50

Анонимен

преди 1 година

Леле Мале?Тоя свет ще се закрие?Къв е тоя трети пол?Природата го е създала.Това е бай голямото безумие.Тез хора вярват ли в бога?

49

Хахахаха

преди 1 година

Седя и се чудя какъв пророк беше - оня ром дето "сърцето му беше фен на Локо Пловдив" дето преди 15тина години каза "Когато баща ми беше майка".... Колко прозорлив е бил брата ром!!!! Потърсете при чичо Гугъл "Когато баща ми беше майка" да си припомните и да се посмеете.Тогава се смеехме а скоро ще плачем.

48

Луцифер

преди 1 година

Таман подходяща възраст за взимане на импулсивни и грешни решения. Добре са го измислили! Браво.

47

Гигантска крачка

преди 1 година

напред за по-малкия партньор - радикално-лявата формация "Подемос". А тази година в Испания предстоят парламентарни избори. Е, ясно - хем формацията печели пари от Сорос, хем гласовете на "дисфоричните" испанци - един изнервен от немотия, друг от това, че не му става, някои пък от менструални болки... И като си сменят пола, ще забогатеят, ще станат потентни или менструацията няма да ги кара да се чувстват като луди крави.

46

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам да изпреварим всичкОТО акъл от ЕС и освен велоалеите да прецака ме още лента, за *** с тротинетки!!!! Все пак откъде накъде КАТ ще пише актове на Емили с тротинетката, че карала по магистралата?!?! Ами това е дискриминация и ограничаване на човешки права.Като видите Емили бийте десен мигач и отбийте в канавката да МУ дадете предимство....

45

Анонимен

преди 1 година

Все по-често виждам млади хора, които не знаеш от какъв пол са.Много жалко, света отива към разпад.

44

13годишен

преди 1 година

честито на испанците , айде скоро и у нас :)

43

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да се тъпчат с разни химии и лекарства нищо не се променя. Щом си роден мъж и ц...и да си сложиш и да го отрежеш, накрая пак си си мъж.

42

Анонимен

преди 1 година

Това нещо ще прецака и хората с различна сексуалана ориентация,само, че те още не са го разбрали. Когато го осъзнаят вече ще бъде късно. Както за тях така и за нас.Подчертавам нямам нищо против тях, кой с кого мачка чаршафите си е негова лична и интимна работа която не интересува никои друг.

41

Евро Очила

преди 1 година

Гошо е билогичен мъж , но Гошо определясоциалния си пол на жена .Гошо примерно е измамник, крадец , убиец .Полиццията залавя Гошо ,изправят го пред съдът и го осъждат да изтърпи наказание в затвор. Гошо заявява че е е жена , а не мъж . Съдътприематози факт и го изпраща в сливенския затвор за жени . Гошо започва да прави секс със съкилийнички .ДА билогично Гошое мъж носе определя по социалния си пол като жена, освен това Гошо в затвора окривачее лез , бийка . Гошо е жена лез .бийка която ПО БИЛОГИЧЕН ПОЛ Е МЪЖ ! А ЧЕСТИТО ОТВЪД ПРЕЗ ОКЕАНСКИ АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ !

40

ХА ХА ХА

преди 1 година

Могат да изберат сексуалните си предпочитания само, Бог и природата вече са им избрали пола!

39

Анонимен

преди 1 година

Затова ли спряхте руската телевизия, за да ни пълните главите с испанските новини.

38

Анонимен

преди 1 година

НСР в целия му блясък, а скоро и в България!!!!Нямам нищо в pеDerasтията, но имам против да ми я натрапват а още повече да я натрапват на децата ни .... Атакуват съзнанието им и манипулират мнението им в най-бурната и противоречива възраст а именно пубертета!!!!! Сега на 16г. а следващата стъпка каква ще е - щом проговори детето да може още на 6г. да поиска операция за смяна на пола и хапчета за хормонална терапия!!!!

37

Анонимен

преди 1 година

ПЪЛНИ КУ КУН ДЕ ЛИИИИИИИИ

36

Анонимен

преди 1 година

16 години си имал син и изведнъж излизайки от паспортна служба идва и ти казва, тате, вече имаш дъщеря.

35

Спокойно

преди 1 година

Либерализмът е болест, а ислямът е лекарството!

34

Гейщината в Испания

преди 1 година

е пословична - пълно е с геюви

33

Анонимен

преди 1 година

Всичко е предсказано. Затова в старите книги пише света ще бъде унищожен. Преди нас е имало много други светове и цивилизации които са унищожени по различни начини. Последното мащабно унищожение е направено със вода. За следващото се знае че ще стане със огън. Защо със огън? Ами защото само огъня може заличи напълно това което сме построили. За предишните цивилизации водата е била достатъчно защото оса използвали естествени материали. Не имали толкова стомана, стъкло, синтетични пластмаси.

32

Анонимен

преди 1 година

Ето за това ще бъдат всички в ЕС чепирани, за да знаят кой, кой е!

31

Анонимен

преди 1 година

При шведите вече няма майки, а родител, който ражда децата. Испанците и те изплискаха легена.