149

А в Дания-падат

преди 1 година

Днес, който е купил имот си мисли, че спечели 25%........след 1 година, ще е загубил 10 %... В махалите всичко става със закъсненке

148

Дон Балон

преди 1 година

Само 7.5 по Рихтер може да промени това

147

Оляха се

преди 1 година

Гледам пълни коптори в Изток вървят на половин милион и повече евро!С тези цени мога да намеря нещо недалеч от центъра на доста по-красив град като Атина или Будапеща.

146

Анонимен

преди 1 година

София не е за всеки.

145

Анонимен

преди 1 година

До 154 Nick. Кажи къде са тези апартаменти купени по 2К евро на квадрат, които се давали под наем за 5 евро на квадрат. По-скоро, където наема е 5 евро на квадрат, цената е били 400-600 евро на квадрат.

144

Анонимен

преди 1 година

София е една до-лна ду-пка :) Става само за работа, задръствания, мръсотия, потрошени тротоари и намръщени хора. Кал, мизерия, озлобени човечета - и за това ще плащате 2 живота.

143

Анонимен

преди 1 година

Най-големият минус на София е, че лятото е твърде топло, но затова зимата може да е твърде студена. И няма нито море, нито поне голяма река. Има хубави планини, но за съжаеление Витоша й се пада от юг. Ако беше от север щеше да пази зимата от студените ветрове.Бих предпочел да закупя нещо в Будапеща или Атина, то сигурно цените са същите, не казвам нашето Черноморие, защото е прекрасно, но Варна и Бургас са твърде малки градове и няма добре платена работа там. Няма как да се сравнят със столиц

142

Еврозона

преди 1 година

Не само жилищата в София са поскъпнали. Същото се отнася и за селските къщи и осолбено за земеделските имоти. Политиците я съсипаха тези държава и национална валута. Довиждане на левовете. Както и на тези, които работят в БНБ и другите банки в страната.

141

Анонимен

преди 1 година

С удоволствие ще живея в Атина. София може само да й завижда за акропола и близостта до морето с нейните келяви планини. Роден съм и съм израснал в София, да не кажете нещо. Атина е най-добре разположената балканска столица. На море и то топло.

140

Nick

преди 1 година

Не знам каква инвестиция е да купиш нещо на 2к ЕУР квадрат и да го даваш под наем за 5 ЕУР на квадрат, ако изобщо успееш да го дадеш... Има много измамници, всякакви политици, хора по институциите, които се бъкнаха в пари от рушвети и се чудят какво да си правят с парите. Долу някой беше споменал за ГЕРБ-авите, но във всички партии е така.

139

Анонимен

преди 1 година

ЧАКАЙ БЕ! В ПЕТЪК ТУКА ПИШЕШЕ, Ч1Е С 32 % СА ПОСКЪПНАЛИ, ДНЕС- 25%!!! ОТВСЕКЪДЕ СТЕ ФЕЙК!

138

Реалист

преди 1 година

БНБ е инструктирано от служебното правителство да задържи ниските лихви до края на изборите през Април. Това е причината в България лихвата да е под 3%, а в страни от Централна и Западна Европа на 7-8%. В момента всяка една банка може да закупи кредитни активи на клиенти в чужбина с много по-добра печалба. Чака ни интересна 2023...

137

Андрей Иванов - ГЕРБ

преди 1 година

Андрей Иванов от ГЕРБ има 40 имота в София. Дали ще ги пуснае на пазара?

136

Броки

преди 1 година

Какви имоти какви апартаменти аз от една година поне пазарувам само от брошурите което е на промоция.При положение ,че два работят и сме с прилични заплати и нямам кредити.Стегнацията тепърва ще ни удари

135

Ганьо Балкански

преди 1 година

До АнонименКажи калко си вложил и кога ще си ги възстановиш. Да не забравиш да калкулираш и всички разходи, които ще ти се наложи да направиш през тези години - пък тогава смятай и данъците/които се съмнявам да плащаш на 100%/. Не забравяй, че винаги има и периоди, в които имота стои ненает. Сметката не е толкова проста :) Остани със здраве.

134

Alex

преди 1 година

146 e напълно прав. Да се чете неговото мнение. Програмистите пушат трева в момента.

133

Анонимен

преди 1 година

Странно е да се твърди, че държавните служители купували жилища. Държавните служители в масовия случай са с под 1000 лева заплата. По-скоро има насъскване на хора едни срещу други, а държавните служители са удобна боксова круша. Подобно е и с програмистите. Нито един от тук пишещите, че е програмист и взима хиляди левове заплата, не е програмист, а ви насъсква против програмистите.

132

Шик Шок

преди 1 година

До До шик шокТя цялата държава е такава, защото всичките сте големи "специалисти".

131

Alex

преди 1 година

Безработен съм :)

130

До alex

преди 1 година

А, безработен си.