50

..

преди 1 година

Опа, защо да вярваме на новия говорител, който разправя накакви удобни неща, след като уволниха предишния за казването на истината, че ракетата е била прихваната?

49

защо воювали Донецк

преди 1 година

и Луганск-- защото са богати украйнски територии населени със рускоезично население подлъгано изманипулирано и подведено от Русия да се вдигне срещу Украйна която за съжаление във своята територия има и много хора който се чувстват руснаци ! Итака част от тези руснаци започват воени сепаратистки действия за отцепване със всякаквата помощ на Русия така се стига до временно замразяване на бойните действия през което всеки се въоръжава и реален мир няма накрая Русия напада държавата Украйна !

48

Боби

преди 1 година

Тия продължават да лъжат за ракетатата Х-22. Добре бре хорица ракетта е уникална. Течно горивна е - тоест в опашката си има два ракетни двигателя. Вземете Ъкраинци покажете остатъците от опашката. Повярвайте ми чаркалаци от ракетата ще оцелеят. Цялата ракета защото свръх много се загрява от триенето на въздуха е изградена от стомана и Титан. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ГОРИВОТО И Е ТОКСИЧНО как не се сетиха и Химическа атака да припишат на Русия.

47

Анонимен

преди 1 година

Ракетата е изстреляна от руските зверове нарочно по жилищната сграда, но Люся е пpoc путинис и не може да го разбере това нещо.

46

Не е баш тъй

преди 1 година

До Анонимен 47: Зенитна ракета от ПВО, която пропусне целта трябва да се взриви във въздуха, за да не падне долу и да убие някого. Но украинците този взривател го махат за да увеличат обхвата на ракетите си. Затова например украинска зенитна ракета стигна чак до Полша и уби двама трактористи там. Та и тази украинска ракета, след като е пропуснала целта е ударила жилищният блок. Естествено от Киев това няма да го признаят. Но за Полша беше ясно, а Зеленски два дена л'ъга, че ракетата била руска.

45

Гхг

преди 1 година

Супер подвеждащо заглавие. ***! Украйна сби ракета над жилищен блок. Това трябва да е. А току що дойде друга новина.. отново ПВО е свалило хеликоптер над Киев с министър и зам министър, имало е и деца :( Мир на праха им

44

Стан

преди 1 година

Връх на наглоста. Значи Русия, че изтреляла ракета са невинни, виновни са Украинците че правят опити да се защитават. Нещастни руснаци

43

Анонимен

преди 1 година

Защо съветника на Зеленски подава оставка не е подал оставка, а е уволнен защото прави признание че са, виновни украинците за инцидента

42

ДАЙТЕ ИМ ПВО!

преди 1 година

И то модерно ! Не се стискайте ! Сега тези нещастни хора ви вършат работата , спестяват ви животи ,подкрепете ги на момента да изгонят окупатора ! Всеки ден протакане окупатора унищожава една част от Украйна ! Това е тероризъм висша форма тероризират не само собствения си народ а и излезнаха хавън да убиват или си със тях или просто унищожават всичко построено от хората ,а и заплашват със ядрен удар--чисти фашисто-терористи !

41

Идва пак Рамщайн

преди 1 година

Тъжно е за Украйна, но да добавим малко оптимизъм. На 20-ти т.м. САЩ пак събират министрите на отбраната на сателитите си в американската база в Рамщайн, Германия. Всеки е длъжен да си сложи наколенките и да докладва какво ще подари на Зеленски.

40

Случаен минувач

преди 1 година

Изтриха ми коментара. Прав е Петър Волгин - има негова статия в "Труд", че в момента всеки коментар, който не е политкоректен, се трие и във Фейсбук, и в други мрежи. В момента сме свидетели на интернет-цензура. Сигурно пак ще ме изтрият.

39

Анонимен

преди 1 година

Тоя приказва страшни небивалици. Ако ракетата е ударена от украинците, би избухнала във въздуха и няма да има чак такива поражения върху сградата. И какво се опитва да каже всъщност - не сваляйте ракетите ни, оставете ни да унищожаваме инфраструктурни обекти?

38

Анонимен

преди 1 година

САЩ избиха с бобмардировки и ракети в Ирак над 1 милион цивилни от които 200 хиляди деца, а после Маделинка Олбрижкова обясняваше, че тези убийства са си заслужавали и това било цената да спасят света от оръжията за масово унищожение на Саддам които оръжия бяха една голяма лъжа.

37

bellingcat

преди 1 година

ха ха ха - Аристович за това ли подаде оставка че каза истината за ракетата

36

Стига да

преди 1 година

До Анонимен. Вярвай на Арестович. Той определено не може да се смята зя човек на Путин. Човека каза - руска ракета, свалена над града от украинското ПВО. За това си публично признание го принудиха да си подаде оставката. Не отговаря на опорните, пък на висок пост човека. Жалко за загиналите. Тях никой нищо не ги е питал.

35

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с новите модерни американски 60 годишни Block-70V за които България се ръси милиарди долари, идват ли, идват ли?

34

Fena

преди 1 година

До 19, Калеко Алеко: Много подробен и обстоятелствен опит да се опише ситуацията с една дребна забележка: Проблемът не тръгна от Русия, а от манията на НАТО да се разширява, кой знае защо..... Стигнало ли се е до война - политиците са се провалили. Просто няма капацитет, само лобизъм, само пари и резултатът е този - НАТО се бие с Русия до последния украинец!

33

Анонимен

преди 1 година

Когато ПВО-то им работи, сваля евтини дронове, които стурват в пъти по-малко от снарядите и ракетите, които се позлват, за да ги свалят, но рядко на 100%. Когато не работи, прави повече поразии - удря собствени цели, малки фемри в друга държава, която е в протвоположната посока или какво се е случило тук - отклонява, но не унищожава ракетата (случвало се е и с дронове, доколктоо знам), така че ъде ще падне тя - чист хазарт. Ако е открито поле, гора - супер. Но като има граадове наблизо ... ужас.

32

Какво каза Арестович

преди 1 година

Администрацията на Зеленски освободи Алексей Арестович от поста съветник. Това заяви прессекретарят на президента на Украйна Сергей Никифоров. Пропагандистът подаде оставка след скандал, когато каза, че украинска ПВО ракета е нанесла удар по жилищната сграда в Днепропетровск.

31

до авторката

преди 1 година

Ето на това се вика манипулация, пропаганда и фейкнюз. Вадиш от контекста част от думите на Небензя и слагаш лъжливо заглавие. Освен това не цитираш други важни цитати от речта му. Така представени думите му нямат нищо общо с истината. Но явно за това ви се плаща, да не казвате истината. Арестович я каза и последва оставка. p.s. Но нали знаете, че има и други медии, живеем в 21 век.