188

сашо

преди 15 години

Има една личност на която комунистите плащат много солидно от няколко години да говори непрекъснато против Симеон- Юлиян Вучков.Него го обичат простаците.Виждам, че си е заслужил парите и много успешно е промил мозъците на примитивните люде.Оказва се , че 95% от пишештите по случая са с промити мозъци. Те хората не са виновни , торлкова са *** , че заслужават състрадание , а не упрек. така са създадени. Живяли са в просташки семейства, израстнали са в просташка среда , повечето от тях са неграмотни, какво да очакваме?тези хора , са толкова големи *** , че само злобата и омразата ги крепи. Те не са в състояние да излезат на улицата и да кажат:Ние мислим ,че Симеон окраде държавата и искаме да си получи наказанието!не не могат да го направят - Те са анонимни и много злобни. С две думи - шушуминги!Един платен човек им насочва вниманието към определена личност/ сега се е хванал с Бойко Борисов/и те от малоумие приемат неговите думи за чиста монета.това е така , защото не са способни да разсъждават. Жалка история на жалки хора!Да пожелаваш смъртта на непознат от това , че си чул някакви недоказани приказки е повече от малоумие.Кой е казал ,че българите били интелигентни?Интелигентните напуснаха страната отдавна.

187

ADOLF EIHMAN

преди 15 години

M DAAAA KAKAVANIN S KAKAVANINKATO UMIRAT DRUGITE HORA KOLKO MOLEBENI SE PRAQT ZA TQH ?????????????????????????NQMA DORI LEKARSTVA I KOMPETENTNA LEKARSKA GRIJA A ZA SIMEON4O CEL SVQT SKO4I DA GO LEKUVA BASI TOI PO 4OVEK LI E OT NAS ????ZADAITE SI TOQ VAPROS SLEDVASHTIQ PAT KOGATO MU GLEDATE PLAKATITE CELUVATE KRAKATA I GLASUVATE ZA NEGOZNA4I TOI E PO 4OVEK S VRAH 4OVEK I SI4KI CARKVI SE MOLQT ZA NEGO .... AZ ZA HORATA KOITO NQMAT PARI ZA POGREBENIE BOG NQMA NALI EI OVCE VNIMAVAITE STOTO SEGA JIVEEME S VASHITE GLUPOSTIGLASUVAL SAM EDINSTVENO ZA ATAKA I STE GLASUVAM SAMO ZA TQH

186

AK 47

преди 15 години

Бог забавя, но не забравя. А удря по най-милото ти. Дано Симо се осъзнае малко, мисикинина мръсен!

185

преди 15 години

хах Принц на България а не знае българскиаре стига с тези глупостиникой не е застрахован от катастрофа, но това тук е съдбовен знак.таткото краде в изключително големи размери- ще си плаща за кражбите с най-скъпотоха да сте живи и здрави всички вие които чакахте с купоните на опашки по време на преходада сте живи и здрави всички вие които стояхте без ток в студените зимида сте живи и здрави всички вие, които се чудехте как да си разпределите парите така, че да си можете да си платите сметките и да останат стотинки на децата ви за закуска в голямото междучасиеда сте живи и здрави всички вие, които не можете да си позволите ягуар, а си карате старите трошки и не мрънкатеда сте живи и здрави всички вие, които работите за парите си..и журналистите- спете да ни занимавате с тези особиписна ми да чета за мутри, мутреси и царски принцове..другите не сме ли хора

184

ORTHODOX

преди 15 години

250 СВЕЩЕНИЦИ И СЕМЕЙСТВА ПРОКЛЕХА СИМЕОН ЗА БЕЗЧИНСТВАТА С ЦЪРКВАТА И ТОРМОЗА НАД СВЕЩЕНИЧЕСКИТЕ СЕМЕЙСТВА , ЗА РАЗБИТИТЕ НАСИЛСТВЕНО ХРАМОВЕ И МАНАСТИРИ , ГЕЕНАТА ОГНЕНА СЕГА ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА ЗА ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО, А АНАТЕМАТА Е ДО 9-ТО КОЛЯНО , ТАКА ЧЕ ИМА МНОГО ОЩЕ ДА ПЛАЧЕ..., А НАЛИ СИ ИМА ПАТРИАРХ МАКСИМ , ТОЙ ЩЕ МУ ПРИГОТВЯ ВАРЕНО ЖИТО...ХА ПОПЛАЧЕТЕ СИ ЗАЕДНО... С БОРИСЛАВ ЦЕКОВ , НИКОЛА ФИЛЧЕВ , ПЕТКАНОВ И ДРУГИТЕ ЦАРЕДВОРЦИ..

183

анонимен

преди 15 години

Ей хора като чуя принц, цар, направо бяс ме хваща. Тези буклуци на коя държава са принц или цар защото българия е парламентарна република а не монархия,и пресата да спре да пише такива глупости вече.

182

преди 15 години

Симеон, явно започва да си плаща греховете. Няма зло ненаказано на всеки трябва да е ясно. Сина му може да е най-прекрасния човек, но уви човек не може да избира родителите си. За всеки откраднат лев и земя имаааа много да плаща.

181

Гинги

преди 15 години

Не може само да крадеш има господ и той го връща на родата ти!!!

180

преди 15 години

177- много куха лейка си

179

преди 15 години

на който много е дадено и много е взетоТРЯБВА ДА ИМА ХАРМОНИЯ

178

преди 15 години

От кръвосмешенията са станали на гъ...з..ове. ***. Майка им прилича на испанска ромка.

177

chiva

преди 15 години

много е секси.

176

преди 15 години

България отдавна агонизира и е в мозъчна смърт ,за което има заслуги и самозваният ,,цар,, допринесъл с поведение ,дела и политика !А ,СПРЕТЕ ДА ОПЛАКВАТЕ ,В МОМЕНТ ,КОГАТО ЦЕЛИЯТ НИ НАРОД Е ЗА ОПЛАКВАНЕ !

175

Сю

преди 15 години

Висшата Сила е решла да даде урок на фамилията. Тежък урок.Както някой вече го каза - ще следим следващите 800 дни....

174

Марто

преди 15 години

Защо толкова се занимаваме с принц Кардам, съчувствам на семейството му,да и толкова.Някой от тяхното семейство да се е закъхарил за трагедията на нашия народ, за още по големия батак в който ни вкара баща му,някой от тяхното семейство за миг да се замислил поне,че в тая страна има болни хора и пенсионери, които едва,едва свързват двата края,че тънат в мизерия?на нкой те тях не му пука за нас-българите,за тях ние сме едно голямо нищо,важното е да се докопат до колкото е възможно повече земи и имоти,а че някой бил беден, била му малка заплатата или младежта на България излизала навън, ами......да го д...т.

173

преди 15 години

Княз, принцове, цар, царица Гомес, принцеса Муньова, внуци разнородни, та дори и мюсюлманче се пръкна. Що не са били всички в тази кола..............Нагли крадливи дупедавци..........

172

преди 15 години

А бе а на тези хора които загинаха в катастрофата край Ямбол няма ли да им направят на 80 места молебен,стига сте делили хората..всички сме равни пред господ..вижте малко как умират обикновенните хора...стига с тея сензации

171

преди 15 години

Айде стига с тези ПРИНЦОВЕ бе! Ега ти крадливите и нахални ............ Очаквахме "царя" да помогне на народа, а той го домачка в калта. Ограби го. За бедна България царе и принцове идват много, па и те са много. барабар с внучето-принц мехмед, ли беше?, на *** и принцесата отрочето. По-голяма пошлост от това няма.

170

Добра душа

преди 15 години

Аз искам да попитам всички. Няма ли да свърши тази злоба? Нормални хора ли сте, след като се радвате на нещастието на хората?Няма ли най- после да се замислите и да не злорадствате? Бог да ви пази от зли помисли и още по зли езици. Това е от мен.

169

Стефана Дачкова

преди 15 години

СВЕТОВНИ ВОДЕЩИ АГЕНЦИИ РАЗНЕСОХА ТОКУ ЩО НОВИНАТА, ЧЕ КАРДАМ Е С НАСТЪПИЛА МОЗЪЧНА СМЪРТ.СИМЕОН НЕАДЕКВАТЕН ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА, ГОВОРИ ЧЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е НЕПОКЛАТИМА!СЪВСЕМ СА СЕ ПОБЪРКАЛИ!