139

Име

преди 1 година

Отгледал съм дете на сегашните цени, за 150 лева заплата, памперси има евтини и нищо му няма, говорим за гладът при Иван Костов и едва към Станишев забогатяхме един вид. Това е - татко не яде, татко храни бебе и мама.

138

Да ще струва

преди 1 година

25 000 на седмица.....айде стига глупости. Вие го изкарахте това дете че яде колкото 5 прасета. Питайте вашите баби как са отгледали деца без пари, без частни детски градини и без излишни глезотии! Писна ми вече от лигавщини.

137

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименЕдно време беше така, сега най-добре да няма деца ако няма широка черга... Децата мнооого бързо разбират когато са бедни/от бедно семейство/. Особено в днешната реалност, когато навсякъде всичко отвсякъде е залято с информация... децата искат...

136

Анонимен

преди 1 година

Простираш се според чергата си. Като не ти стигат парите, ще вземеш на детето най-евтината количка, евтини играчки (а не по всеки повод за 500-600 лв), най-евтин телефон (и то на определена възраст, не още от детската градина) и няма да го глезиш. Така даже има шанс бързо да се ориентира в живота, а не да чака наготово

135

Бъди рахат

преди 1 година

До Анонимен 141 Потомството на братчедите от маалите не струва нищо на кесиите на родителите си. Ние данъкоплатците поемаме масрафа.

134

Анонимен

преди 1 година

А на братчедине колко струва кат имат по 10 чавета????Те как се въдят???

133

До127

преди 1 година

Корпоративният данък в Германия с надбавката за солидарност е 15.82% в зависимост в каква по големина община е позиционирана фирмата ти,към този процент се добавят между 7 и 17 процента допълнителен търговски данък,или общо процентите данък могат да стигнат до 33

132

до 137

преди 1 година

Абсолютни глупости. У нас има ЧДГ от 350 на месец (от които 300 ти връща СО, ако детео не е прието в държавна градина) до 3500 при СРЗ в София по данни на НСИ 3100лв. (реално много по-висока заради сивия сектор).

131

До 135

преди 1 година

Постът е шега, бре. Нарочно написал "очилище". Аутсайдер, който се опитва да втълпи, че само крадците у нас успяват.

130

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 128 Ти наистина ли не знаеш, че по света има всякакви частни детски градини, за всякакъв джоб. Само у нас тези забавачници са с такса около сумата, която НСИ представя като среден доход на българина в момента /уж, де/.

129

Нямам думи

преди 1 година

Благодаря, че ми потвърди мнението. Какво общо има конформизма тук не знам, ама явно в твоята глава се вихрят разни фантазии.

128

До 113

преди 1 година

До 24К Врътките са основно в глвата ти и в сънищата. Като се събудиш, сядаш пред компа и започваш да ни разказваш какво ти се е присънило. Браво! Дерзай, докато има кой да те храни.

127

до 132

преди 1 година

Щом другите ти влияят дали да имаш деца или не, недей да имаш. Няма да ги научиш на нищо, освен на конформизъм, присъщ на страхливците в обществото.

126

Анонимен

преди 1 година

10%, 15%, 40 % ? що за глупости? Света сега е глобален, регистрираш си една фирмичка в някой данъчен рай и си насочваш приходите натам. България отдавна е дестинация за данъчен туризъм - по-хитрите гърци си правят фирми тук за да плащат евтина гражданска и данък на колите си, а и за доста други неща. Само не разбирам защо неудачниците смятат че ще живеят по-добре, ако успелите хора плащат повече данъци? Нали всички трябваше да сме равни уж?

125

Нямам думи

преди 1 година

Леле, е гати п сихарите дето пишат тука. Самият факт, че се разминавам с душевно болни по улицата всеки ден ме отказва да имам деца.

124

до 120 Христо Христв

преди 1 година

Абсолютно коректни данни. Ама за физически лица. Нямат общо с данъка печалба на фирмите, за който се спори. Той е 15%.

123

Верке,Верке,що така?

преди 1 година

До Вяра 102 Верке, защо не си гледаш сериала, ами си тръгнала да демонстрираш броя на мозъчните си гънки по форумите? Твоето, и на 15 г. да си го родила, пак ще е с дефекти, знае се защо. А пък тези, които раждат след 25 г., защото преди това са учили и са търсили стабилна работа, ще плащат данъци, за да има и за теб, като врекнеш, че системата те убива и не ти дава достатъчно пари, за да си седиш у дома и да пазаруваш дори хляба и млякото чрез интернет.

122

Анонимен

преди 1 година

От 122 -- ОООО Нееее! Шефчето продължава да бие минуси! Олелеее! Сразен съм от множеството минуси!

121

Анонимен

преди 1 година

"За нашите - 1 700 лв месечно в частна детска градина." - Имам идея - направи собствена детска градина и пусни оферти з апо 400 лева на месец!

120

до 120

преди 1 година

Христо, по-добре не се изказвай повече по финансови въпроси. Отдавна ти следя мненията и си очеизваден финансов ***. Смесваш сумарни удръжки от заплата на физическо лице с корпоративни данъци. Двете нямат общо. И да- корпоративният данък печалба за изминалата година е максимум 15% в Германия. Казвам максимум, защото има облекчения и то не малко. Откъде знам ли? Имам малка фирмичка там. Няма особена печалба, но знам какво плащам като данъци. Да ти снимам, ако искаш за доказателство?!