372

Кики

преди 1 година

Задоволената част от ЕС, която е била и все още използва като колонии и р.оби другите държави иска от нас, които им ро.буваме и си изнасяме златото за без пари за тях да приемем техните виждания за нещата... Е няма как да живееш бедно, мизерно, с ниска заплата, да се чудиш как да свържеш двата края и да си мислиш за г.лупо.сти! Ако се бяха постарали да ни задоволят отвсякъде, то можеше като тях да започнем да обръщаме внимание на такива неща...

371

Анонимен

преди 1 година

Щом го нареждат,значи това не е свободен избор,а закон или параграф.А щом се налага да го нареждат,значи хората не го искат

370

Име

преди 1 година

Няма светлина в тази част на живота - това е временно хормонално явление, общо взето е - сексуално преживяване. Жените са интересни на мъжете, не е нещо, което да одобряваме. Децата не трябва да се подтикват към избор. Какъв акъл има 13-годишен младеж - за терапия за смяна на пола.

369

Анонимен

преди 1 година

Еха, БСП сигурно ще свикат извънреден конгрес сега.

368

Анонимен

преди 1 година

Може би целят хората да нямат деца за да намалят населението на земята и затова натискат

367

адвокат Тенев

преди 1 година

Тия от ЕС май ни надминаха по корупция....ако имате информация какво става там в момента!?

366

полковник Стоянов

преди 1 година

Тия "нареждат незабавно"....препоръчват е по приемливо и демократично

365

Анонимен

преди 1 година

Нека да им заявим гръмогласно да си я заврът където искат тази конвенция и да престанат да ни я предлагат и още по-лошо със заповеди. Тия искат тотално да ни увредят.

364

Анонимен

преди 1 година

Няма как да стане!

363

Анонимен

преди 1 година

Джендерната идеология е по- опасна и вредна и от комунизма. Манипулирането на пола на човека и особено на децата е престъпно и безотговорно. Един ден ще се отрече тази престъпна идеология и ще се преследва както комунизма! Ще излезнат разни пишман борци, но сега е важно всички хора и християни да защитят човещината от зловещата идеология криеща се зад защитата на жените от насилие.

362

Анонимен

преди 1 година

А за насилието над мъже къде е конвенцията? Това не е ли дискриминация? Да не говорим, че в ЕС в момента е такава каша с половете, че те сами не знаят кой какъв е. Безумици пълни. Имаме си нормални закони, които осъждат насилието срещу ВСИЧКИ хора, без значение от пола и джендърски конвенции не са ни нужни.

361

akud

преди 1 година

докато има насилие над Българи в разни територии. Истанбулската конвенция не може да се приеме от България

360

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, тия ни заповядвали. Нали бяхте демократи, нали се налага правото на избор, това е демокрацията пряко изразена. Тогава защо ни заповядвате? Това ми прилича на един друг режим, който с демокрация няма нищо общо. То всъщност целият ЕС се управлява от комунисти, дегизирани като "демократи". Вижте последните няколко години какво правят и сами ще стигнете до извода, че ЕС е една хипокритична организация, която се представя за демократична, но всъщност е фашистка отвсякъде.

359

Анонимен

преди 1 година

Ако това се приеме, ойропенделите от НПО-тата ще могат да ходят неубезпокоявани по детските градини и промиват мозъците на децата ви от най-крехка възраст, напълно защитени от закона, до такава степен, че ако се възпротивите, не тях, а вас ще изкерат насилник над собствените ви деца и ще ви ги отнемат.

358

Анонимен

преди 1 година

До 0987654 : Последен коментар от мен. Нима искаш да ни убедиш ,че Българската православна църква е против Истанбулската конвенция защото подкрепя насилието срещу жени! Не мисля така. Проблемът е ,че зад тази прекрасна фасада се прокарват съвсем различни неща който нямат нищо общо с насилието над жени.Едва ли някои се съмнява ,че те са я прочели и анализирали много обстойно ,преди да изразят становището си по нея. ( А на теб успешна пропаганда.)

357

Анонимен

преди 1 година

До 0987654 Като си по същество прав, и като си чел конвенцията я кажи: Сега в момента насилието над жени законно ли е? А над мъже? Какво казва действащият наказателен кодекс по въпроса? И с какво ИК ще го подобри? Или няма да го подобри, а ще го влоши?

356

Анонимен

преди 1 година

Бе тя и Стърджън много се отваряше на тази тема, ама вчера приключи! Как пък не ви изтреска там в извратения Бенелюкс, източник на безчет беди и недомислици, ами пострадаха комшиите ни...

355

0987654

преди 1 година

До Обективен.Моя грешка - признавам. Но по същество съм прав

354

Обективен

преди 1 година

До 0987654 - "грамотния" , пише се " ИстаНбулската".

353

Анонимен

преди 1 година

Добре де, сега като не сме ратифицирали въпросната конвенция, нима насилието над жени, деца, лица с нетрадиционна сексуална ориентация е законно? Не. Абсолютно незаконно е. И за това си има съответните параграфи в наказателния кодекс. С какво въпросната конвенция ще подобри законите? С нищо. Ще постави някои хора в привилегировано положение. С което ще дискриминира други хора. Неравенството е равенство?