155

до 172

преди 1 година

Около този случай ЯКО ВОНИ!Да излиза Бойко Борисов и да обясни като как така госпожа близка на Радев може да влезе в охраняваното от НСО министрерско жилище с цел да слага кюлчета и пачки в евро?Ясно е че това са глупости!НСО са познавали госпожата много добре( което Знсчи че тя не е влезнала само веднъж при Бойко) и именно поради тази причина са я допускали.Тоест изобщо не ни излизайте с глупостите че той бил спал и не чул когато тя влезнала.

154

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да излезе от тази партенка на ГЕРБ с Nexo.В Министерството на финансите не е постъпвала информация, че има проблем с дейността на криптоплатформата Nexo.Не е в надзорните компетенции на БНБ да надзирава или регулира дейността на компанията Nexo в България, тъй като дейността ѝ не влиза в дефинициите за регулации от БНБ, заяви по време на заседанието подуправителят на централната банка Нина Стоянова.

153

Анонимен

преди 1 година

чекмедже с евробанкноти и златни кюлчета, са манипулирани. Този извод беше опроверган още през 2020 г. от независима експертиза.Ето я екпертизата на господин Пауновски.Техническа експертиза на снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов показва, че в тях няма монтаж и допълнително обработване с фотопрограми, твърди сайтът "Биволъ". Медиата заедно с друго издание - "E-вестник" са дали за анализ девет кадъра, получени общо от тях.

152

Анонимен

преди 1 година

168 Разследването за къщата е с международно участие, затова се забави. Скоро случаят ще бъде затворен, със заключение, че Борисов няма нищо общо с него. Както и всички инсценировки на ДС.

151

до 173

преди 1 година

Нексо въобще не е работила с българи за да ги ***. Нито пък е българска фирма. Регистрацията й е в Швейцария. Развивала е дейност основно в Германия и Великобритания, както и в САЩ.

150

до 108

преди 1 година

Точно щях да попитам същото и аз..Как една Иванчева я сдъвка за дни а за Боко не искаше да си го причинява година

149

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че от България са мамени стотици хиляди вложители в Нексо и че реалните им пари са преобръщани в крипто. Жалко, че от платформа със седалище в България, са се прали пари, извършвали са се трансфери към терорист от Хамас и руски фирми под санкции. Жалко, че Нексо си е купувала политици и партии, и е помогнала за манипулиране на машинния вот. Близък съратник на Тренчев е държал машините в склад. Скоро ще има червени бюлетини за международно издирване за шефовете на Нексо.

148

Анонимен

преди 1 година

5 години им трябват за една къща, която си стои там, в Барселона. Не знам колко века ще търсят криптото на Нексо :)

147

Анонимен

преди 1 година

И аз обичам да се правя на луд, шефе, ама ти го правиш много успешно Напоследък гешев е по успешен и от шефът си

146

Анонимен

преди 1 година

Иванчо Гешев колко години му трябваше да разследва по същество кюлчетата ,пачките,пистолетите и къщата в Барселона???Разбра вече,че Боко е пътник и никога няма да се върне на власт и показва някаква,макар и с бързината на *** активност..

145

до 164

преди 1 година

Така ли ви каза Севда ?

144

Пян_Гъ

преди 1 година

Стига с тези кюлчета!!! В една правова държава: 1) Гл. прокурор пита авторите на фотошопа: кой ви даде право да снимате? 2) Защо нарушавате националната сигурност, като прониквате в дома на премиера? Питахте ли го, преди да "снимате" заготовките? 3) "Доказателства", събрани по ненадлежен път, отпадат в съда. 4) Ще бъдете съдени за фейк скандала и уронване на престижа на премиера. Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КЪДЕ СТЕ??? ЗАЩО НЕ ПОГНЕТЕ БОЖ-КОВАТА *АФИЯ???

143

Анонимен

преди 1 година

162 Никой не е длъжен да ти се изповядва. Попитай зеленитекапути от ДС, дето са направили монтажа.

142

Анонимен

преди 1 година

162 Заснет е Борисов в леглото си и нощно щафче, останалото е монтаж. Пачките и кюлчетата са снимани другаде и след това монтирани.

141

Анонимен

преди 1 година

156 Върни се във времето на тройната коалиция при Станишев, защо ЕС спря фондовете за България. ГЕРБ се развива, сменя провинилите се министри, докато в БСП,ПП,ДБ, това не е случай.

140

до 161

преди 1 година

Че какъв отговор чакаме за кюлчетата?!Според Борисов дама с престъпни намерения е поставила кюлчетата и пачките. Той не иска да и съобщи името, значи извършва престъпление, защото укрива престъпник.Ако пък няма подобно престъпление, следва да обясни откъде са кюлчетата.Дали е разпитан и онзи вече изнесъл се земеделец, който твърдеше, че олигархите редовно подаряват на Борисов кюлче за рождения му ден?

139

Анонимен

преди 1 година

В сутрешното си предаване днес Георги Любенов прекали с повтаряне на въпроса си към Гешев за "кюлчета и пачки", сякаш самият Киро просто му суфлираше настойчиво в ухото. Няма кюлчета и пачки Жоре, има само снимки. Същото е и с къщата в Барселона. Български политици и журналисти сами се оплитат в нескопосаните инсценировки на ченгета от ДС, създателите на несъстоятелните обвинения срещу Борисов. Любенов е напът, да преименува предаването си в "Клюки и изрезки от вестници".

138

Анонимен

преди 1 година

150 А не те ли изумява, че тарикатите от ,Nexo са преобръщали крипто в традиционна, конвенционална валута и са я препращали към лични сметки? Скоро ще бъдат изсадени бюлетини на Интерпол за издирването на Тренчев и компания.

137

Анонимен

преди 1 година

150 Скоро ще бъде пусната червена бюлетина за издирване на Антони Тренчев и приближените му. Що се отнася до кюлчетата и пачките, това са нескопосаните, монтирани от капутите, от ДС снимки. Къщата няма нищо общо с Борисов. Скоро случаят ще бъде официално приключен, след като приключат съвместните действия с чуждите разследващи органи. Свиквайте.

136

АНГЕЛ

преди 1 година

Тоя неук индивид вече ще си намери майстора. Направиха го за смях и търси вендета .