108

Анонимен

преди 1 година

Ще ядем щурци. Ужас

107

до 144

преди 1 година

Той чичо ти Сам и той е сложен на куката но ще почне да пляска като риба на сухо след 2-3години повярвай ми.

106

Анонимен

преди 1 година

До 145....кое по точно.Защото от 30 години руснаците бягат на Запад.Включително и синовете и дъщерите на Лавров.

105

Анонимен

преди 1 година

До 139....Не знам дали знаеш.Но българското традиционно ястие от свинско месо не е така популярно сред народите по Света и Европа и мюсюлманските страни.Но е включено в списъка с разрешените храни.Това учудва ли те

104

Анонимен

преди 1 година

Кой ще купи Украйна,взеха да се джавкат за парчетата от плячката,но може и цялата да им бъде отнета и на загуба да бъде,това е най големия им страх.

103

Анонимен

преди 1 година

Всичко което Маркс и другите прогнозираха за рухването на загниващия западен капитализъм днес се случва пред очите ни.

102

Анонимен

преди 1 година

Нищо от това което вече 30 години предричаха на Русия не се случи.

101

Анонимен

преди 1 година

Няма оттърване, куката е тройка, голям майстор в такива ситуации Чичо Сам бавно навива и приготвя кепчето .

100

Европейски съюз

преди 1 година

Съседи семейство двама мъже които нощем спят в едно легло и практикуват анални сношения - мъж с мъж. И които имат две осиновени деца на възрастта на моите деца. Не, мерси! Никога Европа. Какво да обяснявам на моите деца, как да обясниш на дете такова извращение.

99

Анонимен

преди 1 година

До 120...Я ми припомни кога Запада е губил срещу Русия , че не помня.Зная , че СССР капитулира пред стратегията на Рейгън и се разпадна на парчета.Зная , че през Първата Световна Русия губи и капитулира от Германия и България и Австро-Унгария.

98

Анонимен

преди 1 година

ЕК одобри на 4ти януари насекоми щурец бръмбар и червеи добавки в храните влиза в сила 20 дни след публикуването тоест от 24 януари производителите на храни в ЕС могат да добавят смлени смески от скакалци, бръмбари и червеи в храните. Това ще реши проблема с изхранването на населението на ЕС с оглед на задаващата се продоволствена криза предизвикана от високите цени на газта за оранжериите и производството на минерални торове което рязко намалява селскостопанската реколта в страните на съюза.

97

Анонимен

преди 1 година

Путин ги мобилизира от тайгата,те са питекантропи там,живеят в каменната ера.тоалетната чиния е лукс за тях!Някакво ново откритие!

96

Анонимен

преди 1 година

Решението на Европейската комисия дефинира къде могат да се добавят насекомите. Насекомите и смески от смлени насекоми могат да се добавят в хлебните и зърнените изделия, крекери, бисквити, сосове, картофените продукти, ястия на основата на бобови растения, готова замразена пица, заместители на месо, супи, концентрати за супи и супи на прах, закуски с царевично брашно, шоколади.

95

Анонимен

преди 1 година

Чернозем има само в Новорусия и Русия и малко в САЩ, има и в други страни но е незначителен. Русия контролира енергиите на света, с Новорусия става абсолютен монополист на продоволствията и изхранването на планетата. А ЕС ще ходят пеша, ще студуват без топла вода, ще миришат, ще гладуват, ще обедняват и ще налагат санкции на Русия.

94

Анонимен

преди 1 година

Сармат, енергия, чернозем, води, гори, метали, уран и всички природни богатства. Русия има всичко. Русия е и военна сила - никой нищо не може да направи на Русия. Русия, която благодарение на санкциите и заместването на вноса постигна самодостатъчност в продоволствената сигурност и изнася всичко - газ, торове, зърно и месо, е доволна от всички сценарии. Русия е осигурена с изобилие от ресурси, храна и енергия. В Русия дъвчат сандвичи, усмихват се и махат с ръка на Запада.

93

Анонимен

преди 1 година

ЕС е във валутната зона на Русия и ще се подчинява на финансовите закони на Русия, иначе да си търси други доставчици и да се грее на вятърни мелници и соларни панели и да яде насекоми и храни от преработени изпpaжнения, а истински хляб, месо, яйца, плодове и зеленчуци ще ядат в Русия.

92

Анонимен

преди 1 година

Каква е ползата да членуваме в един фашистки съюз, където върхушката в Брюксел ни принуждава насилствено да обедняваме и да студуваме за да подкрепяме някакъв народ от наркомани и нацисти коиото под давлението на САЩ избиват собсвеното си рускоговорящо население.

91

Анонимен

преди 1 година

До 120...Я ми припомни кога Запада е губил срещу Русия , че не помня

90

Анонимен

преди 1 година

Населението на ЕС ще продължава да обеднява и през следващите години. За сметка на това хомосексуализма и извращенията ще се утвърждават във всички сфери на социалния живот - от детската градина, училището, образованието до държавните институции

89

Анонимен

преди 1 година

Ако не друго,поне руснаците откриха,че по нужда,може да се ходи в тоалетна чиния,а не на дупка.