при Т Живков имахме 15 млн едър рогат *** - сега дали има и два !!!!!!!!!!! а жени поне имали нормални в българия - явно много умен народ
и това за месото се сетиха сега - много умен народ !!!!!!! ми имали някава страна да е прокопсала при дружба с хамеристан
Нямаме пари за месо, но българите сме жилави, впрочем 1300 години, имаме и НДК.Месото не е проблем, няма и проблем.
Поредната анти-ЕС статия. В ЕС хората консумират камъни... Сиреч мразете всичко от ЕС, мразете еврото, обичайте руските престъпници.
Я ги попитайте тези наши частни отровители свинари ! Как новородено прасенце става 150 кг. *** за 3 месеца ????? Мааам ви и отровители, яжте си канцерогенните меса български
До Алекс# "Заради теб погледнах какво точно пише на етикета.Пише:"Дата на клане"."- сега и зарди мен ако изнамериш адреса и телефона на кланницата ще те призная!
Не стига, че живея в Западна Европа и им ям некачествената храна, ами и сега като обмислям да се връщам в България, пак ще ям некачествената европейска храна... Излизане от ЕС и запазване на лева! И подпомагане на родните селскостопански производители! Ако това продължава след време българите пак ще вдигат революция, като едно време срещу Византия и османците, но тоя път ще е срещу ЕС!!!
Хората ги кефи да ядът вмерисана животинска плът? И чак плащат за това??? Убито същество ядеш? И после в *** го вадиш ? Мега несък левел
Никой не иска българските ***, навън не желаят българско месо защото е най назобеното и най отровно. Нашите частни измамници не могат да си го продадат понеже е най скъпата отрова, затова плюят чуждото.
Просто не яжте месо. Просто е. Вредно е. Скъпо е. Ядете убито същество във вас го вкарвате. Страха който е изпитало при убийството му влиза във вас. Има 10000000 други храни по вкусни и полезни. Прочетете. Интересувайте се. Бъдете умни и най-вече - спрете да пълните гушите на измамниците. Успех
Вижте, ние нямаме чак такива традиции със свинското. Да бе, във всяка къща по селата се е отглеждало прасе, но това е от стотина години насам. Консумирали сме предимно агнешко и телешко. Испанците си отглеждат свинско от повече от 1000 години. Няма как да им скочим.
Българското месо може да е свежо но чак толкова че да е на 2 дни не. 2 години - може. Грешка на езика прощава се.
Тоя да не ми ги каканиже такива. Когато той стигне качествата на иберийското прасе, тогава да ми говори за качество. Доскоро свинското ни миришеше на риба, че го хранеха с рибно брашно. Ама и то поскъпна. А и породите ни са в застой от 60 години. Свинско се купува само от Германия или Испания!
Пазарът ни залят с некачествено месо от Европа, около 30% е родното