21

Анонимен

преди 1 година

До Наивник 22 Срив няма как да настъпи на един от малкото активи с реална стойност, но че ще има застой, ще има.

20

Наивник

преди 1 година

г-н Янкулов , моля погледнете какво става на световните пазари на имоти , ама не от прозореца на офиса . Никакво успокояване няма да има , ще има колосален срив и вие го знаете .

19

АМАН ОТ ФЕЙК

преди 1 година

Не знам тия журналисти защо продължават да лъжат народа че ЦАРЯТ НЕ Е ГОЛ ?Ами уважаеми господа журналисти ,нима мислите че хората не четат новини какво става с имотните пазари в цял свят ?Нима мислите че хората са глупави и не виждат че синронно от миналата 2022 година банките в цял свят обърнаха политиката си и цената на парите расте и само расте за да смачкат инфлацията ?Те надуха този извратен балон с цените и те ще го спукат-традиция стара като света !

18

Анонимен

преди 1 година

Изтребвали ми имоти. Че си ги носим на оня свет. Заменям имоти за паркомясто у гробищата. То по-трудно ще се намери къде да те погребат, отколкото къде да живиееш.И между другото предпочитам красив вечен паметник, околкото разкошно жилище.

17

Анонимен

преди 1 година

Сега както и при предишната имотна криза ще се лъжем до последно .Четете какво става в Щатите ,вълни съкращения от всякакви големи фирми ,чак и Гугъл НАПРАВИ СЪКРАЩЕНИЕ НА СЛУЖИТЕЛИ!Защо ли ?Сигурно чакат по -добри времена ?Как мислите ?Банките тепърва почват у нас да вдигат лихви ,така че който не си е правил сметката сега ще се види ,като почне отлива дали е с бански или е плувал ГОЛ

16

Статистик

преди 1 година

Какво укротяване , бе експерта ? Моли се спада на цените да е само 40-50 % , който разбира от икономика , може да ти го обясни . Такива като теб трябва да се обяснят на хората които набутаха с 30 годишни ипотеки . Вижте какво стана напоследък в Кипър , банките вадят по 200 имота на месец за продан , на половин цена . Как да го проумеете ? То си трябва книги да се ччетат. Поста на номер 14 е супер , знае човека

15

Анонимен

преди 1 година

Трябва да паднат, не да се укротят на сегашното ниво.

14

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

ХА ХА ХА, Къде ще се случи това? В "АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА" или? Как да отидем до там, всички искаме евтини имоти.

13

лихвите лихвите

преди 1 година

Ниските лихви надуха имотния пазар до ИЗВРАТЕНИ НИВА!Последните данни и от ФЕД ,американската Централна банка + Европейската ,са че ще вдигат още нивата ,заради високата и упорита инфлация ,искат мек сценарий ,меко приземяване ,но такова за съжаление историята не помни ,няма как да стане ,дори Щатите вече залагат ниво НАД 6%,ЕЦБ също комуникира за Европа още по високи лихви,риска за банките също ще се вдигне ,не купувайте в момента на тези цени

12

Изглед 7,4 по Рихтер

преди 1 година

Какво му е лошото на къщата, никой не ти паркира на мястото, можеш да си направиш тенис корт или басейн в двора, съседите са на един изстрел разстояние или повече, а ако има малцинства в района, може да си дресираш кучетата да да хапят, вместо да лаят. Освен това, може да си заредиш мазето за три години ядрена зима.

11

За това

преди 1 година

никакво купуване на имот :) Още по-малко с някакви измислени посредници. По-добре да си построя и да не се занимавам с нищоставащи.

10

Анонимен

преди 1 година

Новина от вчера за имотния пазар в САЩ : Откази от сделки оставят посредници в САЩ,затрупани с непродадени жилища/това е най -богатия пазар в света/,втора новина от Швеция ,четем пак вчера : Шведската икономика се забавя заради СРИВ в имотния пазар,кроната достига най-ниската си стойност от 2009 година .Пазарът на недвижими имоти РУХВА ,заради лихвите !Англия подобни новини ,Канада ,изобщо целия свят ,всички имотни пазари обръщат посоката и то рязко назад !В България ще се лъжем и ще си вярваме

9

Анонимен

преди 1 година

къща в кв.Челопечене е едно, къща в село Огоя е друго.

8

Анонимен

преди 1 година

Демек,няма да падат,но и няма накъде повече да се вдигат,защото няма кой да им ги купува.

7

О, божке

преди 1 година

Новата мантра след апартаментите - къща. И пак има хиляда фактора, които никой не коментира. Поддръжка, инфраструктура, съседи, населено място. На сто км от София има здрави, стабилни къщи за 30 хил лв. И? Какво да правя в тези села, къде да учат децата? С какви деца? Ти в каква среда да си? Колко дни може да оставиш празна къщата преди да я оберат до шушка? Колко зле е инфраструктурата наоколо? Говорят на ангро все едно къща в немската Бавария. Огледайте се, брокери и си наплискайте очите.

6

До 4

преди 1 година

Не. Нищо не си губиш. Земята има тежести- "право на строеж", например. Ама на неграмотници няма смисъл да се приказва. Вече при панелките ви, строени на общинска собственост, става интересно- да.

5

ДГД ПП

преди 1 година

Децата какво ги правим на 20км от София?За семейство с деца няма по-добро от нов, голям апартамент с ТЕЦ, гараж и добра локация!

4

Анонимен

преди 1 година

За да можете да взимате трезви решения гледайте да четете какво става навън.Извън България ,има статия в Капитал от вчера за Швеция ,срив в имотния пазар ,СРИВ ,който даже вече им удря икономиката ,за Щатите пак вчера ,трупат налични имоти които брокерите не могат вече да продадат,заради скока на лихвите ,и в Европа и в Щатите ще вдигат още и още лихвите защото инфлацията е упорита,без криза няма да се мине ,много се забавиха ,четете какво планират Централните банки,а не какво лъжат у нас

3

Запазете спокойствие

преди 1 година

Всичко на този свят е преходно и временно.

2

Анонимен

преди 1 година

Скъсаха са днеска да укротяват цените...на приказки