100

Агент на Путин

преди 1 година

Каквито и простотии да пишете , факт е ,че рашъните самостоятелно мачкат безмилостно и методично военната машина на НАТО !!!Така наречения " Демократичен Запад " явно не е разбрал урока , който Наполеон и Хитлер научиха по трудния начин , а той е елементарен и гласи :" Don't Ever F*ck With The Russians!!!"

99

ВЪПРОС

преди 1 година

За 1 година се предадоха 7000 , с тези Темпове ще трябват 20000000000 години за да капитулира Русия .Байдън и Сина му Харис Байдън ще бъдат изправени в Хага на Съд , до 2 години .Пичове и Пички - това е Бъдещата История .

98

Анонимен

преди 1 година

Подали молби да се предадат 7600 руснаци? А молбите кога и от кого ще бъдат разгледани? Какви са критериите, за одобряване да се предадеш, а процедурата? Надявам се има някаква директива, която да ги регламентира тези неща.

97

По голяма

преди 1 година

Простотия не бях чел. Явно някой болен мозък не спи нощем, а измисля всевъзможни пропаганди.

96

Анонимен

преди 1 година

А ТИ КЪДЕ ЛИ ЩЕ СИ? АКО ИМАШЕ ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ?..Ако ще се трепят Янко Шумкарите - Наблизо!:))))))))))

95

Анонимен

преди 1 година

Номер 1 сте по глупави статии

94

Коко

преди 1 година

А ТИ КЪДЕ ЛИ ЩЕ СИ? АКО ИМАШЕ ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ? 🤣🤣🤣

93

Анонимен

преди 1 година

Да бе,а вие сте се обърнали на просяци в цяла Европа!

92

Анонимен

преди 1 година

Имам ранички по устата.Моля не ме разсмивайте!А на Путин му излиза през устата!:)))))))))))

91

2

преди 1 година

Хотелите ни по Черноморието са пълни с украински плъхове ,които се крият.Същото е и в по-големите ни градове.Същите навлеци са и в Турция ,Гърция и половин Европа.Фашагите на Зельо вече мобилизират деца на 16 години.Никой не ще да става курбан заради краварите.А вие пишете някакви глупотевини на някаква си Наталия.Егати мисирките ,би казал повелителят на мар.куча ,бат Бою тиквата.Ами ,прав е.

90

ха-ха-ха

преди 1 година

Тази никому непозната Костенко сега ли я измислихте?Моля ви ,проявете малко въображение.Подобни безсмислици пишете от 1 година.За двойници на Путин ,за скорошната му смърт ,за любовниците ,жените ,дъщерите ,яхтите ,милиардите ,бункерите и т.н.Какво ли ще изсмучете от пръстите си ,когато Зелевия наркоман и бандеровците гушнат букета?

89

Koko

преди 1 година

Aми Бай *** е така... Като му се вика Истината, той не Вярва! Когато го лъжат, той Вярва! Ами вземете намерете в Ютуб, има доста заснети Интервьюта с Някои от тях Предали се! То и в Норвегия избягалия Вагнерец нямало нали? По Рашистка телевизия Няма как да го Видите! И Те Естествено всичко ще Отричат, те и самолета през 2014г над Донецка област не са свалили нали? Не, ама да. И вече е Доказано! Абе чуеш Рашист, значи е Ангел или още Нещо Повече? *** народ сме и такъв ще си Останеме!

88

Анонимен

преди 1 година

Истината е че укрофащистите търпят огромни загуби!! Много глупав народ излязоха усройнците!!.Янко Шумкарите страдат от много зловещ генитален херпес който води до путинска психоза!:))))))))))))

87

Токайто Пазарджик

преди 1 година

Имам ранички по устата.Моля не ме разсмивайте !

86

Анонимен

преди 1 година

Иска им се на украинците.

85

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно на лъжа ако беше истина щяха да ни затрупат със снимки а сега лъжат спокойно защото забраниха и спряха руските телевизии говориха за демокрация и свобода на словото а излезеха мръсни нацисти

84

Вместо

преди 1 година

Вместо да се предават да свалят джуджака Путин и да се отворят към света и демократичните промени. Стига с тия имперски амбиции на този болен мозък. Стига с това тропане на оръжие.

83

Гост

преди 1 година

По голяма лъжа от тази не съм чувал.Вече никои не вярва на смешника Зеле както и на господарите му.

82

Анонимен

преди 1 година

Поредната измислица на СНН

81

Сигурно

преди 1 година

А за кинжала оставил 150 метра дълбок кратер във укроландия що не казвате!! Истината е че укрофащистите търпят огромни загуби!! Много глупав народ излязоха усройнците!!