42

1234

преди 1 година

"Нека хората да подават сигнали", заяви той."...Поредната партенка от поредния некомпетентен министър.При пазарна икономика държавата не може да определя цените.Цената я определя пазара.Ако искате да съборите картела на големите вериги,започнете да пазарувате от кварталните магазинчета.гарантирам ви,че цените им ще паднат драстично само за 30 дена.

41

Анонимен

преди 1 година

Тези спекулации замества бойкота в мен, не купувам стоки с такива цени, само хляба се налага по някога, но иначе си го правим в къщи. Оказа се, че държавата е безсилни пред наглите тарикати.

40

До 33

преди 1 година

На теб другарю анонимкик седмица гладуване ще ти се отрази дори здравословно. Токувиш си забил и някоя все още лачена любовница, като пилнеш малко шkембето. Ето заради такива другари като теб ще ни стрижат. Щото ранътъ прави борбътъ.

39

Анонимен

преди 1 година

Всичките ни агенции са корумпирани. Има търговци, които никой никога не закача. Има и малки магазинчета, които ги скъсват от проверки. Нямат пари да си платят спокойствието.

38

Финансист

преди 1 година

Ами, щом ги има тези аномалии, да ги оправят българските институции и политически лидери. Не се получават така нещата, както си мислят работещите в тях. Те да си получават заплатите, а пък някои други да им ги изкарват. Че и дори да съб благодарни за това. Безплатен обяд няма. Дори и за работещите като министри, служебни такиви и технитезаместници. Безплатно е само сиренето в капана за мишки като тях.

37

Правописна коректура

преди 1 година

. . . включително компенсации за тока и газа . . . се пише . . . включително компенсации за тока и газТа!

36

Овце сме си

преди 1 година

Замисляли ли сте се защо вТурция и Китай спират социалните мрежи? При нас няма такава опасност, защо да ги спират, най-многото някоя бабичка да не разбере, че у кауфландо има промоция на семки и да се похвали на другите бабички.

35

Анонимен

преди 1 година

До До 26 Аз не виждам при чуждите вериги да е най-скъпо даже напротив. Колкото до техните правила, те могат да си налагат правила и стандарти на работа но само ако не противоречат на българското законодателство.

34

Анонимен

преди 1 година

Гечев: Има тежки аномалии при ценообразува-нето на храните . . . . . . Не бе Гечев по просто е, нарича се спекулация на български! Учете български за да не сте Гечовци!

33

Анонимен

преди 1 година

Чуждите стоки са си на добри цени, скъпи са само българските, отдавна не ги купувам.

32

До Овце сме си

преди 1 година

Не може, ще си изтърват сусамката за 1 стотинка. Патки.

31

Анонимен

преди 1 година

33, 'Нека организирано да не ходим във веригата Х за седмица и да видим на къде ще тръгнат цените' --- кат нема отде взема леб и сиринье, гладен ли да стоя бе другарю анонимник?

30

Анонимен

преди 1 година

Какви сигнали бе? Агенциите да си вършат работата и да правят проверки. Още малко ще искат клиента сам да си проверява храната дали отговаря на съставките и при разминаване да подава сигнали, защото мързеливците в агенциите не им се работи.

29

Овце сме си

преди 1 година

Овце си бяхме, овце ще си останем и ще ни стрижат докато искат, т.е. докато има за стригане. Какво пречи в днешно време, когато всеки е зяпнал телефона и социалните мрежи, хората да се разберат една седмица да не стъпват в дадена верига? Нека организирано да не ходим във веригата Х за седмица и да видим на къде ще тръгнат цените? Ама не, ти на мен ще кажеш къде да не хода. Ей ви на, плащайте по 5 днес и по 10 утре.

28

Анонимен

преди 1 година

Пладнешкият обир на променката е тежка аномалия.

27

Анонимен

преди 1 година

на бедните българи не им трябва храна

26

До 26

преди 1 година

Веригите са немски. Щом сме ги регистрирали тук, значи сме съгласни да чужди вериги да продават тук по техните си правила. И както виждаш, точно при тях е най- скъпо и никой не може да им каже копче.

25

121212

преди 1 година

Цените са като навсякъде в Европа. Заплатите не са. Прах в очите на хората.

24

Анонимен

преди 1 година

Ако спрете да крадете ще се оправим и ще дойде всичко на мястото си.

23

тъпанар

преди 1 година

Необяснимо било! Спекула и печалбарство му се вика,веееее!!