17

до 15

преди 1 година

Еми, да ти кажа, чуждите вериги предлагат в пъти по-качествени собствени марки (особено Лидл, тествано лично от мен) от българските осморазрядни сирена с палмово масло и сухо мляко, например. В български магазини НЕ пазарувам, освен от отбрани кланници и ферми за зеленчуци. Отделно, че сам си правя и произвеждам редица неща. Пазарувам предимно от Италия, Франция и Германия директно доста продукти- вина, сирена, колбаси, брашно отново от отбрани места. А олио консумираме по 1 бутилка на 3 месеца.

16

Анонимен

преди 1 година

НАП ще ги провери за данъци и осигуровки, и затова дали има разминаване в цените и дали имат касови апарати.

15

Анонимен

преди 1 година

и сред проверяващите все институции, които нямат никакво отношение по картелни споразумения, къде е КЗК ? ясно е че иде реч за картелни споразумения, то е очевадно, ама пратили НАП и агенцията по храните, те к'во отношение имат ..... прах в очите на хората, ЦИРКАДЖИИ!

14

Анонимен

преди 1 година

И какво като проверяват? Какво могат да направят? Нали сме капитализъм. А и високите цени идват от доставчиците, не от магазините.

13

Трак

преди 1 година

Институциите да почнат проверки по малките магазинчета там е истинската спекула и мафия. Кварталните ши-ба-ни магазинчета бъкани с ГМО отрова изстекъл срок на всички и двойно по скъпи продукти отколкото в големите вериги

12

Анонимен

преди 1 година

Щом проверяват българска верига, а не Кауфланд, Лидъл и Била, значи е по-скоро разчистване на пазар в полза на чуждите вериги, а не проверка.

11

до 12

преди 1 година

Е кой сменя продукт със срок на годност 2-3 седмици преди крайния?!

10

Hoqsan

преди 1 година

Абсолютно правят каквото си искат, и то не 100, не 200... 300% надценка има на различните артикули, просто спрях да ги купувам тези неща.. ще стригат те вълна от костенурка...

9

Анонимен

преди 1 година

В Темарквта докато не мина срока на годност няма да сменят продуктите от рафтовете! Аман!

8

тТт

преди 1 година

Купувате ли олио на 4 лв? КУПУВАТЕ И СЕ РАДВАТЕ! Купувате ли яйца на 0.60 лв? КУПУВАТЕ И УРА ВИКАТЕ! А като купувате - защо да ги проверяват??? Малко ви е, още можете да траете да ви цакат! Кашкавал на промоция на 19.00 лв, ще се избият, а вносния от Холандия на 16.75 лв - не го поглеждат!... МАЛКО ВИ Е НАДЦЕНКАТА, МАЛКОООО!!!

7

Христо Христов

преди 1 година

И започнаха с проверка в българска верига. Защотовчужда не смеят. Прав е Тиквун, че про'с'таци като вас трябва да бъдат мачкани.

6

Анонимен

преди 1 година

Ще видим накрая резултата.Да видим какво ще излезе наяве от цялата работа.

5

Анонимен

преди 1 година

"Изненадващо инспектори на Комисия за защита на потребителите, Агенцията по храните и НАП влязоха в една от големите търговски вериги.", а КЗК къде е ? без тях са абсолютно безсмислени тия проверки

4

Unknown

преди 1 година

Не само за завишени цени а и за стоки с изтекъл срок трябва внимателно да се проверява ....

3

препърс

преди 1 година

Прах в очите,млякото 90стотинки,кило сирене двайсет и кусур лева айде бе

2

Анонимен

преди 1 година

И прокуратурата да влезе! Тая търговската мафия слагат надценки с по 2 лв отгоре! Ако олиото струва 5,50, праскат нарочно надценка 2 лв и ей ти 8 лв. олио!

1

Анонимен

преди 1 година

И що пък от Бургас, на Софето кво му е? Или пак сме на принципа за бития самар?