76

Анонимен

преди 1 година

"Доживяхме да видим немци да молят за мир за да не се избиват славяни помежду си. Това ако го чуе онзи с малките мустачки ще се обърне в гроба си." - Баят гнусно расистче си ... Нима си мислиш, че вички немци са нацисти?

75

Българин

преди 1 година

НИКАКЪВ МИР ДОКАТО НЕ СЕ ИЗБИЯТ ВСИЧКИ НАТОвски И УКРОФАШИСТИ !

74

до 67 от славянин

преди 1 година

окрайна отдавна няма с какво да победи, всичко победно и е унищожено, затова зеленото нарко така пищи да му дават постоянно натовско оръжие! Запознай се с мнението на натовските политици и генерали колко и дават на окрайна без постоянното даване на натовско оръжие!

73

Анонимен

преди 1 година

Да праща ... И какво се случва? Германия праща малкото танкове, които стават за нещо ... после ще праща и хора в Полша, да ги ремотнират ...

72

Българин

преди 1 година

На мястото на тази измислена и НЕсъществуваща държава украйна е биле и ВЛОЖКА БЪЛГАРИЯ !

71

ПРИЗОВАВАМ

преди 1 година

НАРОДЕ, ДАЙТЕ ДА НАПРАВИМ И НИЕ МАНИФЕСТ ЗА МИР!!! НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ЩЕ ПОСТЪПИ РУСИЯ ПРИ ТАКЪВ ПОВИК. ВСИЧКИ САМО ПРЕДПОЛАГАТ. ДАЙТЕ ШАНС НА МИРА!!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!! ЗАПАДЪТ ДА ГОВОРИ С РУСИЯ И ДА СИ ИЗЯСНЯТ КАКВО ТОЧНО ИСКАТ ТЕ!!! ДА СИ ГОВОРЯТ ДИРЕКТНО. НЕ ПРЕЗ МЕДИИТЕ!!! ИНАЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ ИЗГОРИМ В ТАЗИ ЛУДОСТ!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Те и в Русия поне 1 млн. души ще се подпишат в подписка против войната, но ще ги затворят в концлагери. Законите в Русия не позволяват изразяването на свободно мнение.

69

Гиб Мелсън

преди 1 година

Доживяхме да видим немци да молят за мир за да не се избиват славяни помежду си. Това ако го чуе онзи с малките мустачки ще се обърне в гроба си. То кво излиза, че славяните са най кръвожадните племена на тази планета. Не могат да ги спрат да се избиват, при това забележете и едните и другите които се бият говорят на един и същ език. Все едно ние и македонците ако се зачаткаме ще сме същите озверели диивааци и ще се избиваме.

68

Българин

преди 1 година

Екрайна никога не е съществувала като самостоятелна държава. Според мен и по голямата част от света , тя и сега не съществува, няма и да съществува. Ако някой ми покаже карта в миналото на тази държава от коато и да е година, ще я призная. До тогава НИКОГА. Екраинския език също е измислен преди малко повече от 15 години. За това са откраднати думи от полския, румънския и руския език. Получил се е най мин.гиянския измислен език в света. Украинска нация също не съществува и не е съществувала.

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62 - Леви? Братле - Германия е бекрайно лява, така или иначе. На 3 крачки са от тотален комуниззъм. От протестиращите има много леви и десни. На много народ не им хареса, как въпреки цялата информация, правителството просот сви рамене, когато се чу, че САЩ имало шпионска програма, за която помагала Дания, да се следи Германия. Тая седмица па, се чу, че Норвегия "помогнала" за Северен поток ... и пак НУЛЕВА реакция. Според тебе, някой трябва ли, да им плаща, за да са недоволни

66

Анонимен

преди 1 година

Все едно тук БКП и *** да пуснат някаква подписка. и да съберат насила някъде 5000 подписа. И какво?

65

до 58 от славянин

преди 1 година

Ами тя войната може и да дойде до германия под формата на ядрена ''манна небесна'' с този акъл на швабистанските политици! Колкото повече оръжие, пари и подкрепа дават на бандеровските нацисти, толкова повече се увеличават шансовете им за ''небесната манна''! И когато получат ''манната'' да не се чудят защо са я получили!

64

Анонимен

преди 1 година

Без друго тази нищожна помощ няма да повлияе ама никак. Украйна ще победи и без петте немски танка.

63

Анонимен

преди 1 година

Къде са тея 4 млн. българи и защо ги няма на изборите да гласуват за БКП и ***? Нещо като лъжете поне малко замисляте ли се, че фактите ви оборват напълно.

62

Анонимен

преди 1 година

*** то гат сай засилиу ... 17 танака *** 4 от тях били *** Портокалия ...

61

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-бързо Украйна бъде въоръжена, толкова по-малко руски войници ще умрат. Украинците спряха и отблъснаха Русия пред Киев и без западните оръжия. Какво ви кара да мислите, че ще спрат да се защитават, ако не получат обещаната подкрепа?

60

Анонимен

преди 1 година

Дядката Путин и без това е взел дал, та като нищо може да иска ядрена война.

59

Анонимен

преди 1 година

Интересно къде бяха германските "леви" досега? Кой им плаща точно сега да правят такива "подписки"?

58

Чудя се

преди 1 година

Може би целта е распалване на ядренна война , чудя се колко време ще отцелеят урсула и шолц в бункера , дедо не го броим той взел дал вече

57

славянин

преди 1 година

Уникално ''интелигентно'' е днес, 2023-та година още да ти се привиждат ''информатори на ЩАЗИ'', ''агенти на КГБ'', ''агенти на ДС'', тези агенти са само за завиждане за дълголетието си! Но когато си декортикиран демократ е разбираемо да ти си привиждат всякакви призраци!