21

АнонимеН

преди 1 година

ИНДИЯ, ЯПОНИЯ, КИТАЙ СА ПРЕНАСЕЛЕНИ РАЙОНИ ЗА ТАМ И КУЧЕ Е МНОГО - И Е ПО-ДОБРЕ КОТКА - ЧЕ ЩЕ СТАНАТ ЕДНИ ГОЛЕМИ КУЧКАРНИЦИ И КУЧЕТО НЕ МОЖЕ ДА Е САМО В АПАРТАМЕНТА

20

Анонимен

преди 1 година

Кога започва да умира една цивилизация? Когато хората изгубват основните си инстинкти за общност и възпроизводство.

19

Анонимен

преди 1 година

положението и тук е долу-горе същото

18

Анонимен

преди 1 година

Аз съм имала куче, което много обичах, но няма нищо общо с любовта и грижите към детето. Сега сравнението ми се струва направо смехотворно.

17

Анонимен

преди 1 година

хората искат млади животинки, а те порастват и остаряват и умират и някой трябва да ги приспи или погребе. Това е жестокост. Но поне зайчето няма да ме погледне един ден и да каже, абе вие мен защо сте ме родили, и знаеш че си в нарушение защото си причинил нещо на някого без да ти е поискано. което всички деца го мислят рано или късно или чакат нещо интересно да се случи и се самозалъгват до последно че животът бил дар или живеят и умират в забвение и захлас по природата като мухи на паяжина.

16

ние сме елита

преди 1 година

Снимка без маски нямате ли? Или викате така трябва: с намордници и да не се плодят много. Ако може да пият и мляко от *** и да не пътгуват. Пържолките за нас. Ние сме елита, вие сте овце!

15

Начо Културния

преди 1 година

При 8 млрд на планетата да се тревожиш за раждаемост....а, да, нашите българчета, с физиономии като на Тончо Токмакчиев са много загрижени, че на човечеството вече не му бил чист косъма, а техните собствени арийски деца са родени под надслова "Да не оставим България без прустаци"

14

Анонимен

преди 1 година

САМО ТАКА !!! ПО-ДОБРЕ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ КОЙТО Е ВЕРЕН И СЛУША, А НЕ ГРЕШНО ДЕТЕ!!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Откачалки ,подлудиха ги американците

12

Евала

преди 1 година

Да, много по-лесно е да се грижиш за куче или котка, октолкото за дете. Тези, които не са съгласни, правете си деца и си ги гледайте. Никой не се опитва да ви наложи мнение.

11

Чичо

преди 1 година

А най-добре - нито домашен любимец, нито дете! Човек има един живот и е добре да го изживее така както иска, а не да се загроби с монотонни, повтарящи се действия (като брак и деца), консумиращи много пари и нерви.

10

Анонимен

преди 1 година

Най-важното, остават пари за скъпи коли и удоволствия, както и най-ценното лично свободно време, реално цял живот ви учат да работите, да си плащате данъците като същевременно многократно ви понижават качеството на живот и готвят тайно пенсиониране на 70 години понеже няма пенсионна система на света която да издържи такива години като миналата.

9

Анонимен

преди 1 година

Раждането на деца е най-монументалната колосалната грешка, която хората правят следвайки примера на околните си и оредците и по този начин са нормализирали абсурдната ситуация да убиват хора чрез старост нерадост отново и отново милиони години, защото това е което правят като не са ползвали ефективна защита и са оставяли всичко да се случва.

8

5515

преди 1 година

По-добре куче, отколкото един ден детето, което си гледал 20 години ти каже някаква глупост като - от бсп съм, възраждане са прави или Русия са икономическа сила...

7

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно - децата са скъпо удоволствие.С липсата на всякаква помощ от държавата няма как да стане.Ние също отлагаме защото вземаме смешни пари. За жалост децата освен с любов се гледат и с пари.

6

Анонимен

преди 1 година

Вярно си е. Детето е ужасен разход на нерви и пари.

5

Анонимен

преди 1 година

То и тук е така вече.Гледат кучета а не деца.Скъпо е,а и трябват грижи.

4

Анонимен

преди 1 година

Че то и тук така разсъждават

3

Анонимен

преди 1 година

Имат напредък японците - вече гледат истински домашни любимци вместо тамагочита.

2

Анонимен

преди 1 година

По-добре куче, отколкото дете. - Абсолютна глупост.