138

Анонимен

преди 1 година

Честито! Да ви е сладко на всички еврод-ж-е-ндъристииии хахаххахаах

137

Анонимен

преди 1 година

Още една конспирация стана реалност. До 2050 година истинска храна и автомобили ще имат само свръхбогатите, за останалите насекоми, наркотици и накрая принудителна евтаназия, защото има въглеродни квоти и въглеродни данъци, т.е. слагат ни ДАНЪК НА ВЪЗДУХА който дишаме, а човешкото тяло е изградено основно от въглерод.

136

Бай Дрън

преди 1 година

Няиой да ми припомни, кога тия евробюрократи са приели закон в полза на България. Всеки един закон приет в Брюксел, е насочен срещу България и народа ни! Няма един закон в наша полза. Дори не ни направиха компромис за тираджиите. За единия лев от ЕС, вече евро, сме готови да ни гЪзят. Преди да влезем в ЕС, България се равиваше яко. Влязохме и само след година почна упадъка! Какъв ни беше проблема преди като не бяхме в ЕС? Пак продавахме стоки и напредвахме.

135

Дон Кикот

преди 1 година

Скоро Москва спира кранчето на петата си колона и русофилите ще ядат насекоми от няма на къде.

134

Мари

преди 1 година

Още какво ни чака. Само гледайте.... Още ли се натискате за еврото? Изметете продажниците!

133

Анонимен

преди 1 година

Шва-аб и подобни ще ядат ме-со, останалите ГМО и ин-се-кти с хи-ти-нови об-вив-ки, водещи до Р-А-К, ка-нце-ро-ген!

132

Анонимен

преди 1 година

Поредното отвратително решение на ЕС, което ще трябва ОТНОВО ДА ПРИЕМЕМ С НЕОДОБРЕНИЕ. Нямам думи!!!!!

131

Анонимен

преди 1 година

Месото е протеин, ядките също, ама не сме дребни азиатци с дръпнати очички, че да се храним с насек0ми :)))

130

до 154

преди 1 година

Такива като теб дето вечно стоят наведени, кога на запад, кога на изток, винаги ще се намери кой да ги опъне. Такива индивиди са срам за народа ни. Ти се навеждай накъдето искаш. Аз съм Българин и ще стоя изправен, ще ям месо, ще пия мляко, ще варя ракия и ще правя вино. Ако трябва и в Балкана ще отида, обаче няма да се кланям ни на изток, ни на запад, ни на север, нито на юг!

129

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 159, преди ядях умрели работи и все пак не виждам разлика. Отврат! Лично менние! Твоето си го запази за теб!

128

Анонимен

преди 1 година

Както е тръгнало май ще приключваме филма скоро, а? Само нещомподобно не очаквах, но явно от Хевропата може само подобни бисери да се родят.

127

Анонимен

преди 1 година

До ХахахахахахахахахахаХапни една пържола с картофки, ще видиш разликата :)))

126

K

преди 1 година

Едно време бяха част от менюто в училищните столове

125

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Анонимен 143, хайде стига глупости, а? Не можела да си набави калориите! Толкова ли ти е ниско образованието, че да си помислиш само да напишеш подобна идиотия? 35 години не ям животни и да ти кажа праща си от здраве! Идиотокрация е документален филм и ТИ си доказателсвтото!

124

мак

преди 1 година

Ще ядем този г..ну...с, защото няма да го посочват на етикетите. И колко е смешна Дервенкова. Как само ни убеждава, че насекомите са едва ли не ней-полезното нещо на света. Но дали ще си хапне някое щурче?

123

До Българи

преди 1 година

Ужасееееен сиииии :)

122

Българин

преди 1 година

По-добре да ям скакалци и червеи, отколкото да се навеждам на Путин и на Русия.

121

Анонимен

преди 1 година

До Пич хеехе плоскоглавците от сектата на Великия Ковид продължават да ми проповядват как съм се прецакал че не съм приел светото Ваксипричастие... Тъжно става вече... В доста западни медии предпазливо се промъква инхормация колко са се прецакали инжектираните... Ама по нашите медии още не казват, а плоскоглав ковисектант не се информира от други източници, освен от медиите- те са светото писание.

120

Украйна победи!

преди 1 година

Украйна победи, Русия загуби. В Украйна има чернозем, ще ни доставят качествена пшеница и ще ядем качествен хляб, прясно месо, яйца, мляко, плодове и зеленчуци. А Русия ще плаща репарации безплатно газ и нефт и руснаците ще се хранят със смески от червеи, скакалци и брънбари.

119

Анонимен

преди 1 година

Ще ям щурци и молци ще ям ако трябва! Каквото каже европа, това ще направя! Аз съм ЖЪЛТО-СИН МАНЯК!