293

Анонимен

преди 1 година

Алексей Арестович: "Украйна може да бъде разделена по корейския сценарий и Западът е готов за това". На Русия това изобщо не им трябва. Нацистко-терористична формация наблизо е лошо решение. Русия има нужда от пълна демилитаризация и денацификация. Достатъчно са си играли на независимост, паднали под американско робство.

292

Анонимен

преди 1 година

Украински политически Telegram канали съобщават, че Андрий Ермак, ръководителят на кабинета на Зеленски, създава своя лична гвардия, наречена "Гвардия на офанзивата", която няма да принадлежи към ВСУ, а към МВР. Тези части ще бъдат добре оборудвани и предадени на Въоръжените сили на Украйна в ръчен режим(когато Ермак реши)за оперативно подчинение на самия фронт. Съобщава се, че вече са подадени 7000 заявления за влизане в гвардията.Разбира се, за обикновените украинци това очевидно е по-добре, отколкото да бъдат изпратени в Бахмут.

291

Анонимен

преди 1 година

На север от Соледар ЧВК Вагнер атакува в посока Васюковски и Роздоловка. В района на второто от тези селища те успяват да напреднат. И руските войски отново проведоха настъпателни операции на Верхнекаменское.

290

Анонимен

преди 1 година

Северозападно от Клещеевка ВСУ направиха опит за контранастъпление и върнаха някои позиции. ЧВК Вагнер напредна в източните покрайнини на Бахмут, вече в града. Те също така провеждат щурмови операции от север от Подгородни и атакуват Парасковевка южно от Красная гора. От север те напреднаха от Благодатни към село Железнянское. Така те се опитват да пробият до магистрала М-03 и да обкръжат укрепения район на фашистката *** в Красная гора.

289

Анонимен

преди 1 година

На Донецкия фронт руските войски атакуваха района на Новомихайловка. Малко на север се провеждат щурмови действия в посока Победа. Има напредване в югозападната част на Маринка. Отсечен е участък от каскадата, която се свързва с магистрала Н-15. Също така руските войски проведоха настъпателни действия срещу укрепения район на фашистката *** в Красногоровка.На север в посока Невелски и Первомайски ВСУ контраатакува при Водяни.

288

Анонимен

преди 1 година

325 - нация - нацисти,не хора.

287

Анонимен

преди 1 година

Да идват и да си събират сволочите от тук!

286

Анонимен

преди 1 година

Браво Зельо , ти откри топлата вода ! Почакай още малко и тез , неморалните , ще те точкуват между веждите ...

285

10 г затвор?

преди 1 година

Оферта е! Иначе цял живот - мъртъв! А и колко да лежат от тия 10 години? то до есента няма да ги има нарко-правителството в Уруина!

284

Реално погледното

преди 1 година

Пишат за геноцид. Дотук над 250 000 укропитека са дали фира. Зеленото нещо е приело поръчка за над 500 000 ми се струва!

283

АХАХАХАХА

преди 1 година

Като пишат новини, които говорят за упдаъка от руска страна - ПРОПАГАНДА, ЛЪЖИ, КОЙ ВИ ПЛАЩА!!! Като пишат за упадъка от ункраинска страна - ДА, ВЯРНО Е, ЕСТЕТВЕНО, РУСИЯ Е ВЕЛИКА!!! Аахахахахахха. Толкова сте смешни.

282

Сата НАТО

преди 1 година

Страната е нападната, великата северна Мечка иска да ги унищожи като нация. Вие какво искате?

281

Анонимен

преди 1 година

Няма хора. Вече викат 16-17годишни. Стбират мъжете който избвгаха в чужбина. Няма кой да кара танковете е работата

280

Анонимен

преди 1 година

Зелен терор под западен инструктаж! Велико! Демократично!! Човеколюбиво!!!

279

СВОЙ

преди 1 година

Ако я нямаше насилствената мобилизация от нарко Зелето, досега с ВСУ да беше приключено,въпреки оръжията и наемниците от Запад!

278

Анонимен

преди 1 година

В украинската армия е пълно с руски предатели, отсяват ги.

277

MADE in Russia

преди 1 година

До Кой се плаши отЗащо Старлинк нещо спря да бачка в полза на украинците? Че даже руснаците го ползват да удрят украински командни пунктове! Защо крилатите ракети вече успешно заобикалят ПВО-то на Украйна? Да не е заради четирите "сделани в Русия" спътници изстреляни декември? Защо западните модерни оръжия дефектират масово? Защото не са направени за интензивни продължителни беве! И изискват постоянна поддръжка! Друго си е сделаното от СССР управляван от украинци! Бумка безотказно.

276

Анонимен

преди 1 година

След като милион украинци са минали под пагон, а в момета нямат хора на фронта. Резервите ги рамятат между Бахмут и Угледар да затискат пробиви. В северната част на Донецк все повече се чува чуждестранна реч по военните комуникации. Смятайте колко са загубите на Украйна. Руснаците обучиха 300-те хил.резервисти и твърдят, че хохлите вече нямат числено преимущество. Когато Зеленски обяви, че в Соледар газят окупаторски трупове, вече бяха заминали 900 украинци и града паднал преди 5дни.

275

Анонимен

преди 1 година

А ЕСЕС ОВЦЕТЕ ПОЧНАЛИ ДА СЕ КАРАТ ЗАРАДИ ГАЗА ОТ РУСИЯ. ФРАНЦУЗИТЕ ДИГНАЛИ АЛАРМА НА ДРУГИТЕ ДЖЕ", Н, ДЪРИ ЧЕ КУПУВАТ СКРИШНО ГАЗ НА ДОСТА ВИСОКИ ЦЕНИ. ЕЕЕЕ СТЕГНА ЛИ ВИ СТУДЪТ ПЪРДЕЛНИЦИТЕ ФАШИСТИ МИЖАВИ.

274

Анонимен

преди 1 година

до 387 - ЩОМ ракетата не е руска що се плашите от нея? - НАли всичко друго освен руско ви е приятел. Ракетата ще ви посети ще пийнете кафенце нали?