90

ГНЕВЕН

преди 1 година

Нормално е руснаците да си върнат обратно земите ,които Хрушчов е подарил на долните и подли укри.Неблагодарните и мързеливи хохли не заслужават да имат държава.Крайно време е и ние да ги изритаме от хотелите ,че вонята е нетърпима , а наглостта на навлеците е безкрайна.До кога ще храним тези мизерници и лъжци?Защо ни карат да събираме помощи за фашагите ,които карат нови джипове и са пълни с пари.Само преди седмица хванаха валута за 20 милиона в автобус на укрите.Факт.

89

Българин

преди 1 година

Битка за всеки метър "украинска" земя, ама в обратна посока. А реално това е освобождението на тези територии от укронацистката хунта.

88

Офф ,да се омита

преди 1 година

Този долен и подъл евреин пак ли реве?Не ви ли омръзна да ни натрапвате този наркоман и краварски прислужник?

87

Анонимен

преди 1 година

Александър Попов - ти си д.олен р.усофил

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: "Северна Корея може да се срине." - и така колко време жече 50 години?

85

СМО питам

преди 1 година

КАКВО бъдеще може да предложи бездетен наркоман?

84

Анонимен

преди 1 година

Моравецки: Украинските танкове ще минат през Червения площад на 9 май!

83

Анонимен

преди 1 година

Более 60% уехавших IT-специалистов вернулись обратно.

82

Анонимен

преди 1 година

Западът умира тихо.

81

Анонимен

преди 1 година

Дуда: "Ако не изпратим военно оборудване в Киев през следващите седмици, Путин може да спечели". В момента няма нищо по-важно от Украйна! Докато не приключим войната с победа и не се отървем категорично от влиянието на Русия, и Русия не промени модела си и не се реформира и разчлени на малки държави по правилата на цивилизования запад светът няма да заживее спокойно и нормално. Задачата ние е да помагаме на Украйна, всичко друго след това! Украйна се нуждае драстично от значително увеличение на оръжейната помощ, трябва да дадем всичко от себе си да осигурим оръжия на Украйна.

80

БЪЛГАРЧЕ

преди 1 година

"Най-висшият американски военен каза"-свършиха ли украинските анализатори? вярно, че украинците се изнесоха от Украйна и ,че там се сражават скандинавски наркомани и американски авантюристи.Вярно е, че Украйна отдавна не съществува- всичко е заложено и е в дългове към западна Европа и САЩ, но поне да излезе един украински "СПЕЦИАЛИСТ" и да им прави анализите.

79

много смешно и тъпо

преди 1 година

Било заложено всичко или нищо Русия не можела да загуби ??? Може и да има трета св война ,може европа да пострада може жертвирте да са и милиард -- но това започне ли го който и да е Русия ще е вече само минало име там просто поне 100 г ще е необитаемо хора няма да има нацията ще им изчезне тук сега внимавай във щатите канада австралия и др държави точно това няма да се случи те ще оцелеят със големи или малки поражения НО за Русия категорично изчезва --- има симулаци намерете и гледай

78

кубанская столица

преди 1 година

Да, битката е за всеки метър. Нали русские трябват да отдават тези метъри на укрофашисти? Как то и да е! Как мислите, кой издържа на край, Россия с бескрайни граници или мъниче украина с нека западно оръжие? Мисля, че Россия, другояче мир ще обърна

77

онио

преди 1 година

Русия им подари земите,а детето им се обърна срещу майка си и стана натовски фашага. Сащ имат 800 бази по света и навякъде ,имат желание и в Окрайна да се настанят,обаче ще ядат голяма тояга вече!

76

Анонимен

преди 1 година

До на Путин пропага--Че къде е тая пропаганда на Путин? Само украинска ни залива отвсякъде, другата не може да пробие.

75

МНО - спешно

преди 1 година

Министерството на отбраната и НАТО централата , набират доброволци от форума на днес.бг , които са готови да бранят свободата и демокрацията на украинския народ и лично на президента Зеленски ! На всеки доброволец се полагат : пушка с патрони, мешка със сухари и сухи чорапи. Героите ще бъдат награждавани (дори посмъртно) а имената им ,ще бъдат гравирани върху алеята на славата ! "Боят настана , тупкат сърцата ни" - ще живеете вечно, въпреки смърта . Напред към източния фронт !

74

Михали

преди 1 година

Как някои хора у нас и на запад, не разбраха ,че Русия не може да загиби тази война. Залогът е огромен и всичко е заложено на карта, а руският потенциал е огромен и ако трябва ще се използва и на макс, сега е не повече от 30% За руснаците дилемата стана след включването на НАТО и англосаксите ,или всичко, или нищо, така ,че работата е дебела. Укрозападната коалиция ще се спаружи много по рано от колкото очакват Русия да се разпадне. Тъй нареченият запад, не е целият свят.

73

на Путин пропага--

преди 1 година

--гандата във Бя е отвратително нагла ,това да облъчваш хората със антиевропеиски лъжи и измислици без никой нищо да ти казва е много глупавое при покожение , ЧЕ ако направиш и едно изказване във Русия против войната и отиваш във затвора като преди това демократа Путин ще ти вземе здравето .Седнали да ми говорят за фашисти -- фашизма е при император Путин който чрез сила избива опонентите и си печели изборите за свободно мислене писане и говорене във Русия си от към корените на тревата !

72

Анонимен

преди 1 година

Кръв се леела! Война е, Зельо какво очаква, уиски да се лее. Ама за преговори и мир не ще да чуе, оръжия дайте, та оръжия. Вашингтон поуст май подсказва, че нЕма да е до безкрайност.

71

Алекс

преди 1 година

Алкохолизираните мобики настъпват,но HIMARS ги разпилява.Не сме ВСВ.