270

Анонимен

преди 1 година

До чугунолеяр.И тия държави ще са зависими от руския газ,а Полша и от руския петрол.Сега Украйна продава тока си от АЕЦ на другите съседни страни,а Русия им разруши тецовете.При един мир няма да има оправдание и ще трябва да насочи тока към страната и к'во правим сега.Тия съседни държави освен,че нямат газ,а за петрол ще трябва да се бръкнат за транспорт и тока няма да им стига.

269

Анонимен

преди 1 година

До 281.Е ако руснаците стигнат и затворят пътя как ще се изтеглят?Пък и идва затопляне и изтеглянето след няколко дни ще е по-трудно,а после и невъзможно.

268

Анонимен

преди 1 година

До 282 .Е то хубаво,ама имаш ли възможност да се противопоставиш със сила срещу Русия?

267

бесарабски българин

преди 1 година

българите сме с Украйна- тя е свободата. Русия е робство и мафия.

266

Рисия=Психиатрия

преди 1 година

Украинците ще се изтеглят от Бахмут само АКО руснаците достигнат до Часови Яр откъдето върви логистиката на украинската групировка. Терена там е удобен за защита затова руснаците засега нямат напредък.

265

Чугунолеяр

преди 1 година

До Анонимен 270 - Да, така ще приключи войната на джуджетата. Две нови съседни НАТОвски държави плюс Украйна. Друга държава, друг език. И руският ще бъде анатемосан завинаги.

264

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен - Да, почти! И затова трябва да живеят и съществуват отделно. В Литва, Латвия, Естония също се говореше руски, но се отделиха и вече никой не учи руски, а пердашат яко на английски. Руският е за спомен на родителите им, докато са живи, а след това покой за руския език.

263

Анонимен

преди 1 година

До 276.Е в Украйна не е ли същото рускоговорящи срещу тия от север и даже не могат да се разберат.Руснаците не разбират чистия украински.

262

Анонимен

преди 1 година

До 275 вярно ли,а как се губят 157к войници и 243к ранени.като се действаше само в Бахмут и по линията Сестово-Кременная.И една бригада е няколко батальона и различен тип войска.

261

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 270 --- Украйна е една държава, а Югославия беше скупщина от различни държави с различен език, различни националности, които не се разбираха помежду си и логично приключи своето съществуване. Така ще приключат и запъртъците от Голямата Кооччина.

260

Анонимен

преди 1 година

Украйна вкара 14 бригади по около 8000 всяка -----///------ нещо не си в ред. Една бригада е 2-3000 човека.

259

Анонимен

преди 1 година

Около Бахмут има поне 20 000 руснаци, какви 4100, вие представа си нямате от военно дело и количество хора. И на втора линия стоят още неколко хиляди резерв. Те ако беха само 4100, досега да са ги изяли с парцалите.

258

Анонимен

преди 1 година

Нещата вървят по план. Действа се така, че Путин да не спечели, а Украйна да не загуби. Просто щом кагебейчето е решил да воюва на инат ще го изцеждат малко по малко, докато и обикновените руснаци проумеят на къде върви държавата. Технологично ще избутат Русия в глуха линия / не че сега е много на видно място / и ще се чака. Вече 6 месеца не са превзели нищо от Украйна, което могат да продадат. Голям майтап ще им е бюджета за тази година. Та съдбата на руснаците е в ръцете на самите руснаци

257

Анонимен

преди 1 година

До 269.Е кой е действал около Бахмут само Вагнер със затворници предимно като атакува и според запада загубите на Вагнер към началото на годината са около 4100.Украйна вкара 14 бригади по около 8000 всяка без да броим наемниците и наци- бригадите като "Кракен""Айдар" и другите.Е ти смятай щом искаш.Пък руснаците са дали жертви 200000-300000 снаряда.

256

Закривай

преди 1 година

окрайна!

255

Анонимен

преди 1 година

И окрайна ще приключи, както Югославия.

254

Анонимен

преди 1 година

Само около Бахмут са паднали повече руснаци, отколкото за 10 години в Афганистан. Ставай народ огромной, от кремълски бандити се освободи!

253

Анонимен

преди 1 година

До Гггг.Е защо мислиш всичко опира до един град.Войната не за градове,а за области.Щом Украйна хвърли почти всичко,за да го защитава значи има смисъл за тях.Пък на руснаците им е удобно да си чистят армията им с артилерия.Е кой ще свърши първи снарядите ли или хората,щото снаряди могат да се направят.

252

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО.Не могат това не го ли разбра.На тоя терен няма как да стане.

251

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО вярно ли им е влязъл я погледни пак.Кой има армия в НАТО освен САЩ само Турция а Турция не иска да е в НАТО,ако има пряка намеса.Сега едни танкове не могат да се съберат една година едни снаряди не могат да се произведат в количество.С кво ще воюва САЩ със самолети там където има ПВО и други самолети.Е тия самолети без пари ли са или като загубиш 50 ще трябват години,за да наваксаш загубите.И кой е съгласен на такъв разход.Щото трябва да има и приход от тая война.