141

А Путин

преди 1 година

и Нинова гледат отстрани и се кефят , ама що ревете срещу политиците нали вие си ги гласувате, и тез де не гласуват са ги подкрепили, така че квото сам си направиш, никой не може да ти го направи

140

Анонимен

преди 1 година

Ако анулираме всички български паспорти, издадени на македонски граждани ще стане страшен цирк. Тогава хиляди македонци ще започнат да протестират в Скопие пред нашето посолство, настоявайки, че те всъщност са си чисти българи :))) Ще станат за смях пред ЕС.

139

Сата НАТО

преди 1 година

Ако България се беше отличила с участие в убиването на руската Мечка, можеше да има некъф авторитет. Но с президент парясник птийо маринкин, който се мазни на руската посланичка, толкоз.,.

138

стар пожарникар

преди 1 година

Като е българин Гоце Делчев, защо българите дадоха костите му на Македония? Кой ги даде?

137

Анонимен

преди 1 година

Правим някакъв измислен скандал, че сме открили корупционна схема с издаването на паспорти на македонски граждани. Анулираме им рязко всички издадени такива, докато случая се разследва. Всичко това ще е в интерес на правосъдието и ЕС :) После отваряме нова процедура за издаване на такива паспорти и отказваме на 99,99% от техните граждани. Така как ще ги заболи, не е истина.

136

Анонимен

преди 1 година

Това е дипломатическо унижение на България от страна на РСМ. Тотален ПРОВАЛ на Радев и Правителството му!!

135

адолф

преди 1 година

Да затварят границите за всичко що е с македонски паспорт и тва е. Народа го е казал: На зло куче зъл прът!

134

Анонимен

преди 1 година

Това са украинците на балканите.

133

Анонимен

преди 1 година

Виждали ли сте какво правят унгарците на границата си със Сърбия? Там всяка кола се преглежда из основи, много често отварят багажи и те джобят като по устав. Там се чака минимум 2 часа за преминаване. Ние тук може да правим същото, защото сме външна граница на ЕС - основна проверка на всеки македонец, визи с поне едномесечно чакане и 127 изискуеми документа, анулиране на незаконно придобити БГ паспорти. Да търсят паспорти от приятелите си Сърбия и Русия.

132

Анонимен

преди 1 година

Ми то и нашите компютри може да се развалят и да спрат да приемат македонски паспорти. После може пък някакъв вирус да ни удари архива и всичките македонци с български паспорти, изведнъж да се окажат с невалидни тескерета. След това едностранен визов режим - да ги правим на маймуни по границите и те така. Гърците ги чакаха 30 години да им приемат исканията, ние също не бързаме за никъде. Да си се дружат с Вучич и чичо Вова, щом така им уйдордисва.

131

БНТ

преди 1 година

До БТАтой самия каза, че е българин от македония.

130

БТА

преди 1 година

Македонците от Турция дошли за честването ги пускат в Македония през Гърция,вчера даваха репортаж с македонец от Истанбул по БНТ тракийски бежанец .Пробвайте да минете през Гърция.

129

Я па ти..

преди 1 година

До Аз0в 119 То само това остава Радев да прати войските ни на границата. Нашите платени войски ще се разбягат като пилци. Хайде да не се излагаме като Путин. Времената за войни останаха в 20-ти век.И САЩ го разбраха.

128

Анонимен

преди 1 година

Кво въобще честват българи и македонци? Освободихме се от 10% данък (десятък) и го заменихме с 20% ДДС от работника и 40+% данъци за работодателя. И сега като няма еничари по-добре ли ни е? Не само България и Македония, а целия Балкан е чужда собственост и тук седнал половината форум да си избира измежду американец, европеец и руснак за нов чорбаджия, а те чорбаджиите въпреки 4 сменени режима все от едни и същи фамилии над 150 години.

127

наблюдаващотдалеч

преди 1 година

Българите не искат да са българи, тръгнали македонците да правят българи. Не че не са, но не искат да са българи в такава България

126

Така е ..

преди 1 година

До Случаен 112 И Русия си търсиха дразнител, защото искаха война и си го намериха.Сега Путин да подготви документите с условията за капитулация и да не пропусне репарациите.

125

ГКПП-то

преди 1 година

си има име от българска страна и то е Гюешево.Няма ГКПП Деве баир. Сигурно имат някакво наименование на македонското си съоръжение, Велики гранички контролски преминувач или нещо подобно, но не е ГКПП.

124

Пенсионер

преди 1 година

Напрежението и изобщо отношенията ни с РСМ поразително приличат с отношенията Русия -Украйна преде войната.Дано не се стигне до война.

123

Колев

преди 1 година

Имаме в момента най- смотаните политици в България начело с Радев.

122

GTI

преди 1 година

До aa1820накратко "***,сметище..и т.н."