71

До амебата 81

преди 1 година

Да речем хипотетично, че твърдението ти е абсолютно вярно (а то не е, понеже 5 година от Благоевград до София пътя не е мръднал отворко!), трето качество път еее къдее къъдеее по - добре от НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ИЗВЪРШИ ДОРИ РЕМОНТ НА ПЪТ!!! Капиш? Кауза пердута! Лек ден!

70

Анонимен

преди 1 година

Ключът към държавната хазна е в ГЕРБ,да, така е , видяхме как се краде 12 години и със задниците ви

69

somebody

преди 1 година

До Анонимен Ако говориш за Мишо "Бирата" то баце го отсвири отдавна - какъв материал -не издържа на бира!

68

Олигофрени сте,

преди 1 година

затова гласувайте за тези, които един ремонт не можаха да направят на пътищата /ПП, Има Такъв Народ, ПП, ДБ/ а не гласувайте за тези които строиха пътища /ГЕРБ/. Предизвиквам ви, можете, покажете на света, че сте супер прррооосстттиии!

67

Тъпака си личи

преди 1 година

А не не за ГЕРБ ще гласуваме, да ни оправят още 10 години, морк0в!

66

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ще спечели понеже на изборите ще гласуват не повече от 800 хиляди човека.Това беше и целата на ГЕРБ. Затова и тяхните поданици от ИТН искат президентска държава.

65

баба мара

преди 1 година

колко време ви трябва за да се убедите че в българия няма партии идеологииима икон групировки със значителен финансов ресурс защо върнахте хартиенатабюлетина да купувате прос-ти-те хора и да влизате в нс и кого представляватеизбори до дупка ниска изб активност това докарахте след 12 години до двамандата в нс махаите се движете си бизнесите и не се занимаваите повече с политика

64

Тъпаци бол тук,

преди 1 година

еми недейте, предизвиквам ви! Недейте за Герб, гласувайте пак за ПП, за чалгарчето, за бабикян, за мая общата, за татяна дончева, за корнела, за жан виденов, за "новите" НДСВ, хайде гласувайте за тях, да ви стане хляба 20лв. капацитети заблудени!

63

Анонимен

преди 1 година

Докато има ГЕРБ,БСП и ДПС ,България няма да е държава ,а ше е Руско- Турска колония.

62

KOKO

преди 1 година

Да ще станете ИЗЛИШНИ и ВИЕ!!!!! Което е още по-добре за България!!!!!!!

61

Анонимен

преди 1 година

Много завиждам на всички ,които мигрираха на време.

60

Анонимен

преди 1 година

Жалко за Дончев , БЕШЕ единствениат уважаван , НО и тояй започна да ги плещи като Баце ...

59

Анонимен

преди 1 година

Българи спасявайте се. Спасението е зареден резервар с гориво ,който да стигне поне до Германия, същото става авто гарата, летището или поне жп гарата.Колкото по - далеч ,толкова по-добре.

58

Анонимен

преди 1 година

Докато сте "ГЕРБ -СДС" няма да ви дадем власт ! СДС разпродаде България ,а вие ГЕРБ ги взехте ! Защо ? Махнете ги .Искаме си чистото ГЕРБ !

57

Анонимен

преди 1 година

В България няма партии,а има продажби партии. Ужасна държава сме . Щом лидерите ни са такива,значи и Ние сме същите.Всичко функционира с корупция.Всеки наддава за да се наложи. Щом корупция има в медицината ,значи морала е паднал на най-ниско ниво. Ужас. Който може да бяга далеч и много бързо.

56

Анонимен

преди 1 година

И дни преди да бъде разтурена сегашната,говорилня продължава да ни лъже,като овчарче на кръстопътДо сега какво свършихте,че в22век животът на 99%от гражданите стана непоносим?А в бъдеще и война може да ни докарате с тия лъжи.Освен международни скандали,нищо друго не сме видели от васНякой партий щели да изчезнатАми да изчезнат,хич няма да ми е мъчно нито за тях нито за вас,както и на вас не ви е мъчно за народаВкарахте го в такава икономическа(не криза)дупка,че бай Тошовото му се струва Рай.

55

Анонимен

преди 1 година

пази Боже!

54

Анонимен

преди 1 година

Прав си Дончев! Ключът е ГЕРБ да бъде "изритан" от парламента, защото цялата държава е заложник на егото на вожда ви! Ако има нормални герберасти, трябва да разберат че без катрантина от властта неможе да се излекува ГЕРБ и съответно да НЕ гласуват за вожда си! Само така ще помогнат на партията си и на държавата ни! ГЕРБ - вън от парламента - това е обединителната нишка за всички българи - без политически цвят и етнос - мощтна антигерб кампания е неотложна иначе България я няма -това е залога!!!

53

Факт

преди 1 година

Да върнахте хартиените бюлетини зада купите новите избори.

52

Анонимен

преди 1 година

завърши като третокласник батко Аман