8

Анонимен

преди 1 година

Тоз е толкова нескопосан политик ,че не знае къде се намира .Десислава Атанасова е класи над тоя

7

Анонимен

преди 1 година

Чакай малко, че забравих... Кой точно спечели втория мандат на Радев, я че забравих??? Не беше ли Промяната първата, дето подкрепи Радев? Не бяха ли Демократите вторите, които бетонираха Радев?

6

Анонимен

преди 1 година

От името на кой говори това болно прасее от свое или на мижавката им партиика с едва 180 хиляди гладоподаватели вашия кандидат лозан панов е един провал и в съдебната система

5

До 1 алабин

преди 1 година

Това ли ти е аргумента руско ппппссе? Въпросът е принципен....как един български президент вместо да служи на България служи на путин. Срам и позор. Името на този човек ще бъде запомнено като най голям лакей и продажник.

4

гъци гъци гъци

преди 1 година

Хахах, умните и красивите. Добри те, единствените честни. До 2 години даже светци ще се - Свети Свети Свети Киро Петковий, Свети Кькосал Баба Ивановийй и Свети Мирчев. Той Мирчев даже жена му не му вярва, той си мисли, че някой друг.

3

Анонимен

преди 1 година

А вие от ДБ и ПП Българските,а само и единственото Американските *** интереси в Европа! ДБ партийната на томчето от Драгалевци! Дори и да се обедините,главите ви до този момент изядоха и ще изядат и на тези избори,Американофилизма който проповядвате пред българина! Оръжието което изпратихте за Украйна,през главата на българина,ще има последствия и за ДБ и за ПП и за ГЕРБ! Аз с чиста съвест,за 1 път ще гласувам за Възраждане!!!-:) И за никой друг! Те следваха политиката си и не и изневериха!

2

Анонимен

преди 1 година

А добро утро свате!!!Ама иначе ви беше удобно да му крепите разкривената ушата физиономия когато свиваше юмруци и блееше"промяна,промяна"е сега май почнахте да се осъзнавате кой е големият лицемер и голямото зло за България!

1

Алабин Пьотър

преди 1 година

Абе тези партии само от двама човека ли се състоят, че едни и същи двама човека от всяка партия обикалят всички телевизии? като почнат тоя-оня тоя пак оня