56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Забраната на референдуми е точно толкова демократична, колкото и тоталната цензура и преследването на инакомислието, които САЩ ловко налагат на всички свои васали и опитващите да станат такива. Много демократично е и изнудването на чуждестранни лидери, заплашването на семействата им от САЩ, с цел постигане на политически цели, а също и заграбването на чужди ценни ресурси.

55

Анонимен

преди 1 година

Ало, пропагандаторите, тези класации за демократичност, произведени от САЩ нали знаете къде да си ги заврете? Може ли да ви попитам, защо САЩ не е начело на авторитарните режими, след като там е полицейска държава и сатрапия, а Байден си прави каквото си поиска налага пропаганда и цензура навсякъде, дори забрани Интернет на Трамп? И след като в Тайланд "демокрацията" е в разцвет, а в Русия се е сринала, да не би Тайланд да е цъфнал и вързал - сравнете го с Русия икономически.

54

Анонимен

преди 1 година

А забраната за референдум е много демократичен акт.

53

Ха ха ха

преди 1 година

То па у нас една демокрация да не ти разправям.

52

Анонимен

преди 1 година

61 чукнах в нета и видях, Путин на форум с младите, Путин на площада сред хората с безсмъртния полк. После дойдох тук и ти видях грантаджийските глупости. Преди 200 години се било говорило български в крайна видиш ли. Само дето Ботев преди 200 години е ходил да учи в царска Русия в руският град Одеса, на руски. Обаче ти това не го знаеш въпреки че всяка година на втори юни ти го напомнят със сирени. Доларите и пълно отрицание по опорките. Никаква почит, нищо свято.

51

Какво? Къде? Кога?

преди 1 година

Някакви зачатъци на демокрация в Русия е имало за няколко месеца през 1917 г., но болшевиките са побързали да смачкат това "безобразие". Нито преди, нито след това е имало, каквито ще лъжи да са пробутвали властниците. И Вовата реши да бъде хуморист преди няколко години и заяви, че бил "либерал". Шегичката на десетилетието. Особено след всичките му изродщини напоследък.

50

Georgiev

преди 1 година

Демокрация и Русия в едно изречение? Хахахах, няма как. Те тия вървят с 200км/ч назад към каменната ера.

49

Анонимен

преди 1 година

Като гледам последствията от демокрацията в България, добре че се е сринала в Русия, поне братушките да не се мъчат като нас.

48

Анонимен

преди 1 година

Ми чукнете в нета вижте в Русия какво е.Някакви същества на по 80-90 години закичили се с петолъчки и плакати Ленин и Сталин скандират " Путин е нашият спасител и Бог". Другите му фенове са разни милионери и милиардери били никои преди да дойде на власт а сега плуващи във злато.

47

Мишо

преди 1 година

В САЩ всеки с различно мнение се заклеймява като терорист, всеки борец за своите права за терорист, всеки желаещ да е свободен е терорист. Мадлен Олбрайт нагледно го каза 1000 000 цивилни жертви в Ирак са необходими съпътстващи загуби в името на Демокрацията. Ура за кървавата американска Демокрация!

46

Мишо

преди 1 година

Много добра заглавна снимка правилно подбрана! Снимката е от един на кварталите близо до центъра на Донецк и много добре демонстрира терора на усираинските престъпници, ежедневните артилерийски обстрели на жилищни квартали продължаващи вече повече от 8 години. Браво, страхотна снимка!

45

Шоу

преди 1 година

В ЕС цари цензура и истината се преследва и не и се публикуват различни мнения.Много "демократично"

44

Факт

преди 1 година

Поредните глупости и лъжи,никъде вече няма демокрация всичко е само театър.

43

птица

преди 1 година

а в Европа, и у нас в частност, цъфти и зеленее, особено след силовите фашистки методи но ограничаване на информацията, насилствено спиране на руските тв канали и подготовката ни за масово клане, т е ядрена война, и лъжите, че ударът ще дойде от Русия.

42

юбералес

преди 1 година

Роби бяха, роби си останаха. Шансът който Хитлер им даде през 1941г., го пропуснаха.

41

дойче зелье

преди 1 година

джурналята, я дайте линк към класацията, искам да видя кои са в топ 10, както и наш'та мила родина под или над Русия е? хич не ми пука за Буркина фасо, Хаити и Бурунди... ама преводача на Гугъл толкоз... поне малко заприличайте на журналисти, прочетете, напишете, и за тази глупост получавате пари...

40

OMG_Lucker

преди 1 година

Всички вече знаем, че най- вече Великобритания воюва срещу Русия на украинска територия. Не е Украйна, не е САЩ, не е ЕС, дори не е "колективния запад", а най- вече е Великобритания. Техни военни взривиха и Северен поток. И в такъв смисъл какво очаквате да се казва в едно британско проучване? Бас държа, че ако се представи едно руско проучване, то ще се окаже, че примерно във Великобритания има най- много тежки депресанти на глава от населението или пък не са интелигентни или кой знае кво...

39

българина

преди 1 година

от сноши спряха всички руски канали ..... сещам се за дойче веле преди 1989.... пак сме от недемократичната страна

38

Анонимен

преди 1 година

Нали краварите внасяха демокрация в Афганистан, защо са на дъното? И какво значи демокрация, кой определя критериите? Демократично ли е да се забраняват медии в ЕС, защото това се случи с руските. Демократично ли е да се забраняват митинги и стачки, защото това се случва засега частично. Демократично е да се гори и къса Корана, но не е ако изкажеш подкрепа за Русия примерно. Та КОЙ определя кое е и кое не е демократично? Зависи от гл. точка и от културните вярвания в дадена страна.

37

следвамехронологията

преди 1 година

Само 8 процента от населението в света живее в условията на "завършена демокрация" сочат резултати от проучване на наглобританската група "Икономист". Красноречив факт, че до победата на глобализма на Хегемона е като от тук до мъглявината Андромеда.