28

До 25

преди 1 година

"Само 24000", малко ти се струват, така ли? Защо тогава оревахте пресата за няколко набити протестиращи!? Не се учудвам като падате на колене пред Бойко Рашков, сатрапа от къщата на ужасите в кв. Павлово, където са измъчвали жестоко , при това в периода г.1980 - 1990, противници на БКП!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Е сега пък мафия ни мъчи, наркотици, отвличане на хора, изнудвания, беднотия, поп-фолк, липса на образовани хора... Всеки строй със своите си проблеми.

26

До 23

преди 1 година

До Анонимен Ти се опитваш да промиваш мозъците на младите хора, които хал хабер си нямат от комунистическия строй! Не могат да си представят, че ще ги затворят в лагери за дълги коси и афинитет за западното, няма да могат да пътуват извън страната без разрешение на политическата полиция и всякакви други глезотии, които смятат за даденост, но не са! Лесно могат да бъдат отнети от едно еднолично управление, тип БКП или Путин!

25

Историк

преди 1 година

Много срамежливо се пропуска един ВАЖЕН ФАКТ от българската история по това време. Само седмица ПРЕДИ ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ в България е имало НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ХИЛЯДА КОМУНИСТА И ОКОЛО ДВЕ ХИЛЯДИ ЯТАКА техни симпатизанти.А САМО МЕСЕЦ СЛЕД ТОВА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА НАБРОЯВАЛИ ТРИСТА ХИЛЯДИ и огромен брой нови и нови желаещи да влязат в комунистическата партия... От де тоя мерак ? Ситуацията напомня ПОБОРНИЦИТЕ появили се след освобождението от Турско иго и АНТИКОМУНИСТИТЕ появили се след 10 Ноември.

24

Написаното е вярно!

преди 1 година

Точно затова предателството на ДБ и определено левите потомци на БКП от ПП са срам за демократична България!

23

Анонимен

преди 1 година

Въх, само 24 хиляди. Много малко, бе. Повече е трябвало, много повече!

22

Анонимен

преди 1 година

7-ми, а турците като са покръствали българите, какво ще правим с това, а за 500 г. турско иго защо никой не се извини, всички са чели за зверствата тогава.

21

Анонимен

преди 1 година

Промиването на мозъци върви денонощно. Но го правят глуповати хора и затова има обратен ефект. Пък и не можеш с думи да заличиш делата на съвременните строители на България. За 33 години огризаха тази държавица до кокал. Конлагерите за тях биха били милост.

20

Анонимен

преди 1 година

До 23. Е щовм знаеш какво е бълвал Априлския пленум другарю комсомолски секретар... Аз не зная.

19

21 боклук долен

преди 1 година

дори априлския пленум не бълваше такиваПростотии.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20. Днес няма никакво бъдеще никаква обща цел никаква перспектива за младите, няма възпитание в морал, почтеност, честност, няма образование, а те ми се радват че било "демокрация". Могат да избягат в чужбина, могат да станат шофьори и танцьорки. Друго няма. Не ги учат, че има безброй други неща. КомунизЪма и Русия им пречили били.

17

Анонимен

преди 1 година

А сега пропагандата е още по-голяма. Терора също.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18. Нема почивка. Денонощно чопли с кривите кунки. Променя общественото мнение според него.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16. Всичко се повтаря след всяка смяна на властта понеже няма развитие на сивото вещество.

14

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново под слънцето, но желанието да се представят нещата без предистория е неумно и манипулативно. Създава усещане, че сегашните ще се разминат с подобна съдба. А и покрай сухото гори и мокрото. И откровен бандитизъм и саморазправа ще има. И после бъдното поколение, ако и то с шаблони разсъждава, ще повтори историята с обратен знак.

13

Анонимен

преди 1 година

До 11 имаше простаци. Само дрънкаш празни приказки. Дрънкало. Зададох ти конкретен въпрос.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2. Е да...сега е по-зле

11

11 имаше простаци

преди 1 година

като теб.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10. Кой ти съобщи, че има ?

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3. Къф ти е бил кошмаря по-конкретно ? Нямало е банани ?