111

ха-ха-ха

преди 1 година

Продажните европравителства/като нашето!/ даряват на фашагите от Укрия всичко , но фашагите го продават на безценица на всички терористи по Света.Скоро подареното на хохлите оръжие ще започне да гърми по главите на тези ,които са го дарили.Надявам се съвсем скоро евроджендърите и краварите да усетят какво е истинска война.

110

Кос

преди 1 година

До Анонимен 124 ами вземи германско гражданство и отивай да произвеждаш повече от руснаците...егати специалстите, дет се извъдиха тия кравофили.

109

ХАХАХАХАХХАХАХА

преди 1 година

Целия запад ли немой да смогне на Укрите

108

Анонимен

преди 1 година

До 132 Що си мислиш,че може.Германия след ВСВ е доста ограничена в тая област и отдавна няма толкова заводи.

107

До 132

преди 1 година

Теоретично може и да е така, но на практика, нямат суровини, тока им е скъп, а индустрията избега в САЩ. Така че... няма да могат да произведат. Самите САЩ не могат да произведат достатъчно, а от всички НАТО държави, САЩ са с най-големия ресурсен и индустриален потенциал. Обаче, ключовата дума е "потенциал", потенциал не е равно на капацитет. За да достигнат капацитета, трябва да развият потенциала, а за това ще трябват години.

106

Анонимен

преди 1 година

пълни глупости, само Германия може да произвежда повече боеприпаси от Русия. баламосват ни защо ще стане ясно по късно

105

Анонимен

преди 1 година

До 151 Е що бе Българските калашници да не са различни от руските та трябва да се учат специално на тях.А на два завода да разчиташ само за снаряди е нелепо.До колко знам България не произвежда 152мм снаряди,а само 122мм.

104

Анонимен

преди 1 година

До 150.И що трябва от Китай да ги получава през Северна Корея,че не е ясно.

103

Анонимен

преди 1 година

До 149.Щото американците ровят по складовете на Южна Корея и трябва да твърдим,че Руснаците са купили от Северна Корея така ли.А Русия си води своята война сега просто не и трябва толкова тежка артилерия вече там където се водят военните действия.Тя си свърши работа за сега и няма нужда от нея.

102

Анонимен

преди 1 година

"ние призвеждаме цялото лекострелково оръжие за Украйна" - Не е точно така. Вярно че скоро купиха български калашници, за да се учат украинците да стрелят с тях, ама преди това бяха купили китайски варианти и югославските модификации. А отделно пък на бойното поле се използват много видове западни карабини. Абе важното че сега произвеждаме на макс 152 мм артилерийски снаряди, че украинците ги харчат много.

101

r3v0lv3r

преди 1 година

До По същество събуди се, Русия получава снаряди и части от Китай през С.Корея.

100

Анонимен

преди 1 година

Рушия отдавна намали интензитета на артилерията си, което показва, че и те не могат да смогнат да произвеждат толкова мното боеприпаси, колкото им се иска да харчат. Добре че купиха от Ким Чен Ун, че да могат да продължат войната.

99

Сандо

преди 1 година

ние, не запада, ние призвеждаме цялото лекострелково оръжие за Украйна

98

Анонимен

преди 1 година

Истината е че държавите вече не могат да воюват, така както са воювали преди 80-100 години. Нито имат боеприпаси, нито оръжия, нито дори униформи за да правят масови войни и да умират с милиони на огромни фронтове. Сега дори и на малък фронт нямат сили да пробият, пък какво остава да завземат цяла държава.

97

По същество

преди 1 година

40 държави не могат да произведат колкото една. Една държава ги бие.

96

Анонимен

преди 1 година

"Арматите" са 14 брат :D Единия го видяхме по телевизията ,че не пали. Останаха 13 ама никой не ги е виждал хаахахах

95

Анонимен

преди 1 година

До 144 Идват, ама се не видят.Тоя Ейбрамс щял да се произвежда сега,не,че няма произведени де,а Леопарда е основно само стария Леопард 1 и щял да се доставя на определени периоди.Успех ти желая.

94

Бум-Бах Бах!

преди 1 година

Тая вечер е имало хайка за западни ПВО системи. Укропитеците са малко омърлушени днес! Що ли така?

93

Чакат ги!

преди 1 година

До Анонимен: "Муууу ! Леопардите и Ейбрамсите идат, момчета !" - айде бе! Арматите откога ги чакат!

92

Буги, буги-самба 23

преди 1 година

До Анонимен 140. A ти , руски смотльо откъде знаеш кой какво има?