86

Totenkopf

преди 1 година

Нещо много се самоубиват там олигарсите и генералите през последната година, а?

85

Ние

преди 1 година

Добре знаем кой избива цивилни в ДНР и ЛНР от 2014 -2023. Има видио материал, снимки и аз лично имам познати от град Донецк! И не те е Русия!! Ракетите идваха от Авдиевка и Пески! Имам видео как украински ракети падат върху амтобусна спирка! 13 тру па на цивилни!

84

Анонимен

преди 1 година

Ми вместо да чака ,и този да умре от инфаркт е изпреварил събитията.

83

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

ТАКА СЕ ПРАВИ!! КОЙТО ПРЕДАДЕ РЕЖИМА СЕ ТЕПА!!! ИЗКЛЮЧЕНИЯ САМО ЗА ГЛАВНИТЕ ВОДАЧИ НА РЕЖИМА ТЯХНА СВЯТОСТ ,САМО ТЕ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ НЕВОЛНИ САМОУБИЙСТВА :)

82

До 77

преди 1 година

Еми каквото прави е лошо, но имаха все пак 9 години Украйна и Русия да се разграничат кой с кого иска да е! Ето хората в Донбас например не искат да са в Украйна и Нато! Но те не са хора с права според теб! Само Западна Екрайна има право на самоопределение!

81

За №80

преди 1 година

Рано си се напил.Вземи и повърни, та да се оправиш, защото си зле.

80

Анонимен

преди 1 година

до 82 Ти МААААлоумен ли си бе! Путин влезе в Украйна на 24 февруари миналата година. Украинците колят руснаците в Донбас от 2014-та година, и преди да навлезе Путин в Украйна в Донбас вече бяха избити 14 000 МИРНИ руски граждани, краваааар умряяял!

79

Анонимен

преди 1 година

Достоен човек. Предпочел е смърт от куршум, а не от удар с Чук или обезглавяване със Сърп!

78

До 81

преди 1 година

Или просто нямаш аргументи укрофиле!

77

До 80

преди 1 година

Какво правеха руснаците в Донбас? Ако руснаците не бяха нахлули, щеше ли да има избити и от двете страни? Само руснаци са умирали, украинци не, така ли? Какво правят руснаците в чужда държава, защо окупираха и анексираха Крим?

76

С тъпите русофили

преди 1 година

не трябва да се спори, защото брутално лъжат и изопачават фактите... Освен това е гл'упаво да се дискутира с руски радиоприемник...

75

Анонимен

преди 1 година

до 77 Къде беше ти от 2014-та досега където бяха избити 14 000 мирни руски граждани в Дпонбас веее КРАВАР УМРЯЛ КЪдеееее????

74

АнонимеН

преди 1 година

До Много.../ ДИКТАТОРА ВЕЧЕ ГО НЯМА!! ФАЛШИВИЯ КЪ ПУТЪН УМРЯ ПРЕЗ ЯНУАРИ 2023-ТА ГОДИНА! СЛЕД ТОВА ПУСКАТ ВИДЕА С НЕГО ОБРАБОТЕНИ С ПРОГРАМАТА ДИИП ФЕЙК С КОЯТО СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ЛИЦА И ГОВОР ЗА ДА СЕ СИМУЛИРА, ЧЕ Е ЖИВ ОЩЕ!

73

Анонимен

преди 1 година

от 76 100 000 мирни афганистанци от краварите са избити исках да кажа за тия 20 години война...

72

До 72

преди 1 година

Тъй тъй, а Русия в момента какво прави с Украйна? Не се ли опитва тя да им налага насила техният ред? Това не е ли лошо, щом не го искат? Това не е ли диктатура от страна на Русия? Мнозинството украинци искат да са със Запада, това си е тяхно право или не? Кои са Русия да ги напада и да ги насилва?

71

Анонимен

преди 1 година

до 72 И в крайна сметка какво постигнаха краварите в Афганистан за 20 години война? Избиха над 100 мирни афганистанци и накрая талибаните на власт. Ето това са краварите...пръскат пари за оръжия и накрая никакъв ефект. Ефекта е само в тяхна полза, не и за афганистанските мирни жители.

70

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИТЕ СЕ КЕФЯТ ЯКО КАК ГЕНЕРАЛА СЕ БИЛ ПОДХЛЪЗНАЛ В БАНЯТА И СИ СЧУПИЛ ГЛАВАТА САМО , ЧЕ ТОЧНО ТИЯ ГЕНЕРАЛИ АМА ХИЧ НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ ИЗБИВАНИ ЕДИН ПО ЕДИН И ТУКУ НАПРАВЯТ НЯКОЙ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ И ВЗЕМАТ ДА ОБЕСЯТ И ТРО ЛАВРОВ И ГОВ МЕДВЕДЕВ КОИТО ПОРЪЧАХА ТОВА УБИЙСТВО СЕГА КОГАТО ФАЛШИВИЯ КЪ ПУТЪН ВЕЧЕ НЕ Е СРЕД ЖИВИТЕ!

69

Анонимен

преди 1 година

Украйнците защитават либералния световен ред измислен и поставен от САЩ в Европа и Япония след ВСВ! Това са правила измислени от САЩ които се практикуват от САЩ и марионетки и всички други страни в света отхвълрят!! Така както го виждам, Украинците се борят да станат част от Американската световна диктатура, а Русия се защитавя от тази световна диктатура на прага на вратата си!!

68

До 69

преди 1 година

Еми лошо е ако не го искаш! Без съгласие ти се налага насила! Ето като в Афганистан 20 години ги мъчиха да станат демократи насила, но те не искат така да живеят! Това според мен си е световна диктатура! Дори да не ти харесва Русия или Афганистан, ако мнозинството там искат режим на талибани или Путин, това си е тяхно право! Кой си ти да им правиш преврати и войни и да ги насилваш??

67

питанка

преди 1 година

А бе дорогие копейки, оставете за малко войната и ни обяснете какво става в Рашистката Върхушка? Зьеха системно да ги 'самоубиват" - "всеки който не е с нас е против нас"! Така ли е - и не заслужава да живее... Да попитам , ами ако и в цивилизования свят тръгнат да правят като вашите идоли- да бъдат всички като вас - "самоубивани" дали ще ви хареса??? Тука ви е лесно да сте герои- на тихо на спокойно , със ред закони ... с права... А във любимата ви Рашка си е точно обратното май , а ?????