448

Кировистичен Кокорчи

преди 1 година

Утре НИЕ от ПП (Подпираме Парапетите) ще оглавим Гей-парада и ще нанесем съкрушителен удар по Русия! УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

447

Анонимен

преди 1 година

Докато не подат бомби върху руските глави няма да разберат,че операцията е война

446

Анонимен

преди 1 година

Да ги удря с бомбите и да се приключва ...

445

До Българин

преди 1 година

Заради такива като тебе се славим около света като много малко, но за сметка на това пък колосално тъппоо племе. И ти правиш всичко възможно да не ни я грабне някой друг тази титла.

444

Анонимен

преди 1 година

"Сега дойде времето на Федерацията,пак ще ревнат дайте пари и много сме гладни" - Ам ... ко?

443

Анонимен

преди 1 година

До Куку - Първо щяло да има 300 танка, *** повече на 50 мязат ...

442

Куку

преди 1 година

До Българин На теб,звездите ти говорят....нищо няма да свърши! Истинският ленд лииз започна,първо ще има 300 танка и две ескадрили ф16,после пак и пак и пак.Гълтай лексотан и всичко е наред!

441

Стиви

преди 1 година

Историята се повтаря като фарс! СССР отече в канала и руснаците ореваха света,че няма какво да ядът.Сега дойде времето на Федерацията,пак ще ревнат дайте пари и много сме гладни!Номера беше,имаме яо и ще го ползваме.....или имаме яо и не се знае кой ще го докопа!! Е ватен...и сега ще разберете какво е Запад!

440

Я тоже болгар

преди 1 година

До Българин-Руснаците са много търпеливи с украинците - укронацистите нападнаха Русия, убиват цивилни руснаци, разрушават инфраструктурата на Русия и руснаците дори не бомбардират Киев в отговор на укрофашисткото вероломство.

439

Ха-ха-ха

преди 1 година

Болният мужишки мозък си измисля някакви "фашисти", "нацисти"..., за да оправдаят варварщината на руския башибозук из Украйна? Кой ще му се върже!

438

Анонимен

преди 1 година

По план руските войски трябваше вече да са стигнали до Лондон. И Вагнер и Рамзан Кадиров да са обградили Бъкингам.

437

Българин

преди 1 година

Украйна може да си иска каквото иска. Има една червена линия, която укронацистите с радост ще искат да преминат. Защото мисленето на нациста е "или аз, или никой друг". Та желанието им е да ескалират конфликта до ядрена война, за да се намесят директно и външни сили. Въпреки, че десетки милиони ще загубят живота си. Русия има успехи на фронта всеки ден. А укронацистката жива маса ще започне да свършва.

436

Пламен

преди 1 година

Рашистите губят войната, времето работи срещу тях. Великата Руска армия за една година успя да превземе два средни по големина града. Киев за 3 дни ... и тези чебурашки искат да са световен лидер...

435

Дзивко

преди 1 година

Ся аз не разбирам как Русия свърши ракетите преди 6м.,има недостиг на техника и боеприпаси, пък Украйна иска ракети да бие по складове, те трябва да са празни по тая логика, същата дето ПВО сваля всичко ама някак си са на тъмно, то за тая техника дето я искат не останаха хора да я управляват, а преди това трябва да ги обучат

434

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще получи всичко което иска.

433

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 508. Удариха Хитлер в гръб, ама когато вече руската армия го подгони.

432

гешев

преди 1 година

Спокойно сега пращаме отровното трио. Леопардите Киро Асен и Христо!

431

RedHotShittyDiaper

преди 1 година

Поражението на САЩ във Виетнам започва да се повтаря в Украйна. Танкове и ракети има, но усраниняните годни да воюват са на изчерпване.

430

Анонимен

преди 1 година

американците с техните ДЕМОкратиЧни лаборатории по света създадоха Ковид,,поле ви излекуваха пак с техните ваксини

429

Анонимен

преди 1 година

време е всички американски спътници в космоса да бъдат свалени , тогава америка веднага ще разбере че вече няма смисъл да нападат Русия, гадно племе са ,,само войни разпалват американците и стоят далеч..съсипаха европа