68

Оффф

преди 1 година

КРИПТОПИРАМИДИ, КРИПТОФАРАОНИ...РУЖА ИГНАТОВА...РУСКИ СЛУЖБИ... БЪЛГАРСКИ ЧЕРЕПИ...ДУБАЙ....СЛАДЪК ЖИВОТ...ЗА НЯКОИ.

67

Анонимен

преди 1 година

Най-смешното е, че колкото пъти гешефта си отваря устата, толкова пъти се оказва, че се е изходил на грешното място.

66

Анонимен

преди 1 година

В момента в който правителствата се събудят и отрежат достъпа на жетоните до банковата система с крипто-жмела е СВЪРШЕНО!Друг въпрос е ЗАЩО до сега не се е случило.Според мен причината е глупост и неразбиране.Уж хора с много дипломи управляват света а са от глупав по-глупав.

65

Д-р Нирван

преди 1 година

До "Няма такова нещо като криптовалута!!!" Спокойно бе Муньььо. Тва че Киро Брейка от село ти ги говори тия небивалици, не означава, че са истина. Когато Киро Брейка ми обясни блокчейн технологията, нейната специфика, как работи и тн, тогава мога и да чуя 1-2 изречения кво има да каже, иначе със същия успех за крипто питай и баба Вуна.

64

Анонимен

преди 1 година

Тея смешници си пътували свободно ...........ХА-ХА-ХАНяма да е задълго!!Провинциален манталитет.А после .....О-ЛИ-ЛИЙййййй

63

Факт

преди 1 година

КПД-то на родната прокуратура е 0% - това казва строгата математика.

62

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо като криптовалута!!!Набийте си го в *** зелки.Крипто жетони, това е!!!Няма как един халваджийски тефтер да е валута!!!Това че не разбирате измамата не значи че криптото има смисъл.Целта е да се заобикаля законните платежни системи на принципа на хавалата.Пране на пари. Това е всичко.Всеки който борави с крипто е перач в момента който размени крипто за някаква законна валута.Точка!!

61

Майора

преди 1 година

До ?Нещо доказа ли се или сте свикнали да си повтаряте едно и също без доказателства? Щом са прави да дойдат и се защитават и това не е само операция на българските служби , NEXO kакто и Ружа Игнатова са търсени в целия свят заради далаверите им!

60

Майора

преди 1 година

Оправдание от виновни хора , които се ползват със закрила о ме могат да бъдат намерени , крият се в Дубай където са синплатили спокойствието и където си правят компания с другите бегълци от правосъдието! Затова и сонсорираха партията на провалите и ДБ да закрият спец звената да не ги рязследват! Жалко че в света ни се носи името на мошеници и лъцци!

59

?

преди 1 година

Гешев много избирателно ние с бухалката.За 65милиона изнесени за Хемус от Тексим в Дубай за рушвети....тишина..За евра и кюлчета в шкафа....тишина.За чували за хазарт и една Къща за милиони на Севдалина ..тишинаЗа Вълка, Ковачки, Шиши и тн...тишина.За Нексо врява до небесата. Резултати никакви..Геша ясно не са ти дали рушвет. Какво стана с онези над 200 000 биткойна дето спец прокуратурата конфискува докато ТИ и беше шеф?

58

фф

преди 1 година

Тази смешна прокуратура единствено може да отказва да разследва. Започне ли реално нещо да разледва, значи е 100% провал. Справка: абсолютно всички големи случаи на прокуратурата са провал! Божков вече е осъдил държавата с половин милиард, до края на тая година ще стане 1 милиард и от 19 обвинения - кюнец - ние пак ще плащаме

57

Анонимен

преди 1 година

Типична престъпна схема корумпирала мошениците от ДБ за да им организират чадър и спокойствие. Затова ДБ разтуриха спецсъда и лаят ежедневно срещу прокуратурата.

56

Дочо

преди 1 година

До ВаранНе, няма! Гарван, гарванъ око не вади!

55

АнонимеН

преди 1 година

ПРИ НОВИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ С КОЛКО НИ ЛЪЖАТ С МАШИНИТЕ!!!! ПРОЦЕНТИТЕ ПОЛУЧЕНИ НА ГЛАСУВАЩИТЕ С ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ ТРЯБВА ДА Е БЛИЗЪК ДО ТОЗИ ПОЛУЧЕН ЧРЕЗ МАШИНИТЕ!

54

Варан

преди 1 година

Може би Интерпол след време да издирва някой си каскетов...

53

Анонимен

преди 1 година

:)трябва да поработя

52

Край

преди 1 година

Отделно от кражбите с Черепа, Борисов заедно с Пеевски и Цветан Василев откраднаха над 2 милиарда лева от бюджета и Фонда за гарантиране на депозитите чрез КТБ. Гешев проблем не вижда. Проблем била неква си Нексо.

51

Анонимен

преди 1 година

Щом запецне, прави мизерийка

50

Край

преди 1 година

Боце и Влади Горанов и Севда с Черепа ОТКРАДНАХА от нас над 600 млн. лева. Гешев престъпление не вижда. Какво да ги мисля Нексо Мексо и Кексо - тия не са ми взели нищо.

49

И още как

преди 1 година

Зависи чии са парите.