68

Турист:

преди 1 година

До Наблюдател: Тази фраза е изречена от Васил Иванов Кунчев...!!!

67

Анонимен

преди 1 година

"Башар да се моли на "високия" си "приятел" от Кремъл да му помогне"------------------Няма защо да му се моли. Русия изпрати спасителни екипи и провизии в Турция и Сирия още в деня на земетресението.

66

Анонимен

преди 1 година

Позор е да дадеш 220 милиарда за световното първенство в Катар. --- Обаче не е позор да дадеш 120 милиарда за война нали ...

65

Анонимен

преди 1 година

Запада се прави на загрижен само ако има изгода от дадена държава.

64

Путин помага ли?

преди 1 година

В доразрушаването да....... ЛИЦЕМЕРЕН СВЯТ....

63

Наблюдател

преди 1 година

Сирия е слаба и Европа няма никакъв интерес. С Турция е обратното. Интереса клати феса и казал народа.

62

Анонимен

преди 1 година

Сирийски хpaнтyтници вечно искащи някой нещо да им дава. Е те какво дават-мигранти, ето това дават в отплата.

61

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че добрият човек ще иска да помогне, а тези, които са изгубили човешкото в себе си, ще си намират оправдания. Виждаме просто още едно отсяване на хората.

60

Анонимен

преди 1 година

Няма как да се помогне на Сирия от страна на държавите като България обявени от Путин за вражески. Всеки самолет на такава държава е вражески и ще бъде немедлено свален от безаналоговите въздужно-космически сили посредством напълно роботизираните системи С400, 500 и 600.

59

;

преди 1 година

САЩ да дават .Или те освен оръжие друго не произвеждат.

58

Влади

преди 1 година

И какво да направим сега? Европа и Турция са наводнени от сирийски и други мигранти. С какво ние сме длъжни на тази страна? Нали всички араби, всички мюсюлмани са братя, на думи, защо не я затрупат с помощи? Все Европа им е длъжна...

57

Анонимен

преди 1 година

Башар да се моли на "високия" си "приятел" от Кремъл да му помогне.......да "освободи" окупираните от рухнали сгради територии

56

Анонимен

преди 1 година

Позор е да дадеш 220 милиарда за световното първенство в Катар.

55

Анонимен

преди 1 година

до 32 Кой ти каза, че Русия не е помогнала на Сирия бе? Или ти чакаш нашите продажни европродажни медии да ти кажат? Чети:Помощ за Сирия е пристигнала до момента със самолети само от Русия, Иран, Ирак, ОАЕ и Индия, а руснаците мобилизираха 300 военни и спасители на място да оказват съдействие.

54

Анонимен

преди 1 година

Кой смее да влезе в Сирия? Хайде малко и дебелите арабски шейхове да се бръкнат в джобовете. Европа не е слънце да огрее навсякъде по света.

53

Анонимен

преди 1 година

Така е заради санкциите наложени на Сирия от ЕС и САЩ. Вместо да направят изключение защото трагедиите не бива да се политизират, Вашингтон и Брюксел се правят на улави и държат санкциите в сила.

52

Анонимен

преди 1 година

Ами така е при европейско-американската демокрация. Пострадалите в Терция имат нужда от помощ, а тези в Сирия нямат нужда. Демократично лицемерие. Те в Сирия започнаха война за да ги избият и ограбят, а вие чакате да им помагат.

51

Диана

преди 1 година

До Анонимен47 Да, и аз слушам, че САЩ забраняват помощи за Сирия, но може би те ще променят нещо във връзка с това земетресение...САЩ са забранили дори да се изпращат пари в банките и чрез обикновен банков превод - не случайно и ПейПал не превеждат пари...Явно те смятат, че не трябва да се помага на бунтовниците-кюрди и терористите там, а дори това е несправедливо! Кюрдите имат право на свое самоопределение както всеки човек по света! Турция няма право да навлиза на територията на Сирия!

50

Анонимен

преди 1 година

САЩ не дава да се помага, а европата нали е една мишка, която я е страх да вземе решение без САЩ и не смее и се скатава.

49

Анонимен

преди 1 година

Колко българи са били в Сирия? Колко българи имат роднини в Сирия? Докато Турция е любима за почивка и пазар на българите, много имат роднини и приятели там. Сирия е непозната за нас и малцина имат приятели сирийци. Нормално е да изпитваме желание за помощ към съседите. Има милиони сирийци в Европа, вкл. въпросната журналистка, защо те не помагат на сънародниците си?