8

Аха

преди 1 година

Да им бяха предложили по 100 бона и щяха да се навият.

7

Анонимен

преди 1 година

Номера са имали и бебета, и майки. Майките къде са бляли 3 месеца????? Никакви обезщетения не бива да им се дават.

6

Teo

преди 1 година

Самият факт, че по този начин някой иска да спечели пари е гротеска! Това не е нормално. Ще ме извиняват родителите, но вместо да се радват на живи, здрави и щастливи деца, те се опитват да изкопчат пари от болницата - ерго от джоба на всички българи! Това рано или късно се връща! В крайна сметка, никой не го е искал! Пожелавам им щастливо родителстване! И ако детето е чуждо какво?!? Да не го гледаш ли?!? Хайде холан! Тук историята е с щастлив край, какво повече искат?!?

5

Анонимен

преди 1 година

Малко е. И с милиони да ги обезщетят, пак е малко. Откраднаха първите безценни дни и месеци на децата и родителите им заедно. Тежко са ги ощетили завинаги. Да не говорим, че болницата създаде огромен реален риск всеки да отгледа чуждо дете. Нищо не може да плати тази грешка. Ако е от немърливост, е непростимо.

4

Анонимен

преди 1 година

"Адвокатите естествено ще намажат дебело..."

3

Анонимен

преди 1 година

Значи за това била организирана цялата история. За "законно" изнудване за големи суми. Адвокатите естествено ще накажат дебело от организираното представление.

2

Анонимен

преди 1 година

Че какъв е проблема да предяват частичен иск и да платят поносима такса? Тея адвокатки на болницата в съд ходили ли са? А че сумата която искат е безумна си е ясно, ама и кьораво не се удря лесно...

1

Анонимен

преди 1 година

Всеки гледа да изкяри.