321

Как Западът

преди 1 година

Възнамерява да се самоубие?

320

Планът на Запада

преди 1 година

А) икономиката на Русия се разпада ( провал)В) Преврат на Путин и смяна на власта ( провал)С) военна победа на Украйна ( провал) Д) Петин ще умре ( провал)Е) на Русия ще и свършат ракетите и амунициите ( провал) И сега нямат никакъв план..времето е на странатта на Русия обаче!

319

Анонимен

преди 1 година

НАТО още не е пратил най страшното си оръжие - батальоните от ЛГБТИ командоси въоръжени с прави краставици които имат за цел да приластът руските войници.

318

Анонимен

преди 1 година

САЩ никога не са водили война срещу Русия ( досегашните им лидери са имали една мозъчна клетка). Русия доминира ескалацията, защото за Русия това е директна война, срещу територията и, а не прокси! Това и дава повече възможности да се защитава! За САЩ това е камо прокси война и освен да бутат скроп и принтират долари, друго не могат да направят!

317

Анонимен

преди 1 година

САЩ създадоха НАТО, за да подчинят европейските страни на американския империализъм и да разширят влиянието на САЩ - евродепутат от Ирландия Мик Уолъс: "Хората искат мир и край на прокси войната на САЩ и Северноатлантическия алианс, а политиците трябва да представляват интересите на хората, не НАТО и военно-промишленият комплекс.

316

Алооууу,

преди 1 година

"Българино", не се прави на такъв, че миризмата на копейки те издават! Не САЩ са нападнали Украйна, а военно-престъпникът от Кремъл! Инапе си вярвай, пак дано някой ти се върже!

315

Анонимен

преди 1 година

Нато е американски инструмент за колониализиране в Европа! Ако не беше, трябваше да се разпадне 1991 когато се пазпадна Варшавския пакт, да си изтегли САЩ армията от Европа, както направи Русия и да остави Европа да създаде свая армия с която да е независима от САЩ!

314

преди 1 година

Рашизмът е престъпление и трябва да се изкорени!

313

Анонимен

преди 1 година

Като влизахме в Нато, някой обясни ли ни, че се съгласяваме ние цивилните да бъдем използвани като икономическо пешечно месо и икономически клон за икономически войни на Нато???! В случай, че Нато воява срещу атомна сила и не иска директна война? Ако такъв е бил договора между Нато и населението на страните членки, нещо не съм разбрал??? Аз разбрах, че ни защитавали а не използвали за войници в икономическите им войни!!

312

Стига бе,

преди 1 година

...Фюрерът от Кремъл бил хвърлял ракети по Украйна, да ги оставя без ток и топло ,защото не го "обичали"? Била виновна украинската пропаганда и Западът, защото налагали "фобия"? Иначе те щяли да "заобичат" Бункерното Джудже! Някои тролеи съвсем превъртяха!

311

Българин

преди 1 година

Шепа нещастници Българи подкрепящи Сащ.Теса същите прасета като тях *** които Неси знаят историята акамоли маикаси

310

Анонимен

преди 1 година

С масово самозаблуждение- и Соледар не е паднал и Мариупол е украински! Реските ракети свършиха и всичко е тип топ!!

309

Боби

преди 1 година

До Анонимен 339 Това с Тока го измислиха чак като придобиха лиценза за Гераните. Целта е САЩ и Сие да ПЛАЩАТ по няколко милиарда на месец само и само Ъкрайна да не изпадне в Анархия.

308

Сата НАТО

преди 1 година

ЦИПСО са информационните войски на Украйна, които се занимават с насърчаване на русофобията в Украйна и в Европа, дискредитиране на ВС на РФ, демонизиране на Русия и влошаване на ситуацията вътре в Русия. ----//------ Браво на Украина, слава!

307

Комунизма е

преди 1 година

престъпен строй. Кой дава право на русфилите да се обясняват ?

306

Анонимен

преди 1 година

До Ха-ха-ха нещо за фюрера от белия дом или Брюксел да споделиш?Може би си запознат и с президента на седемцветната нация от голи глезенчета и тяхната третополова армия ? Хайде сега с две пръстчета си наври евроценостното мнение в .....

305

Анонимен

преди 1 година

Да се избият бандитите от Кремъл! Не е само Путин. Пълно е с бивши и настоящи комунисти, които искат война, за да не дадат свобода на младите.

304

Ха-ха-ха

преди 1 година

Изключителен примитивизъм на руските тролеи! Те хвърлят ракети по цивилна инфраструктура, те събарят сгради, с невинни граждани, изравняват цели градове, но виновен бил Зеленски, а не Фюрерът от Кремъл! Прекалено пошло! Това не са ви изгладените мозъци на крепостните, на които все друг им е виновен!

303

Анонимен

преди 1 година

"ХИТРАТА" ЛИСИЦА В ЛИЦЕТО НА БЕЛОПРАХОВИЯ ЩЕ СЕ НАИГРАЕ СКОРО ! ИЗБИ НАЦИЯТА СИ ЗА ЛИЧНИЯ СИ ИНТЕРЕС И ЗАПАДНИТЕ ХИМИИ....

302

Някой

преди 1 година

Подвеждащо заглавие! Някой някого да "надхитри"? Когато над един народ се извършва геноцид, и му давал оръжие да се защити, не мисля че е "хитруване"! Много повърхностно и примитивно! Все по-сериозни оръжия се дават чак сега, просто защото е било необходимо да се подготвят хора, които да ги управляват! Това е планирано далеч напред! Фюрерът от Кремъл бърза, защото знае, че времето не работи за него! Колко ли русначета ще загинат?