33

Анонимен

преди 1 година

Хората си взимат домашни любимци, единствено за да излязат на въздух, един вид аз съм седнал на пейката но не съм самотен, имам куче.....:))))

32

Мнение

преди 1 година

Кучето се ръководи от 4 инстинкта:1. Ловен инстинкт2. Инстинкт на глутницата3. Териториален инстинкт4. Сексуален инстинктКучето е хищник.

31

До 23

преди 1 година

Това 5G антената ли ти го предава? Да няма някое куче проблеми с обонянието и да стават грешки?

30

Анонимен

преди 1 година

Проблема може да се реши много бързо, обаче е нужен разум и безкомпромистност, а не екосектанти, кучкари, Бриджит Бардо и т.н. болни мозъци. Всяко безстопанствено куче се отстрелва на място, а домашните кучета се чипират и кастрират, в противен случай същото наказание. Така се въвежда ред, сега както в Румъния, така и тук в България е хаос и беззаконие, зверове те дебнат на улицата все едно сме в каменна ера, защото на някакви свръхемоционални лелки им било жал.

29

Анонимен

преди 1 година

Едно време кучета - на село, на двора, обикновенно вързани. Сега всеки ***, ком.плексар, при.опат отблъскнат от обществеото си взема някаква порода убиец. Да го видят какъв е големец и да ги е страх. Кат им писне ги пускат в гората и стават бездомни. Ако не им писне си ги пускат да си хапят и лаят без каишки. Нема проблеми, за държавата явно е ок. Да, ама за румънците не е

28

Анонимен

преди 1 година

В София вече почти няма бездомни кучета. От години не съм виждал скитащи глутници. Наскоро видях едно единично, но му личеше, че наскоро се е загубило или е пуснато.

27

Анонимен

преди 1 година

Всеки знае, какво е решението. В населените места не трябва да има бездомни ***. Всички трябва да са в приюти и който много ги обича, да си ги осиновява или да подпомага финансово.

26

Анонимен

преди 1 година

в ЛОВНИТЕ ТЕРИТОРИИ ЛОВЦИТЕ СА ЗАДЪЛЖЕНИ СЪС зАКОНА ЗА ЛОВА И ОПАЗВАНЕ НА ДИВЕЧА ДА ОТСТРЕЛВАТ скитащите и подивели кучета и котки... но не го правят, защото обичат и те кучета и котки... и така България се превърна в една огромна глутница и зверилник. В градовете и селата като ловците са такива Орош-женици умират да погалят всеки тениозен и въшлив помияяр.

25

Мнение

преди 1 година

Инстинктите на кучето регулират живота му!!! Те са вродени, целенасочени и специфични за вида. Инстинктите се развиват според генетичен код и не могат да бъдат променени. Като регулатори те контролират интензивността на поведението на кучетата.Кучетата са повече от генетично контролирани машини.Хората трябва да са наясно, че кучетата са хищници!!! Това означава, че кучето има свои собствени нужди, които са съставени от естествени инстинкти: ловният инстинкт -> хранителна сигурност; Осигурява оцеляване за себе си и глутницата териториалният инстинкт -> защита на територията; и о

24

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Ето за това говорех

23

Ивелин Михайлов

преди 1 година

До 23 ми значи и тебе ще те нападнат скоро ;)

22

Анонимен

преди 1 година

Има хора с лоша аура и кучетата ги надушват и нападат.

21

Ивелин Михайлов

преди 1 година

До 15 ми според кучкарите е така хах в една предишна статия обясняваха за едно 3 годишно нахапано дете, че го нахапали щот е лош човек.. казах го със сарказъм.. това е кучкарската логика ;)

20

Анонимен

преди 1 година

в НАШИЯ КРАЙ В ЕДНО СЕЛО ИМА ЕДНА ТАКАВА ЛЕКАРКА-ЕКО. ПОНЕЖЕ местните я познават, всяко лято и изтръскват пред къщата где що пес не им е нужен, тя ги храни цяло лято и после като си замине за Германия, ОГРОМНАТА ГЛУТНИЦА ИЗПИТВА СТРАШЕН ГЛАД И НЕДОСТИГ НА ХРАНА И ТРЪГВА - ЕДНО СЕ РАЗХОЖДАШЕ С ГЛАВА И ШИЯ НА СЪРНЕ, ДРУГО И ТРЕТО С РЪМЖАНЕ РАЗКЪСДВАХА ДИВО ЗАЙЧЕ... ЕВАЛА НА ТАКИВА ЛЕКАРКИ...

19

Анонимен

преди 1 година

ЕКОТАЛИБАНИТЕ СА ПРОТИВ ПРИРОДАТА И ЗА ПОДИВЕЛИТЕ КУЧЕТА, КОИТО УНИЩОЖАВАТ ДИВАТА НИ ПРИРОДА... ГРАДОВЕТЕ, СЕЛАТА И ПОЛЯТА И ГОРИТЕ СА ПЪЛНИ С ТАКИВА СКИТАЩИ КУЧЕТА...ЕТО ЗАЩО НЯМА ДИВЕЧ, ЗАЩОТО КУЧЕТАТА ГО ИЗЯЖДАТ ОЩЕ КАТО СЕ РОДИ.

18

***

преди 1 година

Еееее, още няма някой кучелюбка да обясни как кучинките не са виновни, виновни са лошите хора и да изнесе една лекция по кучешка психология, как жената не е излъчвала правилните флуиди към кучинките.

17

Анонимен

преди 1 година

СКИТАЩИТЕ КУЧЕТА НЕ СА ПРИРОДА А ЧОВЕШКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, КОЕТО ЕКОНЕДОРАЗУМЕНИЯТА РАЗВЪЖДАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗА ДА ВЗЕМАТ ГРАНТОВЕ... ТАКА ТЕ СКИТАЩИ КУЧЕТА И КОТКИ СЕ КРЪСТОСВАТ С ВЪЛЦИ И ДИВИ КОТКИ И ИЗРАЖДАТ ГЕНОФОНДА НА ДИВАТА ПРИРОДА... ЕВАЛА НА ЕКОАКТИВИСТИТЕ ТАЛИБАНСКИ ТИП!!!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Мен са ме нападали 30 бездомни кучета, хубаво че знам как да се държа в такава ситуация.... :))) Вземеш ли стераха на алфата, тоест водача, всичко е наред :)))

15

Васил

преди 1 година

Ирония

14

Въпрос? Обяснение!

преди 1 година

До1 Ивелин Михайлов. Защо тогава кучетата са нападнали защитничка на животните, тя лош човек ли е? Кучетата се ръководят от Инстинкти!!! Кучето е ловец, тя е бягала. Кучето няма чувства, а инстинкт! То е усетило плячка!