176

Анонимен

преди 1 година

хора- хора - ама по време на пандемията антиваксърите викаха на ваксърите да се бодЪт и да *** и се подиграваха на хората загубили близки от ковид - така че хайде стига моралистки моабет

175

До Просото

преди 1 година

Зависи къде ще е сградата - в София например сградите се оразмеряват до 9 по Рихтер защото е най земетръсната зона.Има си карта на България с различните сеизмични зони и всеки проектант изчислява колони,плочи и антиземетръсни шайби според картата.Смея да твърдя,че проектантите са ни на високо ниво,друг е въпроса доколко се изпълнява проекта.Но най големия бич е Гай ***, когато реши от гарсониера да прави тристаен и събаря носещи стени и колони абсолютно незаконно.

174

d

преди 1 година

Когато дори под новина за такава трагедия просташките коментари не спират. Не народ, а ***.

173

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Русия.. Стига си правил провокации! Не знам какъв и/род трябва да е човек с такова изказване! Дано не ти се случи и да прочетеш подобни мнения.

172

Анонимен

преди 1 година

Колко е експлоатационния срок на нашите панелки? Срещам различни данни в нета. Аз живея в строена през 71 г. Що къртене е паднало и продължава... На някои тераси се виждат ръждясали железни пръти под изронената мазилка. Страшна работа е, махани са и трегери даже. Мисля, че и 4 по Рихтер ще свърши работа.

171

ПроСоТо

преди 1 година

преди години сградите у нас се оразмеряваха с/у земетресения ДО СЕДМА степен..Сега не знам какво са измислили,отдавна не съм проектирал..Та:-7.7 си е много лошо нещо !!..Ако не дай Боже се случи и у нас,то половината сгради ще рухнат...Особено тия,които са на края на ескплоатационния си период..Та да не злобеем,ами да се молим и тоя път да ни се размине !

170

Гиб Мелсън

преди 1 година

Според Ердоган в Турция има сринати от земетресението над 2800 сгради. Тъкмо си мислехме, че не може да има по-голяма трагедия от войната в Украйна и ето какво става при съседите.

169

Тожо

преди 1 година

Няма ли да има Цунами?

168

Анонимен

преди 1 година

Путин си отмъщава, че продаваха Байрактари на Украйна - много е зъл тоя джуджак - използва стара руска разработка за предизвикване на заеметресения

167

Анонимен

преди 1 година

Турция започна да сондира за газ, започна да копае и повече злато и земните пластове се разместиха там и ги наказаха.

166

Анонимен

преди 1 година

Айде укрите от хотелите по черноморието да хващат кирки и лопати, да ги товарят по шлеповете и да ги стоварват в Босфора да помагат на турците. Нали ердоганя пращаше дронове на зеленския - нека ходят да връщат жеста, пък и да свършат малко полезна работа, че от толкова лежане ще им атрофират мускулите.

165

Анонимен

преди 1 година

Турците не са във война, но жертвите са като при война. Понякога злото идва без да го очкваш. Дали от недрата на земята, дали от Москва - връхлита като ураган и взима хиляди жертви.

164

Прави ми впечатление

преди 1 година

Не може да не ви прави впечатление, че има напълно запазени сгради, има сгради наполовина съборени , както и тотално сринати сгради. Значи е можело и без жертви, ако строителството е било качествено! Но....Тези жертви лежат на съвестта на инвеститорите и контролиращи органи!

163

До Джобаеца

преди 1 година

То от писането не зависи, ще дойде ли, ще го спреш ли...

162

Анонимен

преди 1 година

Наистина се опитвам, но ми е трудно да изпитвам съчувствие към внуците на онези, клали моя народ.

161

До истината

преди 1 година

Идва страшния съд! Заради Путин!

160

До 163

преди 1 година

Стават под земята, не по планините!

159

Анонимен

преди 1 година

дементния Бай Дрън си играе с копчето на ХААРП, запецнал и натиска като малко дете

158

Истината

преди 1 година

За Бога, какво става? Хоратаааа.....

157

Анонимен

преди 1 година

Стига ни занимавахте с тези. Който има роднини там или се чувства турчин, да ходи да им помага. На мен са ми неприятни...