193

Подаръчно пликче

преди 1 година

Ми Русия започна война,как цените ще се задържат. Да се оттегли от чуждите земи и цените ще се нормализират. Не даваха дори и зърното да се изнася от Украйна. Жандарм на света, изнудвач и убиец. Стотици години руснак ще значи отврат.

192

Анонимен

преди 1 година

Тези засилващи се позиции на Турция, Китай, Индия...нали се сещате, че работят срещу интересите на ЕС? Така, че не знам каква е тази радост на DW и тукашните клакьори, но ЕС ще е все по-зависима и с все по-малко конкурентно способна!

191

Политолог

преди 1 година

Не знам за Русия но ЕС си прави сепуко.

190

Щерев

преди 1 година

Само Навални може да спаси Русия...И пак 100г Русия ще плаща репарации на Украйна.

189

ПЕШО

преди 1 година

Щом Русия не е толкова важна защо всички стоки и услуги се вдигнаха след нейната инвазия? Ми то нищо не зависи от Русия.

188

Петров

преди 1 година

България ще я спасят ли новите и "приятели'?

187

Коко

преди 1 година

"Той открива по трудния начин, че за потребителите е много по-лесно да заменят ненадеждните доставчици на суровини, отколкото за доставчиците да намерят нови пазари".Накрая ще открие Хага или ще повтори края на Хитлер в бункера...

186

Анализатор

преди 1 година

Ще видят най накрая Руснаците как се пазарят Другите за техният Газ и Петрол,а не като Западните Държави на Пазарен Принцип.При тия няма пазарен принцип .

185

абе

преди 1 година

вий русия не я мислете! тя е велика страна и ще се оправи, ами ние? сега изпросихме още една година руски петрол, ами после? всичко хвръква нагоре, пак ли ще просим, и кой ще ни даде?

184

бункерния плъх

преди 1 година

някой виждал ли го е скоро?

183

Комуновирус

преди 1 година

Русия никой вече не може да спаси. Ще върне не само Донбас и Запорожието,но и Крим. А като върне Крим ще питат пак нашия президент "А сега Крим на кого е?".

182

Fool

преди 1 година

До Големия памперс, нека да ти обясня. Една нежелана стока е евтина. Така работи пазарната икономика. Китай и Индия клатят Иран по същата схема от няколко години. Фактите са, че и двете икономики са по-големи от руската. Руснаците трябва да си продават газа и нефта, а само тези три страни имат големината на икономиката, за да го искат. Те са в силна позиция за искат цени, а не Москва. Статията е реалността на пазара, колкото и да не ви се иска, всеки си гледа интереса.

181

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Приятели или не целта им е една и тя е да размаже Англосаксонската хегемония. Цел повече от достатъчна за да ги обедини !

180

Анонимен

преди 1 година

Тази прекрасна статия ни показва колко много спечели Европа от гламавите си решения и колко много загуби изтока. Даже успя да смачка цената на енергоносителите като спря редица производства. Ашколсун - машала.

179

Големия памперс

преди 1 година

По-голяма ****ня не бях чел! В света има недостиг на енергоизточници. Това особено се усеща от страните с мощни икономики. Дори и към момента да се налага руснаците да договарят по-ниски цени заради войната и преориентирането им на изток, то надали ще е така в близкото бъдеще, доколкото с хубавото лесно се свиква. Нещата ще си дойдат на мястото, когато Руските енергоносители се настанят трайно в споменатите икономики и те вече не могат без тях. Въпросът е, какво правим ние?

178

Who Cares

преди 1 година

До БожееееНе съм забелязал руснаците да налагат на когото и да било как да живее. Геноцида го правят украинците откакто станаха независими и до момента - справка съобщенията за бомбардирана от украинците болница в Донбас днес.

177

Анонимен

преди 1 година

Рашки, зажаднели ли сте за българското хуе? Елате да си го получите, хехее.

176

Who Cares

преди 1 година

И как решихте, че Русия се нуждае от спасители?

175

Божееее

преди 1 година

а имал ядрени...от ссср,ами превантивни и го спрете...превърнете клоаката която управлява в черна дупка хора,не ме е страх от ракетите му,страх ме е от робството,от това че му позволявате да отнема Свободата на хора...да ...ударете здраво клоаката му...или сте страхливи найвници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

174

Божееее

преди 1 година

нима Бог не ни е дал животите като Свободни?къде в Библията,Корани или в която и да е...пише,че руснаците ще ни налагат как да живеем?и ако ли не могат да убиват мирни жени и деца в Украйна?това е геноцид...това са престъпления,Свободният Свят без страх и с чиста съвест трябва да спре престъпника пУтин...или ще родите чудовище ако мине през Украйна...спрете го със всички средства...чудовищата се хранят със страховете на хората...!!!