90

До Чоко

преди 1 година

Абе Чочко , ти на едно място 300лева виждал си ,че се пишеш тука големият работодател , ти си просто един общак на минималка!

89

Тиквата от Банкя

преди 1 година

Ами в България беше същата при Диктатора с Кюлчетата!!!

88

До 107 Чоко

преди 1 година

Скоро и молдовците няма да ти робуват за жълти стотинки. Мри псевдо бизнисмиенче

87

Анонимен

преди 1 година

Първо преглеждам от къде е статията ... тази е от DW 100% пропаганда и 99,9% измислица

86

Анонимен

преди 1 година

"Не знаем какво ще се случи с нас. Мислим си какво ще се случи довечера, дали ще сме живи, дали ще бягаме или пък дали мобилизацията ще е започнала." ---------------------- Избрали са си пропиндостански президент. Учителката Мая Санду. Да отправят въпросите си към нея. Получава заплата, за да отговаря.

85

Дегой бе яй

преди 1 година

200 ,но цените не са като при нас ,реално България е по-бедна!

84

А тук заплатата

преди 1 година

Чисто 1500 лева,повтарям чисто. Като дадем 600 лв. за консумативи, оставаме с 900 . Като извадим минералната вода и хляба на ден, стават 800 лева. Като извадим тоd Xал. хартия 7лв. руло и допълнително здравно и частно осигуряване, оставаме с 250 евро. Като извадим бензина и данъците за кола, оставаме без пари. За месо, зеленчуци, телефони, зъболекари, телевизи-ЙОК. Така че да се радват, все пак ядат истински домати и месо. Винаги се чудех защо в ДЕМОКРАТИЧНА Южна Корея се радват на истинско месо

83

Анонимен

преди 1 година

До Христо (91) Абе селски, как с 10К ена месец ще станеш милионер бе смешкооо?!Тя трева ли ще пасеш тия 10 години?! Знам че вие провинциалистите живеете като скоттове на Запад но всичко си има граница.И още, милионер си ако имаш НЯКОЛКО милиона доход НА ГОДИНА а не измизеруван един пършив милион за 10г.Капиш, ПАЙЗАНО?!Вие ИТтата сте най-големите нещастници и мизерници!!

82

Анонимен

преди 1 година

"Тежкото положение в Молдова: Заплатата ми е едва 200 евро, а войната е толкова близо"ХА-ХА. Седнал да циври че заплатката била малка а на границата върви война?!Ами затова си беден бе мишок. Хората се молят война да се завърти та да забогатеят а тия се оплакват. Ама когато си кух ЗАДЪЛЗИТЕЛНО си беден!!!

81

Един

преди 1 година

Не знам защо но тука никога не съм чел статия какво е мнението на Дойче веле за истинската и реалната ситуация в тиквария!

80

Анонимен

преди 1 година

Пак ли Путин е ввиновен ,да реве на оня кукумицин Мая Сандо.

79

Работник

преди 1 година

Тука заплатата е 500 евро но цените са тройни спрямо там!По зле сме

78

Анонимен

преди 1 година

До Христо И как като искат виза. На летището отиваш в затвора ако си без виза и там ще забогатееш. Сигурно се бъзикаш.

77

Коментар

преди 1 година

Следващата мишена на Световният империалист и милитарист -сащ !Нали румънещите в молдавия се откъснаха от СССР щото и те демокрация щяха да правят и да ядат европейска банана и ценности!

76

Христо

преди 1 година

10 хиляди паунда чисто на месец получават служители в ИТ компании в Англия. Или отиваш в големите ситита да вадиш много пари и да станеш милионер за 10 години или стоиш на ниска заплата в измислени държави. Ако искате пари отивате в Англия, а най-добре в САЩ.

75

Анонимен

преди 1 година

ТСВ, отдавна е пресметната като събитие, и за определени елити, които отново ще запазят господството над човечеството и планетата, единственото притеснение е, да не се разцепи планетата.Останалото са го предвидили. Не случайно се прокрадват тезите, че планетата е пренаселена, а контрола над населението постепенно им се изплъзва. Ще се върнем около средновековието, а след 200г.ще измислят история в която няма и помен да има реалното събитие.

74

Руснаците пак са

преди 1 година

Тръгнали да освобождават там където никой не ги е викал .

73

Добре дошли сте в

преди 1 година

Нато и Европа и Молдова и Украйна и Финландия и Швеция и Армения и Грузия и всички които са подложени на агресивността на империалистична Русия. Ще ви приемем с отворени обятия

72

Анонимен

преди 1 година

Русия ще ги освободи от ЕС и НАТО и трябва да се радват.

71

Анонимен

преди 1 година

До МАРИЯ Това е лъжа стъкмистика в бг. Какво ще купиш с покупателна способнос като няма транспорт, няма даже магазини и аптеки. Хората в бг нямат пари даже за лични карти в бг и то без война.