111

Анонимен

преди 1 година

Славчо е гола вода! Освен да обслужи турските интереси друго не направи за кратката си кариера като политик или политик в сянкк! Или политик от дивана! Не знам и аз

110

Анонимен

преди 1 година

Толкова прозрачно се протяга дългата ръка на МАСКВА, която създаде и тоя ***, и Таки, и Вис и Сик ...

109

Дедо

преди 1 година

Качвайте го тоя на варненската ръждясала Комета в парк Аспарухово и го бутнете ,да потъне с нея на дъното на Черно Море. Ще стане подводна атракция "злият скелет в кораба".

108

Анонимен

преди 1 година

пак номера с референдумите популитките референдуми?

107

Избирател

преди 1 година

Жалък Чалгар, какво стана с мажоритарните избори ??? Жалък Чалгар , какво стана с единия лев субсидия за партиите ???? А може би един лев заплата за Президента на България ???

106

Аноним

преди 1 година

Изпълзяха всякакви кандидати за парламента че си е много добре там нищо не правиш не ти търсят образование капацитет умения качества достатъчно е да натискаш копчето по заповед

105

България, 2023

преди 1 година

Да пият ШОФЬОРИТЕ. Ако не изтрезнеят до утре ПРОСТО ЩЕ СИ ПОЧИВАТ. Заслужават си ги. ПОЧИВКИТЕ. Тяхната работа е доста по-трудна от тази на депутатите и на такива като учиндолския. Всички искат ферарита, но не всеки може да ги управлява. ШОФЬОРИТЕ.

104

Война е

преди 1 година

Можем ги и песните. Който пее, зло не мисли. А и ни пускаха в отпуски. Ще му я изпея на лидера им на Герб любимата му за батальона. Но пък, изобщо няма да му отдавам чест. Просто защото е по-*** от мен.

103

42820

преди 1 година

Нека шофьорите на България да си пият ракията. Със салата. А пък виното с ВЪЛЧИТЕ.. МЕЗЕТАТА. ЧЕСТИТА ДА НИ Е. Утре няма да има катастрофи. Просто защото съм един от тях. Добър. Че дори и в ефрейтор ме произведоха в поделението на МВР 42820 в Ловеч. Преди много години. СПЕЦИАЛНИ СМЕ СИ. А не като СЕГАШНИТЕ.

102

Слави

преди 1 година

"Ако влезем в новия парламент ще..."- Ами няма да влезете!Няма да връщате България още две години назад!

101

ТРЕНДАФИЛЛОС АКАЦИАС

преди 1 година

СЛАВИ И ВОЛЕН СИДЕРОВ = ИТН. и АТАКА = ДА СЕ ОБЕДИНЯТ В КОАЛИЦИЯ, И ТАКА ЗАЕДНО ЩЕ МИНАТ 4-ПРОЦЕНТНАТА БАРИЕРРА---ЗА БАРЛАМЕНТА ! :)))...ИНАЧЕ = ОХХИ .

100

Анонимен

преди 1 година

Тия получиха шанс и го проиграха . Какво велико народно събрание ? Нали демокрацията иска да сме еднакво велики ? Само на референдум може да се приема и променя конституция . Може и да им се иска да са от по виша раса ама сега така не става . В цял свят конституция се променя и приема от суверена а не от няква си велика виша раса .

99

Анонимен

преди 1 година

Имаш страх от Радев, обаче се репчиш на Киро.....:)))

98

БДЖ

преди 1 година

Един Клоун ще докара Света до Глобална Ядрена Война, а сега си представете какво щеше да се случи със Света ако бяха Два Клоуна!

97

Хюго Капет

преди 1 година

за какво му давате на този политически труп поле за изява? Остава сега и Станимир илчев да почнете да интервюирате по цял ден.

96

Джеки

преди 1 година

Да живее Америка! Само Америка ще ни освободи от руското робство! 80 години стигат!

95

ОФчу

преди 1 година

Дълъг, ЗА.БИ политиката, че стана за смях и у маалата!!!! Гледай си Чалгатъ и си живей животя!

94

Пешев

преди 1 година

Фалира ти смотаната телевизия Дългуч! Слави е памперс на ченгетата от ДС! Що народ излъга и подмени вота на хората! Слави, ти си бил по-противен от бат Бойко!

93

Дадада

преди 1 година

Колкото искрени бяхте за мажоритарния вот толкоз и за президентската република, което е пълна ГЛУПОСТ!!! Гледате и ухажвате някаква малко по-голяма група от хора, за да се присламчите към властта!!! НИЩО друго не правите!

92

Анонимен

преди 1 година

Стига му давахте поле на изява на тоя ***