68

Алекс

преди 1 година

Хитлер се надцени и си пръсна кратуната.Путин се надцени и го очаква същата съдба.Ако има доблестта да го направи.Като гледам как се е заврял в бункера,ме съмнява,че ще го направи.

67

Анонимен

преди 1 година

Посмях се много! Особено на коментарите. Превземането на тоя Соледар вероятно беше само демонстрация. На руснаците им е изгодно да има война за да си продават енергоносителите 3 пъти по- скъпо - Затова и не я завършват. Иначе показаха какво могат. Едно е да воюваш с наемници, мобилизирани и опълченци. Не че Вагнер са лоши войници. Напротив! Но съвсем друго е да се изправиш срещу черните барети на тихоокеанския флот. 2 роти има няма 200 човека за една нощ ги разпердушиниха. Пишете си каквито глуп

66

Анонимен

преди 1 година

Как върви наминацията за Нобелова награда за мир, а Йенс?

65

Путин

преди 1 година

Лааппаааа

64

Анонимен

преди 1 година

абе нехрани маико хем ви е страх от ядреноторъжие хем си чавкате русия ще ви попилея стига с вашите измислици и глупости че ни омръзнахте

63

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Да, бе, "независима" била Украйна, където ги командват и убиват всякакви чужденци-неславяни, украинците нямат думата в собствената си територия, ако кажеха собственото си мнение, изчезваха безследно или ги убиваха, така бяха убити и украински журналисти, живеят в страх или са превърнати в зомбирани нацисти от пропагандата!

62

Kostas Linke

преди 1 година

Втор.Свет. Война--Плана БАРБАРОССА == ОСВЕН 6 МИЛЛИОНА ГЕРМАНСКА ВОЙСКА, РАЗДЕЛЕНА В ТРИ ГРУПИ АРМИИ --- СЕВЕР, ЦЕНТЪР, И ЮГ........има ОЩЕ 1 миллион италианци, 500 000 румънци, 400 000 французи, 200 000 нидерландци, 300 000 унгарци, 200 000 испанци, 200 000 шведи, 200 000 финландци, 300 000 ТУРКОМАНИ = ТУРКЕСТАНЦИ ОТ Средна Азия и Западен Китай ., 100 000 бошняко-мусолмани , и 100 000 кавказци . + ПОНЕ минимум 1000 БЪЛГАРИ СЕ БИЯТ ВЪВ ВЕРМАХТА .======== срещу СССР !!!

61

Анонимен

преди 1 година

до 79Същото важи и вашият главно командващ сащ.. Сърбия, Ирак, Сирия, Либия кой ги бомбардира и кой ги смучи ресурсите? Айде сега отговори нали сте най-демократичните индивиди,,

60

Анонимен

преди 1 година

До дядо йоцо гледа Преди да нападне вероломно Полша и Русия, Хитлер е превзел и окрал половината държави в Европа, включително са заграбили заводите и храната, има кадри как ограбват храната и в днешна Украйна(Русия) и я товарят на влакови композиции , дедите на днешните ураинци , не само са били убивани и палени, но и изхвърляни от домовете си, където настаняват нацисти и немци! Не само това, но Хитлер използва хора от заграбените западни държави във войната си срещу Русия, насилени да воюват

59

Сата НАТО

преди 1 година

Украйна е независима и суверенна държава и руз ката из мет няма никакви права да бъде там. Също както и Македония е суверенна държава и българските де били нямат никакви права над нея.

58

Анонимен

преди 1 година

Нашествениците сте вие, защото Украйна е руска територия с руско население и украинците , които използвате за пушечно месо, също са руснаци по произход, но не вашите деца умират, а славяните, какъв го дирите в чуждата руска територия Украйна или искате да подпалите и Европа? Спрете да наливате масло в огъня и пращате оръжия!И амеркански военен каза, че Русия има по-добри оръжия и по-голям шанс при голяма война, тогава защо се съгласявате да пращате оръжия и наливате масло в огъня, отделно и да

57

Анонимен

преди 1 година

Окраина не е натовска държава вие какво търсите там? САЩ и НАТО излъгаха Горбачов, че Алиансът няма да се разширява нито сантиметър на изток и какво се оказа? Това са уж демократи???

56

Анонимен

преди 1 година

За информация на натовския ястреб: Уж надценената армия на Путин вече владее 20% от територията на бивша укрия,а повече от сигурно е, че ще има и още доста липси! Понял???

55

Андрей Чикатилло

преди 1 година

Майка Россия да наемат армия от Канибали от Папуа Нова Гвинея, и Россия ще завземе Киев за 2-3 дена . Хем Папуасите ще плюскат убитите Украински предатели още на бойните линии и на самия Рубежен Фронт .

54

до дедо цоцо

преди 1 година

С каруци и пеш викаш, хи хи хи. Ти за Вермахта ли си чел или за "великата" българска армия от преди девети септември 1944г?

53

Анонимен

преди 1 година

Пидуфила путин обича да целува момченца по корема.И то пред камерите-за справка-ю-туб.

52

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Вермахта с половината си армия за една година стигна до Сталинград на 2000 км от родината си, без суровини, с армия ходеща пеша и снабдявана с каруци. Руснаците имат всичко но не могат да мръднат на повече от 100 км. от границата си.

51

Путин 100%

преди 1 година

Има малък полов орган ! Иначе нямаше да ги има тези комплекси да забранява гей паради да се снима с мечки , да е гол до кръста и всичките му снимки да са от долу на горе да изглежда по висок . Комплексарче като всеки русофил

50

Анонимен

преди 1 година

Цялата работа е, че Запада се страхува от това какво ще последва, когато Украйна натика Мордор обратно в блатото. Защото Мордор е гнила империя с ядрено оръжие и при разпад нещата са много опасни кое къде ще попадне. И противно на твърденията на болните ***, че лошият Запад искал да смачка открай време добратаРусия - интересите на Европа и САЩ са за баланс, а една нормална Русия би балансирала Китай, който е много опасен. Ама на лиПу толкова му е мозъкът - в 21 в. да разширява империя.

49

Анонимен

преди 1 година

Кучетата си лаят, армията на РФ си върви. Накъде? На запад, разбира се!