50

до 42

преди 1 година

Опълченци в Донкецк И Луганск има само в мечтите на русофилите и на Кремъл. НИКОЙ, ама НИКОЙ нормален човек не желае да чуе за близост с голташка Русия. Профилът на нашия русофил- берач на малини в ЛОНДОН, който изкарва годишно, колкото ИТ спец в София за 2 седмици.

49

Боби

преди 1 година

До Анонимен Калибрите(вкл ядрен вариант) още от създаването им са снабдени с пускова установка от 2бр стандартни контейнери ползвани от всички страни. Контейнеровоз с два такива контейнера 1. ПУ с 4 ракети и 2. Команден пункт с електро генератор. Превръща кораба в РАКЕТОНОСЕЦ(включително атомен). Всеки ден от и към САЩ пристигат стотици контейнеровози от всевъзможни размери. Не само че е ракетоносец кораба но е и 100% камуфилиран. НЕВИДИМ под носа на САЩ флот.

48

Анонимен

преди 1 година

Русофилските безмозъчници си мислят,че Посейдоните са круши които може да натовариш на всяка щайга и да ги пускаш където искаш.

47

Шоу

преди 1 година

Абе...къде е Зеленски, днес?

46

Анонимен

преди 1 година

Да се надяваме че няма много пушачи на тоя кораб . Цигара - най голямото страшилище за руската бойна техника . Освен да го следят , да подготвят и някоя друга лодка за теглене ,че знаем как работи руският флот .

45

Щерю

преди 1 година

- Льоши, льоши, льоши рашки!

44

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 43: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

43

Анонимен

преди 1 година

Следят да не се самоподпали и потопи. Смяната на наблюдаващия екип преминава в бурен смях.

42

За какво воюват

преди 1 година

До Русофил: Какъв русофил си ти? Най-обикновен русофобски т'рол. Ако беше русофил щеше да знаеш за какво се води войната. Опълченците от Донецк и Луганск воюват за свободата си. Ако не искаха да воюват щяха да хвърлят оръжието и да се разбягат. А те воюват. И то не защото Путин така е заповядал. След осем години обстрел от укронацистите населението на Донбас вече не иска да живее в една държава с тях. И руската армия ще им помогне да победят.

41

Диляра

преди 1 година

Пърл Харбър??????

40

Анонимен

преди 1 година

И какво от това? -:)

39

Русофил

преди 1 година

Истинските патриоти-руснаци трябва да се освободят от Путин и неговата фашистка хунта която е против собствения си народ. Праща младите руснаци да загиват в безсмислена война. И да спечели и да не спечели войната Русия остава изолирана милитаризирана държава с фашистко античовешко управление, където не се цени живота на хората. Единствено управляващите руски хунтажии забогатяват все повече с увеличаване на производството на още повече оръжие. Тези , които загиват на фронта - никой не ги мисли.

38

Анонимен

преди 1 година

тук има слепи и глухи хора, които вярват, че Америка им помага просто така! кога Америка помогна? не могат да отговорят, но продължават да вярват, че Америка ще им помогне! ***

37

мдаа

преди 1 година

Най- вероятно капитанът е около американския бряг, за да си купи цигари.

36

Анонимен

преди 1 година

На фона на украинската криза САЩ успяха да реализират отдавнашен план - да контролират търсенето на газ в Европа. Сега те ще запазят статута на най-големия си енергиен доставчик за дълго време, пише Xinhua. Това ще позволи на Вашингтон да постигне нови политически цели.

35

Анонимен

преди 1 година

Всъщност конфликтът в Украйна е просто страхотно прикритие за ръста на американските енергийни продажби по света. От дълго време Конгресът на САЩ и Белият дом имат консенсус относно използването на износа на енергия като разменна монета във външната политика. Сега Америка се обогатява всеки ден с милиарди долари, военната индустрия работи, оръжия и боеприпаси се продават по целия свят. разцветът на американската военна индустрия както никога досега на високо ниво. Трябваше някъде да се измисли война, за да не обеднее Америка

34

Бре

преди 1 година

Руски военен кораб чак до хаваите е стигнал. На самоход ли? Като им гледа флагмана на флота Адмирал Кузнецов и не е по подразбиране.

33

Анонимен

преди 1 година

Когато ни свършат украинските войници за обучение, можем да започнем да обучаваме войници от талибаните*. Те вече са запознати с американски оръжия на стойност 85 милиарда долара, изоставени в Афганистан, каза високопоставен американски политик

32

Анонимен

преди 1 година

беше необходимо поради така наречената свобода да унищожите страната си, да убиете толкова много хора, да загубите територии, да останете без светлина и топлина, тарифите за комунални услуги се утроиха, хората избягаха от страната, каква е тази така наречена свобода? Кой ви пречеше да живеете свободно след 1991 г.? Трябваше ли да се скача по площадите и да се прави държавен преврат? Исках Содом и Омир, липсва ли ти педофилията, хомосексуалността? За каква свобода говориш?

31

Анонимен

преди 1 година

Вашият Зеленски е Хитлер. Започна война, измами украинците, обеща да преговаря с Донбас! И къде са му обещанията? обеща да спре войната, да спазва минските споразумения! И къде са всичките му обещания?