45

Анонимен

преди 1 година

Делчев, или Делчевски е бил? Писал ли е с буквата j? Я вземете проверете кога и защо се появяват тези промени в имена и език...

44

Гост

преди 1 година

Критик много добре го е казал по-надолу!

43

Гост

преди 1 година

Слави, за едни 5 милиарда за магистрали ни осигури избори три пъти на цена 700 милиона, а сега още едни, още 250 - 300 милиона. А да не говорим колко ни върна назад като икономика и демокрация това положение. Не те ли е срам, гледай си болестта и нпри с мегаломанията, ме станахме за резил заради теб!

42

Анонимен

преди 1 година

До СлавуцаТи вярваш ли си?

41

Хан Крум без кръчма

преди 1 година

ШАТ на певеца на лъжите Слави Трифонов езика ............С отрязан език трябва да са цяла червена ужбългария на лъжата и лъжците дето мулешката те баламосват след като е ясно че Маркс и ЦСКА на 5 май са създали македонския език и Т.Н.

40

До 46

преди 1 година

Ти наясно ли си какво пишеш,глупост до глупост?Какъв"червен лъжец"?Не знаеш ли за стотици хиляди българи загинали за освобождението на Македония през Балканската и ПСВ,а десетки хиляди офицери и войници от Македония вкл.и Тракия,Западни покрайнини в Тутраканската епопея.Точно македонските българи от ВМРО участват в Илинденско Преображенското въстание, тогава "македонци"няма,2/3 от населението са българи.Цялата работа е на всички българи от ВМРО заличи произхода и превърнат в етнически македонци

39

Анонимен

преди 1 година

Станислав Трифунович. Скоро ще му трябва спешно Руско Гражданство.Тук е ненуежен. Направи всичко само да унищожи България.Засрами се анти-Българино.По страшно е да се наричаш фалшиво Българин от това да отричаш,че си Българин.За съжаление има много такива,клети шпиони,продали България на Ердоган и Путин.

38

...

преди 1 година

Епа ей зарад македонците гуним и беломорска тракия и странжата, че и сакара! до де гледат на там Българите дето се намират по ония земи си остават я в турско я в гръчко! и сега за какво! да ни плюят и да ни трепят! Ай сиктир! На зло куче зла тояга се полага!

37

Стига сте ни мразили

преди 1 година

Ако омразата продължи какво правиме? Дайте да си отговориме на тоя въпрос! И наистина ли го искаме?

36

Славуца

преди 1 година

Айде стига с политически глупости. Гоце Делчев, го уважават македонците. За България нищо не е направил. Родил се е и е умрял в Османската империя. Борил се е срещу Османската империя, за да има Македонска не държава, а някакъв вид суверенитет. Гоце Делчев е никой за България и е факт. Престанете с политичиските ви глупости. Гоце Делчев не е искал Македоноя да е част от България.

35

Анонимен

преди 1 година

Северно Македонският език си има точна дата на създаване 5 май Ден рожден на ЦСКА и Карл Маркс............На такива патологични червени лъжци като Слави Трифонов Хан Крум им е режел езиците ама в ужбългария лъжци безброй та се отървава

34

Анонимен

преди 1 година

ПРОМЕТЕЙ!

33

Анонимен

преди 1 година

СФЕРА

32

Мерзост

преди 1 година

Такива провокации не са от полза нито за България нито за Македония. Единствено Русия има изгода от цялата гадост. Кога ще се отървем от тази Руска ***???

31

МНЕНИЕ

преди 1 година

Всички Българи ЗНАЕХА че Гоце Делчев е Българин . Слави Трифонов ОБЯВИ че Гоце Делчев е Северно Македонец . Славчо , Сине Проклет да си .

30

Критик

преди 1 година

Поклон пред паметта на Гоце Делчев Нека погледнем в сегашното време което живеем и да се опитаме да запазим и тоя юмрук земя който ни е останал и да сме разумни в делата понеже много се ежиме а всъщност не дай боже да влезем в война с братята ни жалко и горко за тези малко млади хора които са останали и нямаме раждаемост .За това че сме пред изчезване да мислят управляващите а не да плачем и се бием за умрелите .За съжаление никого няма да върнем .Нека почнем една нова история.Сега .

29

Анонимен

преди 1 година

Пришълецът!

28

Анонимен

преди 1 година

КОНТАКТ

27

Анонимен

преди 1 година

Извънземното!

26

Анонимен

преди 1 година

От едно котило сте Славчо с тези от Скопие които не пускат българите. За едната власт сте готови да запалите чергата.