг на неговото място ;)