20

Анонимен

преди 1 година

Вън копейките от България.

19

ПроСоТо

преди 1 година

населението на България не само застарява,то се и СТОПЯВА !..В човешката история ИМА доста държави,които са изчезнали,но всички те поради ВЪНШНИ причини-чужда агресия,примерно..НИЕ сме ЕДИНСТВЕНИТЕ,които се САМОУНИЩОЖАВАТ !!...Все пак ще имаме полза-ще ни запишат в "Книгата на Гинес"..

18

до 25

преди 1 година

не ги мисли толкова. Модерната жена има по няколко брака, 3-4 и понякога повече. Ако няма по няколко брака, то със сигурност има деца от различни връзки, тъй че нещата се балансират.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 аз мога да поема до 2 каки и една лелка. Остават 247262

16

Анонимен

преди 1 година

Или 247265 мъже трябва да бъдат самотни, или 247265 жени да сменят по двама мъже.

15

Анонимен

преди 1 година

Не 20а 50 на 100 живеят в София

14

Анонимен

преди 1 година

друго си е със зависими, слаби, алчни и безидейни управляващи...

13

Българин

преди 1 година

Друго си е в демократична Европа...

12

Ей, таман си викам

преди 1 година

скоро не ни бяхте напомняли, че ще умрем.

11

Даам

преди 1 година

България е общо макс 5 млн, два са в София със сигурност и живеят по-зле и от останалите три, с този въздух, задръствания и стрес. Провинцията няма капацитет да праща повече хора. В цели райони са останали само от малцинствата. Ако Германия и Испания реши да върне и останалите, България ще я закъса много. Стискайте палци това да не става.

10

Анонимен

преди 1 година

като отидете в германско село, то по-хубаво и уредено от град, а като отидете в българско село я вода няма, я път, я ток, я цял катун се самонастанил в близката къща и ви обират п/з вечер, транспорт няма, здравна служба, работа, абе нищо, е... как хората да си останат на село, в малките градове горе-долу същото

9

Милионер

преди 1 година

Сигурно са така нещата със статистиката и със застаряването. Всички остаряваме, но едновременно с това и забогатяваме. Лично аз, колкото повече остарявам, толкова повече обичам да си слушам хубавите. Българските. Народните. ПЕСНИТЕ. Особено тези на г-жа БОТЕВА. Най-вече тази за СТОЙНА.

8

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Сериозно ли, не знаех. Някой правили нещо по въпроса - не. Дори връщаме хартишките за да могат хора без каквото и да било образование да гласуват. След като се стопим достатъчно, а те нараснат ще се обърне процеса. Ще се сучи и интеграцията. В каква посока всеки знае.

7

Анонимен

преди 1 година

Обединете се срещу фашисткатаФатмашка власт и натовците нацисти, иначе съвсем ще изчезнете даже и без война.

6

будистките миряни

преди 1 година

да са благодарни на бащицата си който се постара през неговото царуване 12г за увеличението на каките

5

Ромска интеграция

преди 1 година

Населението може и да остарява, но затова пък изпростява.

4

Момо

преди 1 година

България умира прогресивно. Навсякъде! Вече и в София.

3

Софиянец

преди 1 година

Цялото село е в София.

2

Анонимен

преди 1 година

В крайна сметка и София намалява, но на всяка поляна строят. Да не говорим за ливадите и Малинова Долина - там явно очакват още 200 000 човека да се заселят, такива мащабни строежи не съм виждал.

1

Анонимен

преди 1 година

Народа като овцете ,без мнение без характер без да иска развитие .Този народ допуска 430 лв пенсия и заплати 1000 лв като минималната пенсия в Испания е 1000 евра а заплати в Германия над 4100 евра средна заплата .И стига с тази Русия ,ще ви кажа бившата ми жена е руския и работи като лекар в Москва взима 32 000 лева на месец били такива онакива абе ей ние сме подпримитивни същества всичките