91

анонимна

преди 1 година

До българин - сменя, защото насреща си има кого да смени. Тоест вие с огромна радост тичкате точно при тези описаните. а не при грозноватичките и скромничките, дето ще ви гледат и вас, и къщите, и е доста по-възможно да ви родят повече деца. И още нещо - работех повече с мъже. Бягат като дявол от тамян от семейство, да не би да се били вържели и да хрантутели някоя си.....

90

Анонимен

преди 1 година

В днешният свят всичко е пари как ше изпратиш детето си в най добрата детска градина и после най добрата гимназия после като стане на 18 как ще му купиш бмв

89

30 годишен

преди 1 година

Че когато искат тогова ще раждат, пу*ките са си техни, те решават. Вече не е като едно време. Сега кариери, това, онова... Няма време за такива неща. Всяка нормална жена иска първо да се образова, да изгради кариера и тогова да създава семейство. В което аз не ги виня. Не е като преди, жената да е само домакиня, да чисти да готви, да и удариш две камбани по г,за и да ти роди 3,4 деца, да ти носи ракия и салатка, напиеш се и да и думнеш два шамара... Времената се менят.

88

Вишага

преди 1 година

Висшистките раждат по 1, рядко 2, още по-рядко - 3. Изчезващ вид. Вземете си среднистка, ако държите на рода си!

87

Глупости

преди 1 година

Направете проучване сред бе,лите хора и тогава пишете.Ония дето се размножават като хле,барки защо изобщо присъстват в статистиката?В Сливен на 26 вече чакат първото си внуче.И въпрос,за кого е изгодно това.Преди 35 години говореха български,ходеха на училище/и учеха/,работеха като всички други,а сега раждат на по 13-14,полуграмотни,безработни ....Милиони за интеграция,потънали в нечии джобове.

86

Анонимен

преди 1 година

Някаква в ахато на 17 г тогава беше писала да не й пишели "дъртаци" над 25 г. Тая сега е на 34-35 г и тия на 25 г и се виждат вече, като млади лъвчета хехе.

85

Арий гръкофил бе

преди 1 година

Византийската секта Арианство е на египетския ГРЪКОФИЛ изплагиатствал Ариадна от гръцките притчи за Тезей бавноразвития псувач......................Вандалската Ариана империя капитулирала кажи речи без бой пред Византия .................С елементарен морски десант Велизарий превзел само столицата Картаген а императора на Вандалите бил жив и здрав с многобройната си армия в провинцията и отказали да водят партизански войни а отишли при Велизарий да се предат всичките ариани доброволно без бой

84

Влади

преди 1 година

Жената до 30 години не се ле омъжи вече няма никакъв шанс, а минималният такъв ще ги свърже с партньор с лоши гени и не привлекателен. Хубавите и свестни мъже също са заети след 30 годишна възраст. Най-тъжното е застаряваща лелка на 40 без дете и без мъж до себе си. Всъщност пълно е по корпоративните офиси с такива. Изглеждат толкова депресирани и състарени. Една продавачка в Билла с деца е 100 пъти по-щастлива от корпоративна шефка без деца.

83

Христо

преди 1 година

Една жена не родили ли до 23 две деца, значи е ялова. Мъж няма как да си търси жена над 25 години. Дърти баби никой не иска. Само мъж над 60 може да иска жена над 25.

82

Анонимен

преди 1 година

"След това Нютон пораства и гради кариера като се вживява като краен Християнски ОБЕДИНИТЕЛ незачитащ никакви разцепления в религията твърдящи че протестант,Католик,православие са измислени да пречат на Христовото Единство" - абе истината е в Християнския Арианизъм, ама на повечето им е трудно да го схванат. ;)

81

Анонимен

преди 1 година

Жените на по 30 осъзнават, че искат семейства. Мъжете на по 30 осъзнават, че не искат семейства и че им е супер сами. ;) Дами на по 20-27 хващайте по някой, че после 80% от Вас осъзнават по трудния начин, че се превръщате във вещ, за която мъжете се сещат по 2 пъти на година.

80

Биография

преди 1 година

Когато Исак Нютон е на 13 години кървавият армеец Оливър Кромуел е пречукан а юдеистките му съветникци докарани от извън Англия губят власта............След това Нютон пораства и гради кариера като се вживява като краен Християнски ОБЕДИНИТЕЛ незачитащ никакви разцепления в религията твърдящи че протестант,Католик,православие са измислени да пречат на Христовото Единство.........Заклет фен на онанизма и джентълменството като пенсионер обявява война на тези разнасящи слуха че е извратен

79

Анонимен

преди 1 година

На 33 съм. Постоянно някви на по 30-35 ми се умилкват и ги режа. Интересно къде бяха когато бяха на по 20?

78

Право на избор

преди 1 година

До до 75 С такава злоба към мъжете кой да те вземе ? :)

77

Право на избор

преди 1 година

До ужас Да познавам такава двойка . Големият им син завърши в Кембридж . Сега работи към известна фирма . Той на 24 , тя на 22 . И двамата родом от провинцията .

76

Анонимен

преди 1 година

При всички предимства които предлага съвременния живот жените могат да раждат до към 50 години а мъжете да си бръмчим до гроб

75

ужас

преди 1 година

Тя е на 21 а приятелят и на 23 и той може да работи нещо, но едва ли има собствено жилище и да гледа деца.Как ще бъде гледано това дете някой мисли ли? Или като ромите, раждай там пък каквото ще да става.После пълно с хора с травми- депресии, тревожности, защото не са били отгледани както трябва.Ти до вчера си бил непълнолетен, но не раждай на 21 , не знаеш кой си, но не възпитавай дете.Абе направо при първият цикъл да ражда на 13 и това е пък какви хора ще станат децата няма значение.

74

Бай Лазар

преди 1 година

при този див капитализъм и експлоатация по 10-12 часа дневно, наемите са по 1000 лв., един апартамент е минимум 150-160000 Евро, заплатите в повечето случаи на тези години са към 2000 лв., какви деца очаквате от тези млади хора?! То трябва да се радваме ако изобщо някой ражда, защото помощи получават само индийците.

73

Анонимен

преди 1 година

Абе важното е по законът да не те свързват по никакъв начин с това което си правил че иначе издръжки проблеми

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 - Грешиш. Преди 200 г. професионалното развитие също е било на първо място. Всеки търси яка мома, която може да жъне и да копае и здрав ерген за зет, за да може да оре и да ходи в гората за дърва. И като се има предвид това, че средната продължителност на живота е била 32-35 г., наложително е било всеки да се задоми още на 16-18 г., за да има време да научи на тези селскостопански дейности поне първите си 2-3 деца. Нужна е била и работна ръка за нивите му.