88

До славянин

преди 1 година

Марш в Русия като не ти харесва. Може и в Китай.

87

Анонимен

преди 1 година

защо бг е на последно място по субсидиране

86

славянин

преди 1 година

Евроатлантическият ''просперитет'' на България продължава и краят му не се вижда!

85

Анонимен

преди 1 година

защо БГ е на последно място по субсидиране

84

Анонимен

преди 1 година

----------- защо Бг е на последно място по субсидиране в ес---------

83

Михаела

преди 1 година

Интересно как го изкупуват за стотинки, а в магазина 3.50 лв за литър??? Къде е разликата и защо управляващите спят и си затварят очите за видната спекула и изнемогването на потребителите. Ядем сирене за 15-20 лв, кашкавал за 30 лв, а млякото било стотинки.....Внасяли евтино мляко, еми като има ще внасят, как в другите държави могат да си позволят да продават на по-ниски цени, а нашите производители не могат???Или не искат, всички искат да се нагушат за отрицателно време, ама не става.

82

Анонимен

преди 1 година

Защо БГ е на последно място в ЕС по субсидиране на селското стопанство? Ами отговорете си. Лесно е. Само трябва да се събудите.

81

ФЕРМЕРИТЕ

преди 1 година

СА НОРМАЛНИ УТРУДЕНИ ХОРА. ПРЕКУПВАЧИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА СИРЕНА И ДР. ПРОДУКТИ СА МУШЕНИЦИТЕ. КАКТО И ТЪРГОФЦИТЕ. ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ. САМО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ И СИ ПРАВЕТЕ ВИЕ СИРЕНЕТО И КИСЕЛОТО МЛЯКО И ИЗВАРАТА И КАШКАВАЛА. НЕ Е ТРУДНО. ОПИТАЙТЕ

80

Анонимен

преди 1 година

Кво мляко ве ? Ние вече сме европейци . Ще ядеме само черен хайвер :)

79

Анонимен

преди 1 година

В Германия има доволно много краве мляко по магазините на цени между 2.5-2.70 лева за литър,хайде някой да припомни къде в България има краве мляко на цени под 3 лева за литър?

78

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоз Маджаров. Той фалира предния месец.

77

Ivan

преди 1 година

Ако някой може да обясни как така литър бензин,в който няма нищо българско е 2,60,а прясното мляко от България е 3,50,направо ще го призная.Злато ли пием или какво?!И това ако не е спекула,здраве му кажи!

76

Анонимен

преди 1 година

Яйцата в Тенерифе са 18 ст , защото там заплатите са по ниски . Тука хората който гледат кокошки вземат по 3000 евро на месец и затова яйцата ца ни по 60-70 ст

75

Анонимен

преди 1 година

Не виждам на пазара цените на мляко, кашкавал или сирене да падат. Фермерите да си се разберат със спекулантите.

74

Гадняр

преди 1 година

Аверите на Боко Тиквата (Зоров, Маджаров, Градус и пр.) надуват цените предизборно и пълнят шкафчето. Корнелия и колхозния генерал Радев натъкмили техни съпартийци в държавната Ел Би Булгарикум и смучат от печалбата. Пенсионерите и животновъдите кучета ги яли... Добре дошли в държавата Чалгарска Номенклатурния!

73

Анонимен

преди 1 година

Нали така стана и с краставиците по 8 лева . Народа спря да ги купува и изгниха по щандовете . Изобщо да не ме чакат да взема кисело мляко за 2 лв или кашкавал за 35лв

72

Анонимен

преди 1 година

В момента яйцата в Тенерифе са 18 стотинки. Какви са тия испански кокошки , предполагам снасят по 5 та себестойността им е толкова ниска. Тука е такава спекула в момента и на никой не му дреме.

71

до 67 ит без крави

преди 1 година

"избираш си прасето и викаш "от него искам врат, рибици, сърцето и дроба с 1 метър кожа и ушите и 1 бут" и докато изпиеш 1 кафе с 2 цигари ти ги носят транжирани, вакумирани, ей ся обработени".............................е, посмали лъжите...............плащат ли ти да лъжеш.......

70

Анонимен

преди 1 година

Норвежкият Специалитет кафявото сирене произведено от козе мляко е на цена 30-35 лева за килограм в Норвегия,килограм разводнено козе сирене на Маджаров е на цена 36+ лева за килограм в България,е няма как да стане тая работа,някой определено трябва да отиде в киреча!

69

Шлаус Кваб

преди 1 година

Запомнете го този момент. Даже може и снимка да си направите, след време да я показвате на децата ви като ви питат "Тате/Мама, ти къде беше, когато унищожаваха животновъдството?"