216

СВОЙ

преди 1 година

Глупост,до глупост.Укрите си пазели войниците.Точно обратното,хвърлят ги като пушечно месо.По думите на Фонденлайн над 100хил Украински офицери са убите от началото на войната.Контраофанзивата на Укрите е осеяна с много,много жертви.Укрите са много умни да си дават живота,за да могат западните сили да удрят по Русия.Ще им дават и танкове и какво ли не,за да си трошат главите,а те от запад,ще пият по едно за Украинският героизъм.Война с Русия до последният Украинец,страхотна идилийка!

215

Анонимен

преди 1 година

Ще получат дръжки.

214

T-90

преди 1 година

Виж сводките около украинския град Сватово и броят на геройски загиналите от Джавелин рашистки танкове, щото са над 50, а като цяло - над 500 "разхермитизирани" из Украйна след започване на войната. Наздраве, другарю!

213

Анонимен

преди 1 година

Танкове не останаха. Ще им пратят чертежи на танкове като нашите самолети. :D

212

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт 213 Казано като истински нацист.

211

Пич с Масквич

преди 1 година

До да */ Естествено. Приказките от 1001 нощ останаха за рашките, които превзеха Киев за 3 дни, а Украйна - за седмица. Там търси приказките на Шехерезада под името Путин и сие. Или нови сказки Рассии.

210

Винокуров

преди 1 година

До Анонимен 207 / Свери си съветския Сейко-Сергейко относно Т-90. Това са танкове от съветската ера и са на вОуръжение от 1992 година. Ти в коя година живееш? Май все още си в миналия век. Сега се намираме в 21 век, т.е. 2023 и след един месец ще честваме съветската пабеда над Украйна. Ура, тавагишчи! Аман от незнайковце.

209

да

преди 1 година

лошото сега е че се води една пропаганда и агитация в полза на украйна и не се отразяват вярно военните действия! русия е враг, украйна приятел! и ние си приказваме приказки от 1001 нощ!

208

Анонимен

преди 1 година

Войната ще спечели който има ресурси. Може да не се разбере веднага но така ще стане във времето.

207

Анонимен

преди 1 година

Ако има такива войници те явно искат да разберат има ли живот след смъртта. Макар че не вярвам да има такива това са измислени искания. Войниците чисто и просто искат да си отидат и дома.

206

Анонимен

преди 1 година

Чудех се кой може да напише толкова нелепа пропаганда, а то било Не Ли То. Бог забавя но незабравя.

205

Анонимен

преди 1 година

Русия подцени украйна но и украйна подценява Русия и надценява Запада.

204

Космонавт

преди 1 година

Колко нацисти откриха, колко подразделения разърожиха, колко лаборатории наамериха? Обикновено заграбване на територии и крадене на ресурси - това е войната на Путин срещу 29 пъти по малката Украйна. Трагедията на руснаците е, че са бездушни, некреативни, мързеливи и алкохолизирани. Заради дегенерацията всички мъжки индивиди в русия спират да произвеждат тестостерон около 40-та си годишнина и жените им ги мачкат от бой а те се наливат от мъка. Безмислен "народ".

203

Философ от АОНСУ

преди 1 година

До Анонимен 200 /// Няма как да анализират "когнитивен дисонанс когато усетят мизерията", защото характерното състояние на когниците е да не асимилират реалността и да я пропускат, въпреки че същата съществува. Пример за подобни психични аномалии е Русия, където колкото и да ги мачкаш, тормозиш и трепеш руснаците същите не разбират това състояние, считайки го за нормална мисловна позиция. Колега, загубил си причинно-следствената връзка на познавателното противоречие (когнитивен дисонанс). ;)

202

Анонимен

преди 1 година

Русия подцени украйна но и украйна подценява Русия и надценява Запада.

201

Анонимен

преди 1 година

до 204 - какви трийсет дена те гонят всичко свършва за 28 минути и 30 секунди по норматив

200

Анонимен

преди 1 година

Относно заглавието според мен никой не е казал това освен мен медиите. Какви са тия войници наемници ли са. Защо са им танкове. Нали Русия загуби войната. Нали тя вече няма танкове Вървим към ТСВ заради Украйна. Да се знае.

199

Космонавт

преди 1 година

"руснаците са силни, защото се придвижват масово напред, напредвайки над телата на собствените си войници" Алкохолиците пак са нещастна биомаса за мачкане и жертвоприношения. Гледаме "Властелинът на пръстените", знаем и кои са о-р-к-и-т-е.

198

Анонимен

преди 1 година

до 201 Чукундуриан - твоите джавелини не предат пред Т-90. Досега руснаците не използваха Т-90 и чак през последните месеци произведоха 300 броя

197

:)))))))

преди 1 година

А един ..й не искате ли да ви бъде пратен?