61

Анонимен

преди 1 година

Ами Тодоров нека да говори за всичко сбъркано в МВР ,но като криминален психолог той самият е част от системата и не знам СРЕЩУ кого говори.

60

До 57

преди 1 година

Проблемът тук е, че Иван НЕ е всигал шум, но е обвиняван в това!!! Това е ПСИХИАТРИЧЕН случай!!! Датова НЕ грябва да има оръжие в пенсионирани военни и от Мвр!!! В брока имахме точто такъв ПСИХИАТРИЧЕН случай, слава Богу - нямаше оръжие!!!

59

Анонимен

преди 1 година

Много хора се оплакват, а представяте ли си гражданите да съдят МВР за несвършена дейност. Ще настане заря като по Нова Година.

58

Дедо Поп

преди 1 година

Какво да ги питат вече ? ЧОВЕКА УМРЯ. СЕГА И НА УШИ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ХОДЯТ уШЕВИТЕ ВСЕ ТАЯ ..... Ами да го гръмват оня откачалник с "личното оръжие' за да не утрепе още няколко човека докато полиция, съд и прокуратура се чудят какво да го правят..... и да се свършва с тая драма .

57

До 56

преди 1 година

И как да стане това???

56

Анонимен

преди 1 година

Има подадени 12 жалби от пенсионера в прокуратурата и МВР срещу тормоза на психолога!!!

55

О. К.

преди 1 година

Само писане, обаче не помага-теория без практика е нищо... Когато станем и изметем престъпниците в "ненародно събрание" и в "полицията",тогава ще се оправим!...

54

Анонимен

преди 1 година

Не виждам с какво Бойко Борисов е по-различен от Корнелия Нинова, Иван Костов или Радев. Всички гореспоменати са ЗА тоталитарна власт и държава. Качеството на МУТРИТЕ да са първични ги прави по-чувствителни към слабите играчи, които МУТРИТЕ елиминират от играта, а това е много по-природосъобразно от манталитета на постсоциалистите да ХРАНЯТ цялата глутница хиени с ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ.

53

До 48

преди 1 година

Защото Тодоров е КРИМИНАЛЕН психолог към МВР И МОЖЕ ДА ГОВОРИ ЗА ВСИЧКО СБЪРКАНО В МВР И В ЗАКОНИТЕ ЗА МВР!!!

52

Гошо...Тъпото

преди 1 година

На всички е ясно че от полицията не се върши...полезна работа за народа. Неадекватникът,употребил оръжие неправомерно и отнел човешки живот е тяхно...чадо. Защо не му е отнето правото на този да притежава оръжието,въпреки многократните сигнали,получени от КОС и полицейските началници. По...безотговорни хора на държавна служба едва ли има някъде в държавата ни. Да се закрие този гнилоч и да се направи друга...действаща форма за гражданска защита,като до тогава службата се поеме от военна полиция.

51

Факт

преди 1 година

Както каза човека в един бардак има повече ред отколкото в полицията.

50

До 49

преди 1 година

МУТРИТЕ ГИ СЪЗДАДЕ ДС НА БКП. МУТРИТЕ СА ПРЕДИМНО ОТ СПОРТНИТЕ СРЕДИ - МАЛКО УМ, МНОГО ФИЗИЧЕСКА СИЛА, А ЗАД ТЯХ - МОЗЪЦИТЕ НА ДС НА БКП.

49

Анонимен

преди 1 година

Хора, нещо страшно е. Милиционери и военни пенсионери са брутални комплексари. Преди години се сдърпах с един такъв- налетя ми на бой и ме заплаши с оръжие. Привикаха го в полицията и си имаше сериозни проблеми. Мен не ме е страх по никакъв начин, знам си какви комплексари са фуражките (едно заради жалко заплащане и друго да показват власт, която реално нямат, но им се иска да имат). Бог да прости прекрасния починал човек- борбен, смел, а не мишка като целия си блок. Как е възможно не зная...

48

NoirFire

преди 1 година

49 Вие си го избрахте рашките не са гласували за него.

47

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой е на власт, но знам кой създаде мутрите, един дебел неграмотен ром и сега му сърбате попарата, щото сте по-неграмотни и от него, следователно и бедни като мишки.

46

Анонимен

преди 1 година

Някой да обясни защо в статията се говори за педофили?

45

Анонимен

преди 1 година

Убиецът със сигурност е от Янко Шумкарски потомствен род!!!

44

До 43

преди 1 година

Не. Машинно масло. И едва ли е от Иван. По- скоро от друг съсед е!

43

Възмутен

преди 1 година

И това ми било държава, че и институции имало?!Ненормалник със законен пистолет тормози цял вход хора, с години , в центъра на уж Европейска столица под носа на РПУ-то. Отиде си поредният читав човек защото сме затънали в корупция, нехайство и некомпетентност

42

Анонимен

преди 1 година

Значи майката на психолога е намазала с нещо вратата на полицая. С какво?