219

да бяхте

преди 1 година

мислили ,когато го подкрепихте за 2-я мандат! Тогава не стига,че се подиграхте и унижихте Лозан Панов но и коленичихте пред юмрука!Сега нека ви е! Лошото е ,че ушатия злепоставя цялата държава!

218

Анонимен

преди 1 година

ДБ недоволни - ха че кои са тия бе

217

Чик чок

преди 1 година

АдмЮнчето пак минавало с парцала, затова пак го пиша. Явно е фен на ДеБелите: Пак са недоволни тия от ДБ(Деева Борсуците) ! Нали ти казах, че пак ще го напиша бе, мЯлоумно адмЮнче?

216

Анонимен

преди 1 година

Росатом е майка на АЕЦ Козлодуй

215

Парите ги нямааа !!!

преди 1 година

По повод срещата в Брюксел с участието на Зелемнски е проведоно търсене на 'замразените авоари на РФ. Според публикувано в четвъртък от BLoomberg съобщение с препратка към документи юридическата комисия на ЕС фактически е потвърдила, че НЕ ЗНАЕ къде са 86% от запорираните активи на Русия, знае се местокахождението само на 36, 4 милиарда $. Пита се: Доколко европейските банки са сигурни? доколко Западът е технически напреднал/ изостанал?

214

Куку

преди 1 година

Не разбирам защо плачете,нали вие градската десница,ПП,ИТН избрахте Радев!Пред простият избор,професор или военен каскет-русофил вие ни натресохте този срам за държавата.

213

до 188

преди 1 година

Грешиш.Имаме атомни физици. Завършваха в Москва на държавна стипендия. Един от тях е Румен Овчаров. Всички от ДБ са с комунистическо потекло от нивото на Р.Овчаров, но обърнаха палачинката, заради келепира както е казал Бай ***.

212

Анонимен

преди 1 година

Алооо , ''АНОНИМНИЯ'' с ГОЛЕМИТЕ букви ! Това не значи че като пишеш с големи букви , си по-убедителен !МноО по-ЗДРАВИ от Зеленски и Брендо !

211

Анонимен

преди 1 година

другара, тва с излизането от ес е голем смех! трее да си мозъчно опериран. както видяхме с юк, ще ни сложат една сметка от 30- 40 млдр лева, които да им върнем! Вие готови лис те да плащате, умници рашистански?

210

Анонимен

преди 1 година

ЗДРАВЕЙ НАДЪХАН 218, АМА НАИСТИНА ЛИ СИ БЪЛГАРИЯ ?!!...

209

Анонимен

преди 1 година

ало, азиатеца, ти ле ще ме учиш мене на азбука бе? дето ви я дадохме и трябва да ни целуватте крата!

208

Анонимен

преди 1 година

Позицията на Радев по този въпрос се споделя от мнозинството Българи. Не случайно ДБ имат само 6% подкрепа в обществото. Подобни изказвания от тяхна страна са мед в ушите за спонсорите им от САЩ, но няма да им спечелят нови симпатизанти в България.

207

Анонимен

преди 1 година

И ''КОИ'' са атлантиците в България ? Шепа забогатели , на гърба на народа , които ги финтираха ''КОЛКО БИЛО ХУБАВО'' , ама за тях . На практика какво се вижда и УСЕЩА : народа в България НЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ , КАК ДА ЗАОБИЧА И НАТО И ЕС , след като за народа те са врагове !!Направете обратното , ако искате някакво уважение ...

206

Анонимен

преди 1 година

Учат ни, че трябва да спазваме законите, но някой от тях(повечето!) са толкова стари и архаични, писани през 50-60тте години на миналия век, и толкова неадекватни на реалността, че спазвайки ги, повече вредим на себе си, отколкото имаме полза! Законите в БГ трябва да бъдат спешно ъпдейтвани, както и конституцията .

205

Анонимен

преди 1 година

До ДО 208 Поне *** на някакъв курс по машинопис, да ти покажат как да превключиш на нормален шрифт, та да ти четат хората тъпотиите. Сега просто те игнорират.

204

Анонимен

преди 1 година

Да ни е жив и здрав президента!

203

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ако си направиш труда, ще видиш, че цената на подобен реактор от Westinghouse излиза минимум 3 пъти по-скъпо спрямо руските реактори и около два пъти е по-небезепасен. Затова и Westinghouse фалира три пъти напоследък. Това едва ли е поради хубави технологии и добър бизнес.

202

Сделките на Радев

преди 1 година

Борисов подписа за 8 самалетаот САЩ, Радев направи същото. Борисов подписа с Уестингхаус за ядрено гориво, Радев финализира сделката. Борисов започна магистрала Хемус, Радев продължава. ПП и ДБ само пречат България да се развива. Борисов даваше оръжие на Украйна, сега Радев изпрати още по добро, термобарични снаряди от Арсенал и ВМЗ Сопот

201

Анонимен

преди 1 година

Президента си е ТОЧЕН и ЖЕЛЕЗЕН както винаги , никога не се е отметнал като баце , разбрахме И какви са от ДБ-то !

200

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Споко бе, натегачо, и вземи превключи на нормални букви а не само с главни! Ох, забравих, че ти си с промит мозък и се напъваш да приличаш на американец, дето тъпата им азбука има еднакви знаци за различни звуци и като искат да са сигурни, че някой ще им прочете правилно писанията минават на главни букви, та да ги разберат. Много не се отварай с любимия ти Вашингтон, защото в близкото бъдеще САЩ може и да фалират по-зле от СССР. Тогава какво ще правиш ти???