180

Анонимен

преди 1 година

1 млн. Лири това колко са? 25 лева?

179

Бай Дрън

преди 1 година

Ако всеки заможен човечец дари по милион лири на агенция пътна инфраструктура, ще караме по европейски магистрали :) Лошото обаче е, че те от там са взети тия пари. Вижте сега. Преди 1989, България имаше БВП почти колкото днешното, включвайки инфлацията. Тогава нямаше много богати, всички бяха една черга. Значи ако им вземем пак паричките на такива като Д., ще живеем като при соца :)

178

Анонимен

преди 1 година

Няма и 100 000лв. Дари 1 000 000 ЕВРО бе каиш! И без друго открадна 2 милиарда от България. Само ВЕЦ-а дето "купи за 1000 евро" струва 180 милиона. КАИШ!

177

Анонимен

преди 1 година

Надявам се да са изпукали възможно най много гласоподаватели на дпс в земетресението.

176

Спасов

преди 1 година

Пеевски открадна и ДПС от Доган и го прати да се алкохолизира с евтина водка в Сараите. Какъв философ е Доган, когато пише думата "овца" с 4 правописни грешки? Доган пише "уфсъ" вместо "овца".

175

Васко

преди 1 година

Доган е руски агент и работи за ограбване и обедняване на България. 1 милион лири са 50 000 долара, нищо пари за бай Доган. Ако имаше лустрация през 1990 г. Доган щеше сега да продава семки до стадиона в Кърджали и щеше да е най-големия бедняк.

174

Анонимен

преди 1 година

Подарява нашите пари,който е гепил през годините!А и нали идат избори.Купува си гласове.

173

Анонимен

преди 1 година

Четейки коментарите става ясно че българина е същество което обича да замеря благородните хора с ескрементите си

172

Гадняр

преди 1 година

Пресметлив ***.н.! Видял е, че курса на лирата е благоприятен, затова дарението е обявено в лири. И какво общо има мър.зеливи.я ***.н с отрудените турци и българи мюсюлмани?

171

Анонимен

преди 1 година

Скромните богати хора не парадират с даренията си, но все пак е татаро-***.

170

Доганя:

преди 1 година

Ето малко джобни парЕ... Про3тите български политици пак ще ми напълнят до горе чекмеджето с милиони евраци!

169

Мордорските орки

преди 1 година

Искаме още новини за прокълнатите територии, нашата стара анаватана откъдето не се е пръкнало нищо добро за хората!

168

Анонимен

преди 1 година

абе с Местан ко стана :)

167

Анонимен

преди 1 година

до 238 Бай Тошо нарочно вкарва Доган в затвора за да му е "ухо"- доносник сред политическите "престъпници". Не случайно е записан в архива на ДС като агент Сава.

166

От народа са парите

преди 1 година

Няма ли да е по-точно, ако се каже, че един транш от помощите, дадени от България за подкрепа на Турция, са от джоба на българските данъкоплатци, прелели се по неведоми пътища в джоба на Доган, та той решил да приложи на дело българския пословичен израз "С чужда пита помен прави". Защото не ми е известно да се е преуморил от работа през последните 30-35 години.

165

Анонимен

преди 1 година

спуснаха от министерствата да се даряваат пари от държавните служители и дрехи ама нови, както и одеала и кърпи, не било задължително , ама дефакто било желателно и който не дари ще имало последици, демек задължително

164

Анонимен

преди 1 година

в почти всички държавни администрации има рекет да даряваме по 80-100 лв на човек на места и да купуваме дрехи, кърпи, одеала ама полумесецаа ги искали чисто нови, не може стари с етикета

163

Цанков камък

преди 1 година

Агент на ДС по време на соца.След 1980 Тошо го вкарва в Затвора,нещо може би е сгафил,а може да е изпратен там с мисия от БКП.Идва криминалната Демокрация и Сокола излиза от пандиза и става Герой на РБ и олигарх.

162

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

Ахмед Доган Е ВЕЛИК ЧОВЕК!!!

161

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету да дари едно чекмедже с кюлчета. Нали го раздава пръв приятел на Ердо. Сега е момента да се подмаже на макс.