80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85...Беше ли избрала Сирия близост в САЩ и Запада сега нямаше само Русия да изпраща...Избора е много важен...

79

Анонимен

преди 1 година

Над 50% от помощта за Сирия е от Русия, на Турция също изпратиха много самолети с помощи и спасители, но Америка не разрешава на поданиците си от Европа да съобщават такива новини.. Робите трябва да показват само анти руска пропаганда, нищо че достоверността в нея чиста 0!

78

До Влади

преди 1 година

Верно си неграмотен, в момента до Сирия можеш да стигнеш само по въздух, по суша трябва да минеш през Турция, точно през разрушените територии, една наша лекарка живяла там, каза че е готова да тръгне но нашия спартан до там не лети, само Турция, в тоя район са и кюрдите, та е друга играта..., но е факт че Сирия беше просперираща държава преди американците да решат да им правят демокрация

77

анонимен

преди 1 година

В България без земетресение, хората умират от глад и студ с мизерните си доходи! И нито държавата, нито ЕС ги е еня за това! Няма помощи, няма милост!

76

Анонимен

преди 1 година

В Турция има над 30000 умрели и над 3 милиона без покрив. В Сирия има 3000 умрели.

75

Анонимен

преди 1 година

Повечето българи считат Америка за вражеска страна а не Русия и още пък по малко Сирия! А на тези където не им харесва могат да хващат пътя към щатите и да не ни занимават с *** си разсъждения

74

Анонимен

преди 1 година

До 66. Влади. . . . . . Ако не му харесва в Европа, е свободен на замине за Иран и там да живее и работи, да критикува Иран по националните медии . . . . Освен, че си пълен про стак, си и функционален ***! Четеш, но не разбираш или нямаш образование поне по география! Става въпрос за Сирия, не за Иран!

73

Анонимен

преди 1 година

"Преди 2 години гледах по канал ARTE за останки от древна Сирия. Преди да отидат там европейците, хората са живели твърде охолно, което и досега се вижда по надгробните им скулпурни бюстове." - нека си бъдем честни. Дълго преди "Европа" да стъпи в Сирия, там е играл Османския бей. А слагам Европа в кавички понеже там има американски, турски и руски бази, а не европейски. И оръжията, които Европа внася са собственост на ЦРУ и изработени с руски ресурси.

72

Анонимен

преди 1 година

Кога америка се е притекла на помощ? Моля да подскажете. Един пример поне.

71

r3v0lv3r

преди 1 година

И защо Европа трябва да помага на целият свят ? Какво помогнаха годините помощ към Африка ? Абсолютно нищо, напротив африканците не удобряват европейската политика, но не продължават да реват за повече пари. Аре този път добрите китайци и индийци да развършат кесията и да хвърлят 20-50 милиарда да оправят държавата, стига само вхърлят обвинения, а да се задвижат. Да, почнат да плащат на европейците да предоставят хуманитарна помощ.

70

Анонимен

преди 1 година

В социалистическа България имаше и сирийци във военните ни училища.

69

Анонимен

преди 1 година

Американците ясни, Русия с всичките ресурси на света и с над 100 милиардера им пратила 100 човека, а цял свят търси подаяния от Европа, която наричат колонизатор докато Русия и САЩ ги разкостват.

68

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 години гледах по канал ARTE за останки от древна Сирия. Преди да отидат там европейците, хората са живели твърде охолно, което и досега се вижда по надгробните им скулпурни бюстове. Вижда се, че за ВСЕКИ починал, богат или по-беден, има изработен от камък негов скулптурен портрет в типично облекло и с накити. Няма две еднакви лица. За всеки има ниша и т.н. Толкова високо развито изобразително и приложно изкуство може да има само хармонично общество. Сравнете сега какво и колко има.

67

Анонимен

преди 1 година

Ама вие помощ ли чакате? Америка може само войни, а помощ от тях нЕмааааа.....Ще чакате дедовия

66

Анонимен

преди 1 година

Руснаците нали окупираха Сирия да помагат.

65

Факт

преди 1 година

Eдна от многото съсипани от щатите държави.Щатите подкрепиха Ислямска държава която си е тяхна рожба.Където стъпят нищо не никне.Смучат като кърлеж ресурсите и бягат.МНого Българи работеха в Сирия и хранеха семейства.За съжаление щатите си купиха и Европа и скоро ще я пратят и на война докато си похапват пържени крила пред екраните.

64

Анонимен

преди 1 година

Турците правят няколко генцида и трябва да им се помогне. Турците са евроатлантици но Сирия руски ***.

63

Българин

преди 1 година

До Анонимен 65 М.и явно благодарение на кремъл е хуманитарна катастрофа. Сега се види к.в.о се прави там...всичко остаанало НО НЕ И ХУМАНИТАРНО!!!

62

Влади

преди 1 година

Когато човек се е загрижил за родината си, не стои на топличко и хубаво в тези така наречени държави, които не им помагат, а си хваща самолета и отива да работи в собствената си държава и да работи за благото ѝ. Всичко останало са празни приказки и лакардии. Ако не му харесва в Европа, е свободен на замине за Иран и там да живее и работи, да критикува Иран по националните медии там като нещо не му харесва в политиката на Иран.

61

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо копейкаджиите плачат по ЕС и САЩ. Русия е силна икономика, хем воюва, хем произвежда, да помага на Сирия.