17

Анонимен

преди 1 година

Се...фте конгрес на Бсп да направи нещо хубаво

16

Анонимен

преди 1 година

Овчаров за обвиненията:САЩ са решили, че трябва да свършат с влиянието на Русия в Източна Европа. Това не е ли самопризнание, че той е проводник на руските интереси в България!?

15

Анонимен

преди 1 година

Добро утро Овчарче,но че си се облажил докато беше министър на икономиката и енергетиката ,това е безпорно..В московския институт на енергетиката който си завършил на далавери не учат.

14

Анонимен

преди 1 година

народ с топки са унгарците - показват среден пръст на краваршингтон ам там няма такива плазмодии като у нас

13

Анонимен

преди 1 година

Утре ще разберем какво е станало, идва шефа на санкциите от САЩ

12

Анонимен

преди 1 година

и постоянно им говорят за комунистите и искат да ги бият а пълзят пре банкянския комунист пред пасито дето татко му беше идеолог на бйа тодора- абе гнусна работа

11

Айде пак силен

преди 1 година

Бек вокал в тоя форум за Русия! Тя дори статията не е за Русия бе платени агенти ! Просто американците настъпиха сериозно по мазола баш мафията която пък е силно свързана с Русия. Колкото по е настъпена мафията толкова по воя в защита на Русия е по висок ! Що така ?

10

Анонимен

преди 1 година

Крадец ли е ДА Взимал ли е пари да прокарва руски интереси в Ущарб на България ДА тъй че се тая каква сглопка и Ако ще с марсиянско очастие да е Главното е тоя крадец и национален предател да изгние в затвора

9

Анонимен

преди 1 година

какво бре бели индианци искате - българия е резерват- подлежи на затриване - краварите ще направят ова дето тупците не успяха за 500 години - пълно с киряк стефчовци- пълзят пред американския посланик- ами помислете си само - взимаш гориво изработвано от руски уран от фирма претърпяла два фалита и която няма построен нито един реактор- абе ще ядеш каквото ти кажа и ще плащаш колкото ти кажа - така е в резерватите- честито на печелившите - ама те са отвъд океана

8

Анонимен

преди 1 година

За първи път да се съглася с него. Но колкото повече напират да зачеркнат Русия, толкова повече светът се ориентира по посока Русия. Не е трудно да се провели. Още имаме интернет и не сме изцяло зависими от американската пропаганда.

7

Анонимен

преди 1 година

Абе човека се ядосва че му дръпнаха килимчето .Явно знае далаверите на сега парите отиват на друго място а не при него.

6

Добре че са

преди 1 година

американците да ни посочат кой спира важни анти корупционни закони

5

Анонимен

преди 1 година

Някой е писал доноси.Мирише на Доносническа България.Колко грозно само...главните заподозрени за корупция ги няма,а има някакви,които от 10-20 г. не са министри.Тогава проблем с Русия никой в Европа не е имал.Това все едно Меркел да попадне в списъка.Същата работа.Ама там явно в Германия няма доносници.Това да не ви е комунизъм да си измисляте лъжи срещу политически неудобните?Отгоре на всичкото и Гешев топите за неща от преди 20 г. все едно и тогава той е бил прокурор.

4

Хах

преди 1 година

Социалистът с жакетче за 500 евро :))

3

Анонимен

преди 1 година

Този никога не ми е бил симпатичен, но май казва истината. Краварите ни изнудват, а гръмне ли АЕЦ-а те са далече, ние пак ще го ядем.

2

Р точка

преди 1 година

Овч

1

Анонимен

преди 1 година

Не мое се свърши несвършваемото колкото и да се мъчат. Не се учат от историята